Rumstyper på Creta Maris Beach Resort

Deluxerum

Deluxerum som ligger i bungalower eller i Maris-byggnaden. Tv med satellitkanaler, minibar (påfyllning mot avgift) samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa vetter mot havet och vissa har pool- eller havsutsikt. Övriga har utsikt mot bergen eller trädgården. Städning 7ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd.

Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum

Dubbelrum som ligger i bungalower eller i Terra-byggnaden. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd.

Rumsstorlek: Ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med fyra ordinarie sängar, som ligger i bungalower eller i Maris-byggnaden och består av två rum med öppen planlösning. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd.

Antal personer: 4 personer, varav 1 barn.

Familjerum deluxe

Familjerum deluxe ligger i antingen bungalower, Terra- eller Maris-byggnaden och består av vardagsrum och ett separat sovrum. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa i vardagsrummet. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa familjerum deluxe har två badrum. Balkong eller terrass. Städning 7ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd.

Antal personer: 4 personer.

Sviter

Fina sviter som ligger i bungalower eller i Maris-byggnaden. Sviterna består av ett separat sovrum och ett vardagsrum. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa sviter har två badrum. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 53-74 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.