1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Creta Maris Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annette ,
Strömstad

+
Nærheten til stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Jones ,
Västerås

+
Väl organiserad
-

Bekräftad gäst: 2018-06-18


10 av 10

Ann,
Mariestad

+
Läget och maten
-

Bekräftad gäst: 2017-10-08


6 av 10

,

+
Stranden och personalen
-
Behöver inte byta sängkläder varje dag, slutade med att jag fick eksem på kroppen av tvättmedelt.

Bekräftad gäst: 2017-10-02


10 av 10

,

+
alting
-
ingen

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Birthe,
Nakskov

+
En fantastisk service og sjovt at opleve de forskellige uniformer mændene havde på.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Klavs,
Kastrup

+
Super Resort og virkeligt venligt personale, som var smilende og imødekommende.
-
Egentlig ikke....

Bekräftad gäst: 2018-04-29


10 av 10

Hanna,
Vantaa

+
Hotellin alueella paljon uima-altaita ja hyviä ravintoloita. Henkilökunta todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Turvallinen hotellialue, viihdyimme alueella erittäin hyvin.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-22


10 av 10

Mia,
Kirkkonummi

+
Neljättä kertaa samassa hotellissa, ja nyt jos suunnittelemme seuraavan sesän vierailua <3
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


5 av 10

Arne,
Hernes

+
Beliggenhet
-
At du valgfritt kan spise der du ønsker uten å måtte stå opp tidlig eller gå lange veier til resepsjonen for å få bord. Spesielt når du har all inklusive.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

3914 omdömen
Utmärkt
 
2717
Väldigt bra
 
857
Bra
 
240
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av lottah127 Miami, Florida

Semester på Kreta

Var på Hammam SPA och fick helkroppsmassage av Vasilis Gigioto vilket var mycket bra och kan varmt rekommenderas. En härlig upplevelse i fin miljö och ett bra avslut på veckan här. Hotellet i helhet har varit väldigt bra med fina rum, god mat och dryck samt en underbar strand. Plus att de är väldigt miljömedvetna. Rekommenderar även deras vinprovning på deras egen odling.

 
2018-08-12

Inlägg av Michael H

Sköna semesterdagar

Min fru och jag tillbringade vår sista semestervecka på Creta Maris Beach Resort. Vistelsen var toppen med god mat, trevlig personal och sköna bad. Vi besökte också SPA:t på hotellet och fick en utmärkt massagebehandling av massören Dora. Jag varmt rekommendera ett besök på Creta Maris och vi kommer gärna tillbaka.

 
2017-10-14

Inlägg av 298marita Göteborg, Sverige

Helt fantastiskt!

Vi har varit en vecka på den fantastiska anläggningen Creta Maris Beach resort och är mycket nöjda. Aktiviteterna, maten, rummen och bemötandet var i toppklass. En glutenintolerant familjemedlem fick ett mycket bra bemötande och lika fantastisk mat som alla andra. Skulle absolut rekommendera det för andra med allergier.

 
2017-07-18

Inlägg av Kristina H Lindome, Hallands Län, Sweden

Absolut toppklass!!

För andra året i rad besökte vi Creta Maris Beach Resort och vi är mycket nöjda. Denna gång tog vi även med 2 vänner. Redan vid ankomst med transferbussen (det tar ca 30 min) från flygplatsen möts vi av vänlig och serviceminded personal som tar hand om våra väskor. Hotellet är rent och fräscht. Rummen ljusa och AC'n fungerar perfekt (ett måste när det är över 30 i skuggan). Städning varje dag. Området är stort och det finns olika typer av rum. Förra året bodde vi i ett dubbelrum med balkong, över huvudpoolen, i huvudbyggnaden. I år fick vi ett 2,5 rum (3pers) med uteplats precis i slutet av anläggningen. Nära till snäckpoolen, poolbaren och stranden. Det är ordning och reda vid poolerna och stranden. Alltför tidig solsängsbokning (före kl.8) tas omhand av poolvärdarna så att alla gäster har samma chans att få solsäng där man önskar. Det fungerade utmärkt. Poolerna stängs av kl.18 och rengörs varje natt. Alltid rent och fräscht. Maten är mycket god och varierande och de olika temarestaurangerna gör att man kan variera middagarna om man så önskar. På temarestaurangerna måste man boka bord och det gör man enklast via CretaMaris-appen eller via Customer service. Den stora huvudmatsalen har en barndel för barnfamiljer och mat för barnen. Det finns inga speciella barnpooler men i den stora poolen finns en grundare del. Vi prövade också deras Spa, Aegeo Spa, och blev mycket nöjda. Terapeuterna är mycket duktiga och servicen på topp. Detta var 2a gången vi åkte till Creta Maris, men inte sista. Vi kommer tillbaka!

 
2017-07-01

Inlägg av fsvensson Stockholm, Sverige

Oväntat bra!

Första resan på ett sk All Inclusive som jag svurit ed på att aldrig åka på, detta tills vi fick barn som numera är 2 år. Hade i sak inga stora förväntningar på såväl service, mat som klientel. Dock blev vi mycket överraskade! I positiv mening. Området är gigantiskt och uppbyggt som en mindre by av (tror jag) grekisk karaktär. Många restauranger med olika inriktningar av mat, karaktär och service, dock grunden ligger i bufféformat. Vilket i detta fall är bra med små barn med sig. Allt passar inte en liten men nu löstes detta enkelt. Såväl frukost, lunch och middag. Aktiviteter på dagarna var inga problem, då det finns "mängder" av pooler där man kan hitta sin favorit och samtliga med närhet till en bar med glass, drinkar, läsk, kaffe och öl till pappa. Maten i sig var ok. Vissa något bättre än andra även om de är troligen gjorda i samma kök. Liten slutfinish i slutet gjorde att de blev riktigt goda. Och det var mängder med mat. Svårt att gå hungrig därifrån. Huset röda vin var kanske inte det bästa men rosévinet fungerade mycket bra i värmen. Testade gymmet, gratis varianten. Helt ok med fria vikter, löpband o cykel. Räckte för att bli av med det man ätit. Personalen skall ha en stor eloge som står ut med alla barnfamiljer, krävande pensionärer och vanliga människor av olika nationalitet. Ett leende och stor vilja att hjälpa till i alla lägen. Noterbart är att ledarna lyckats engagera hela teamet från såväl städare, bartendrar, serveringspersonal etc. Alla tog sin uppgift på allvar. Och gör det bra, riktigt bra. Kan med gott samvete rekommendera detta ställe. Tror det skulle passa oss bra även utan barn då det erbjöds enorm utsikt och barer och områden där man mer eller mindre blev ensam med endast havet och solnedgång! Rekommenderas!