1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Emerald

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ingela,&Sabina ,
Helsingborg

+
Skulle vi stjärnor som beskrivning, så är hotel Emarald värda en hel stjärnhimmel
-
Er beskrivning på Apollo om hotel Emarald, kan skrivas mycket mer rättvist vilket Emerald förtjänar. Dom är värda fler stjärnor. Trots att nyes liv ligger några kvarter bort ör det inget ljud som når hotellet. Då hotellet har innergård med polområdet trädgård bar och resturang. Som är lugn och gemytlig . Härligt attcse bergstopparnas kontraster då man ligger och lstar sig vid polen

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Lars,
Malmö

+
Familjärt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Ulla,
Kalmar

+
Lugnt, fin pool, nära Old Town bra mat i baren.
-
Tömning av toalettspann varje dag. Som nu 3 ggr på en vecka. För lite när man reser två st.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Håkan,
Kärna

+
Lugnt och nära till gamla stan
-
Frukost började serveras först 09.00. För sent.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

tommy,
Svenljunga

+
lungt
-
mer köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-06-02


9 av 10

Tord,
Hjo

+
Morgonsol på balkongen
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Carina,
Falun

+
Ljus o fräscht, läget, litet o lugnt
-
Bättre kvalite på husgeråden. Tex kniven var så slö att jag knappt kunde skära en paprika med den.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Simika,

+
Vi är mycket nöjd och väldens bäst ägare
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


7 av 10

,

+
Det nära läget till Centrum
-
Se till att man får behålla rummet tills minst 19:00 på kvällen resdagen.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Anders,
Rönnäng

+
Trevlig personal
-
Wifi som täcker mer

Bekräftad gäst: 2018-07-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

105 omdömen
Utmärkt
 
61
Väldigt bra
 
25
Bra
 
7
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-06-14

Inlägg av Henrik G

Mina tio dagar på Emerald

Mycket bra service! Fick hjälp hela tiden och vänliga var de. Det kändes tryggt att bo hos dem. Allt utom tv på rummet, annars var det ett mycket trivsamt hotel. Det var dock 2 km till stranden. Kan varmt rekommenderas.

 
2019-07-18

Inlägg av jenjen8537 Dublin, Irland

Pleasantly surprised

Booked this hotel about a week before arriving Have to say looks much better on the inside 👍 place was spotlessly clean and was very quiet they are my 2 main needs while away ...room was very small but there is bigger rooms available also the triple room are very large was brought in to see them on request...I would recommend this hotel for couples and families Right next door the the draught house restaurant was so handy for breakfast every day and dinner + drinks 👌

 
2019-05-15

Inlägg av Andy B

Returning Holiday

We have been stopping at Emerald hotel since 1995 we love coming back to Malia the place has changed since we first came but is still a place we love to visit, the family owned Emerald hotel has adapted with the times and the service and friendly manor from staff are still with the fitting of the Greek people, the food at the hotel is very well priced and portions are just right, the beach is a stunning beach and there are plenty of restaurants, shops and bars on offer to experience near the hotel.

 
2018-09-25

Inlägg av Isobel B Penicuik, Scotland, United Kingdom

Another great holiday

We are spending another lovely holiday here have been to this hotel 16 times and always treated like part of the family the hotel is clean and the food is always good and freshly cooked it is in a quiet area of Malia with the livelier part only a short walk away only 5mins from old village were loads of tavernas and restaurants with great food

 
2018-09-10

Inlägg av Sylvie a

Horrible stay!!!

We were a group of 6 (3 rooms), The rooms and the toilets were very small dirty and full of ants!!!! They don't have daily room service. The shower and window curtains in my room were torn. You have to pay 35 euros for the AC!! The breakfast was very poor and the funny part is that you can only have breakfast from 9.15 am till 10.30 am pfff so we only had 2 breakfasts in 7 days. The last day they told us that we have to leave before 12pm (before the check out time) because they have other people waiting for our rooms and we went to have our PAID breakfast they told us that we have to pay for it!! Very noisy hotel, you can hear every step and every word while you're sleeping. It was the worst hotel in my whole life, never ever again.