Kundomdömen om Aristo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 23 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Christos,
Helsingborg

+
Det låg perfekt. Nära till allt men ändå en lugn tvörgata.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Annelie,
Falkenberg

+
Fint,rent härlig personal :) Låg perfekt,lugnt och skönt (Y)
-
Transfern.. Bara dumpade av oss och pekade typ. Vi skulle checka in på ett annat hotell,för vi hade ingen reception på vårat. När vi skulle bli upphämtade höll vi på att missa bussen,för informationen var att den skulle hämta oss där vi blev avsläppta.Men nope.. stod på andra sidan och låångt ifrån. Enda jag har att klaga på.Allt annat var jättebra :)

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

siv,
västerås

+
vi blev tilldelade en helfräsch lägenhet fast vi bara hade betalat för ett budgetrum så allt var över förväntan
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

,

+
Fräsch och fint.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


5 av 10

Tommy,
Göteborg

+
fräscht och rent
-
skriv i beskrivningen(mycket störande trafik utanför rummet)

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

,

+
-
Bättre mottagande vid incheckning

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Britt-Marie ,
Tranås

+
-
Transfer blev avsläppta 5kvartet bort fick 3 förslag på upphämtningen för hemresan 1från Fredrik på Apollo 1 från hotelägan 1 från städerskan som hade rätt

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Hans,
Göteborg

+
En mycket fräsch lägenhet.
-
Bättre städning av framför allt badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Daniel,
Järfälla

+
Läget, rent och snyggt. Otroligt bra service från ägaren.
-
Inte låta idioter bo på hotellet. Men det kan man ju inte veta på förhand.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


5 av 10

,

+
Läget. Nyrenoverat
-
Tala gärna om att det kan bo ungdomar där

Bekräftad gäst: 2018-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

10 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-12

Inlägg av AnnaBj67 Åkersberga, Sverige

Mycket bra!

Mycket bra boende om man vill bo nära utelivet men oxå stranden! Rent snyggt och mycket fräscht nyrenoverat lägenhetshotell. Passar bra för par! Hjälpsam värd som fanns på hotell Voula några hundra meter bort. Rekommenderas varmt.

 
2019-07-31

Inlägg av uriyam2019 Italien

Perfect place to stay

My wife and myself stayed there for a week. Perfect location very quite even though it is located in the center. Comfortable bed and very clean room. The owner is very gentle, he made all efforts to make us enjoy our stay.

 
2019-06-11

Inlägg av XeniaWestb Helsingfors, Finland

Brand new hotel, great location

I booked this hotel based on the excellent reviews here on TripAdvisor, and it was a great choice! The hotel is brand new, spacious room with a big balcony. Very clean. Good location, few meters from the beach and main promenade street. Reception for the check in is located across the street in the other hotel, but very close by. Price & quality top!

 
2018-07-18

Inlägg av CarlottaG236 Wien, Österrike

Dream place to stay

We are a young couple and stayed in aristo apartments for one week end of June. We arrived veery late but were still welcomed at the Hotel Voula (to which Aristo Apts belongs). The man who welcomed us shuttled us to the Aristo Apts which is a few minutes from the Hotel. We could even choose our room! It is newly renovated (2017) and very modern, clean and a really nice area. There is a litte beach with roughly 10 beds 20m from the apartment. You have all shops and restaurants around this area. First we were worried about noisy nights because of parties but the party places are further away, so we had a quiet and nice time here! It is more like a hotel room with its own kitchen since everything is already inside (towels, bed sheets, kitchen utilises etc.) and there is even a daily cleaning service :) It is really on of the best deals you can get! We would for sure come back here again :) And if you rent a car, there is a free parking lot just around the corner!!

 
2019-08-24

Inlägg av iraoira

Хорошие апартаменты

Все понравилось, как плюс можно арендовать машину. Мы остались довольны. В отеле тихо, спокойно и уютно. В апартаментах есть все необходимое для длительного пребывания. Уборка каждый день, все чистое и новое. В самом центре города. Рядом рестораны и бары. Советую