1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Creta Maris Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annette ,
Strömstad

+
Nærheten til stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Jones ,
Västerås

+
Väl organiserad
-

Bekräftad gäst: 2018-06-18


10 av 10

,

+
alting
-
ingen

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Birthe,
Nakskov

+
En fantastisk service og sjovt at opleve de forskellige uniformer mændene havde på.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Klavs,
Kastrup

+
Super Resort og virkeligt venligt personale, som var smilende og imødekommende.
-
Egentlig ikke....

Bekräftad gäst: 2018-04-29


10 av 10

,

+
Ruoka oli erinomaista, hotelli oli puhdas ja hotellin alue todella hyvin ylläpidetty.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-13


10 av 10

Elina,
Jyväskylä

+
Hieno iso hotelli, loistavat ruoat ja paljon vaihtoehtoja. Siistiä, iloinen ja ystävällinen palvelu. Ihan mahtavat puitteet lomailulle.
-
Lentoajat huonot, ja merinäköalahuone olisi voinut olla valittavissa

Bekräftad gäst: 2019-05-13


10 av 10

Paula ,
Savonlinna

+
Ruoka oli erittäin hyvää ja monipuolista. Palvelu tehokasta ja ystävällistä. Varustetaso huoneessa erinomainen. Hammasharjasta lähtien.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-06


9 av 10

Anne,
Espoo

+
paljon tilaa, uima-altaita, ravintoloita ja liikunta-aktiivej, hyvin hoidettu kokonaisuus kaikin puolin
-
teemaravintoloiden tarjonnan parantaminen, ne olivat pettymys etenkin Platias

Bekräftad gäst: 2019-05-06


7 av 10

Pia,
Pori

+
Monipuoliset ruokailumahdollisuudet.
-
Valaistus huoneessa huono. Iltaohjelmaa musiikin muodossa aikuisille suunnaten enemmän.

Bekräftad gäst: 2019-04-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4043 omdömen
Utmärkt
 
2829
Väldigt bra
 
870
Bra
 
243
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av Eva C Stockholm, Sverige

Hotell med lugnt och fint havsläge

Ett stort hotellområde med lugnt och fint läge, egen fin strand med finkornig sand. Stranden inte så lång men stranden bredvid är lång och passar för lite längre promenader. Mitt rum i hotelldelen var väldigt fräscht och välstädat, sängen mjuk och skön, fin utsikt mot både havet och bergen. Övriga boende i lägenheter såg väldigt fina och grekiskt idylliska ut. Bra service!

 
2018-08-12

Inlägg av lottah127 Miami, Florida

Semester på Kreta

Var på Hammam SPA och fick helkroppsmassage av Vasilis Gigioto vilket var mycket bra och kan varmt rekommenderas. En härlig upplevelse i fin miljö och ett bra avslut på veckan här. Hotellet i helhet har varit väldigt bra med fina rum, god mat och dryck samt en underbar strand. Plus att de är väldigt miljömedvetna. Rekommenderar även deras vinprovning på deras egen odling.

 
2018-08-12

Inlägg av Michael H

Sköna semesterdagar

Min fru och jag tillbringade vår sista semestervecka på Creta Maris Beach Resort. Vistelsen var toppen med god mat, trevlig personal och sköna bad. Vi besökte också SPA:t på hotellet och fick en utmärkt massagebehandling av massören Dora. Jag varmt rekommendera ett besök på Creta Maris och vi kommer gärna tillbaka.

 
2017-10-14

Inlägg av 298marita Göteborg, Sverige

Helt fantastiskt!

Vi har varit en vecka på den fantastiska anläggningen Creta Maris Beach resort och är mycket nöjda. Aktiviteterna, maten, rummen och bemötandet var i toppklass. En glutenintolerant familjemedlem fick ett mycket bra bemötande och lika fantastisk mat som alla andra. Skulle absolut rekommendera det för andra med allergier.

 
2017-07-18

Inlägg av Kristina H Lindome, Hallands Län, Sweden

Absolut toppklass!!

För andra året i rad besökte vi Creta Maris Beach Resort och vi är mycket nöjda. Denna gång tog vi även med 2 vänner. Redan vid ankomst med transferbussen (det tar ca 30 min) från flygplatsen möts vi av vänlig och serviceminded personal som tar hand om våra väskor. Hotellet är rent och fräscht. Rummen ljusa och AC'n fungerar perfekt (ett måste när det är över 30 i skuggan). Städning varje dag. Området är stort och det finns olika typer av rum. Förra året bodde vi i ett dubbelrum med balkong, över huvudpoolen, i huvudbyggnaden. I år fick vi ett 2,5 rum (3pers) med uteplats precis i slutet av anläggningen. Nära till snäckpoolen, poolbaren och stranden. Det är ordning och reda vid poolerna och stranden. Alltför tidig solsängsbokning (före kl.8) tas omhand av poolvärdarna så att alla gäster har samma chans att få solsäng där man önskar. Det fungerade utmärkt. Poolerna stängs av kl.18 och rengörs varje natt. Alltid rent och fräscht. Maten är mycket god och varierande och de olika temarestaurangerna gör att man kan variera middagarna om man så önskar. På temarestaurangerna måste man boka bord och det gör man enklast via CretaMaris-appen eller via Customer service. Den stora huvudmatsalen har en barndel för barnfamiljer och mat för barnen. Det finns inga speciella barnpooler men i den stora poolen finns en grundare del. Vi prövade också deras Spa, Aegeo Spa, och blev mycket nöjda. Terapeuterna är mycket duktiga och servicen på topp. Detta var 2a gången vi åkte till Creta Maris, men inte sista. Vi kommer tillbaka!