1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aristo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
4,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

siv,
västerås

+
vi blev tilldelade en helfräsch lägenhet fast vi bara hade betalat för ett budgetrum så allt var över förväntan
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

,

+
Fräsch och fint.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


5 av 10

Tommy,
Göteborg

+
fräscht och rent
-
skriv i beskrivningen(mycket störande trafik utanför rummet)

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

,

+
-
Bättre mottagande vid incheckning

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Britt-Marie ,
Tranås

+
-
Transfer blev avsläppta 5kvartet bort fick 3 förslag på upphämtningen för hemresan 1från Fredrik på Apollo 1 från hotelägan 1 från städerskan som hade rätt

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Hans,
Göteborg

+
En mycket fräsch lägenhet.
-
Bättre städning av framför allt badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Daniel,
Järfälla

+
Läget, rent och snyggt. Otroligt bra service från ägaren.
-
Inte låta idioter bo på hotellet. Men det kan man ju inte veta på förhand.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


5 av 10

,

+
Läget. Nyrenoverat
-
Tala gärna om att det kan bo ungdomar där

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

Jarle,
Fure

+
lokalitet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

,

+
Koselig miljø, dårlig utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

8 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-12

Inlägg av AnnaBj67 Åkersberga, Sverige

Mycket bra!

Mycket bra boende om man vill bo nära utelivet men oxå stranden! Rent snyggt och mycket fräscht nyrenoverat lägenhetshotell. Passar bra för par! Hjälpsam värd som fanns på hotell Voula några hundra meter bort. Rekommenderas varmt.

 
2019-06-11

Inlägg av XeniaWestb Helsingfors, Finland

Brand new hotel, great location

I booked this hotel based on the excellent reviews here on TripAdvisor, and it was a great choice! The hotel is brand new, spacious room with a big balcony. Very clean. Good location, few meters from the beach and main promenade street. Reception for the check in is located across the street in the other hotel, but very close by. Price & quality top!

 
2018-07-18

Inlägg av CarlottaG236 Wien, Österrike

Dream place to stay

We are a young couple and stayed in aristo apartments for one week end of June. We arrived veery late but were still welcomed at the Hotel Voula (to which Aristo Apts belongs). The man who welcomed us shuttled us to the Aristo Apts which is a few minutes from the Hotel. We could even choose our room! It is newly renovated (2017) and very modern, clean and a really nice area. There is a litte beach with roughly 10 beds 20m from the apartment. You have all shops and restaurants around this area. First we were worried about noisy nights because of parties but the party places are further away, so we had a quiet and nice time here! It is more like a hotel room with its own kitchen since everything is already inside (towels, bed sheets, kitchen utilises etc.) and there is even a daily cleaning service :) It is really on of the best deals you can get! We would for sure come back here again :) And if you rent a car, there is a free parking lot just around the corner!!

 
2019-07-03

Inlägg av 898bart nordvästra Ryssland, Ryssland

DA EVITARE

Ottima posizione e camere belle ma tutto finisce li. Ogni mattina per fare colazione bisogna andare in un albergo vicino quindi 500m o più ogni mattina a piedi , colazione pessima non c’è praticamente nulla nemmeno un croissant e inoltre le pulizie non sono regolari e non sono fatte nel modo giusto , più di una volta ci sono capitate asciugamani sporche . Voto 0

 
2019-06-09

Inlägg av sapogovadarya95 Moskva, Ryssland

Идеальный выбор!

Изначально купили путёвку в отель Voula. Находясь в Москве решили арендовать авто на время отдыха при гостинице. Полная страховка, хороший выбор авто, рядом большая парковка. Хозяин гостиницы, в ходе нашей переписки, любезно предложил нам пожить в апартаментах без каких-либо доплат. Ежедневно мы ходили на завтрак в Voula, что на соседней улице. Сам отель отличный, новый, чистый. Уборка регулярная. Все работало исправно! Особенно порадовала сушилка на внушительном балконе! До моря меньше 20 метров. Апартаменты расположены прямо вначале самой «тусовочной» улицы, но тем не менее ночью тихо и спокойно. Вся необходимая инфраструктура под боком! Довольно однообразные завтраки, но всем всего хватало и довольно сытно. Если решим вернуться в Херсониссос, то 100% это будет именно Aristo!