Club Calimera Sirens Beach

Välkommen till moderna Club Calimera Sirens Beach i Malia på Kreta. Här bor du precis vid stranden, mitt bland grönskande trädgårdar. På hotellet finns allt för barnfamiljen som söker en skön semester - barnklubb, vattenaktiviteter, gym och flera pooler.


Rumstyper

Dubbelrum 2-3 personer. Familjerum 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 703 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Club Calimera Sirens Beach i Malia ligger på Kretas nordkust, precis vid Maliabukten. Här kan du njuta av både avkoppling vid poolen och härligt mjuk sand vid stranden.

På Club Calimera Sirens Beach finns 3 större pooler varav 2 av poolerna är anpassade för barn med plaskbassäng. Solstolar, parasoller samt poolhanddukar är gratis vid poolen, byte av handduk kostar 1 €, som doneras till välgörenhet.

Hotellet ligger vid den fina sandstranden i Malia, som är känd som den bästa stranden i området eftersom den är familjevänlig. Solstolar, parasoller samt strandhanddukar är gratis här, byte av handduk kostar 1 €, som doneras till välgörenhet. Vid stranden kan du också testa på dykning och olika vattensporter som paragliding, jetski, bananbåt och paddelbåtar mot avgift. Aktiviteterna tillhör inte hotellet men ligger inom hotellområdet.

För barnen finns på hotellet en lekplats och en gratis barnklubb i hotellets egen regi. Det finns ett internationellt animationsteam på hotellet som har aktiviteter med barnen under dagen och håller i flera temakvällar och underhållning på kvällarna. Barnklubben är öppen för barn mellan 4-13 år och det finns även en klubb för tonåringar mellan 14-17 år. Med ett professionellt och energiskt animationsteam kan du koppla av med kunskap om att dina barn underhålls i en rolig och säker miljö. Aktiviteterna kan till exempel vara: kropps- och ansiktsmålning, skattjakt och lekar i poolen. Barnklubben är öppen 6 dagar i veckan.

Aktiviteter som ingår på hotellet är bland annat tennis (två tennisbanor, som bara kostar extra på kvällen), bordtennis, minigolf, beach volley, gym och vattengymnastik. Det finns även möjlighet att spela biljard, hyra tennisutrustning eller boka tid för massage, mot avgift.

Deponering och tvättservice mot avgift.

Det är ca 800 meter till Malia centrum där du finner flera affärer, restauranger och barer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

I All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl 07.30 till 10.00.
  • Sen kontinental frukost, kl 10.00-11.00.
  • Lunchbuffé, kl 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, kl 19.00-21.30.
  • Snacks vid poolen/strandbarerna, kl 11.00-12.30 och kl 15.30-17.30.
  • Glass, kl 11.00-18.00.
  • Kaffe och kaka i huvudbaren, kl 16.30-17.30.
  • Nattmat två gånger i veckan.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala och vissa internationella drinkar, kl. 11:00-23:00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.