Kundomdömen om Altis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 60 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Tomas,
Göteborg

+
Värdparet . Läget .!!
-
Dusch väldigt liten ...

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Anki,
Furulund

+
Värdparet Lugnet Läget Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Magnus,
AXVALL

+
Litet, lugnt, mysigt, trevlig personal.
-
Bättre lösning av duschdraperi!

Bekräftad gäst: 2019-08-18


7 av 10

Lena,
Linköping

+
Familjärt och litet. Tyst och lugnt. Gott med frukt varje morgon!
-
Youghurt till frukosten! Och riktig juice! Onödigt att lägga upp pålägg på fat, bättre om man själv får ta det man vill ha. Duschdraperiet i badrummet var uselt. Räckte inte ner till golvet och la sig mot kroppen när man duschade.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Kristina,
Vänersborg

+
Bra läge, trevlig personlig personal. Bra frukost.
-
AC kunde ingå i priset. Väldigt liten dusch.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Monica,
Ystad

+
Läget
-
Längre duschdraperi. Större dusch.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Stefan,
Tierp

+
Personalen,poolen,trädgård
-
Bäddmadrass

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

,
Vänersborg

+
Har vart där tidigare, känner ägarna personligen, fick bröloppssviten med champagne, alltid tid för oss gäster
-
längre öppettider för poolområdet, duschdrapperierna sugs in mot kroppen då man sätter på duschen kan göras bättre , duschblandaren svårt att ställa in värmen

Bekräftad gäst: 2018-06-24


8 av 10

,

+
Atmosfär Ägarna
-

Bekräftad gäst: 2018-06-11


8 av 10

Eva,
Valbo

+
Rent och välordnat! Fantastiskt trevligt värdpar
-

Bekräftad gäst: 2018-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-02

Inlägg av 659kristinag Vänersborg, Sverige

Trevligt litet hotel.

Detta lilla hotel är personligt och trevligt. Ägarna tar väl hand om sina gäster och frukosten är enkel men god. Läget är toppen med närhet till strand och bra restauranger. Några minuters promenad till huvudgatan för den som vill ha party. Missa inte ett besök i gamla stan!Nackdelarna är en väldigt liten dusch och att AC kostar extra.

 
2010-02-04

Inlägg av varlabrud Göteborg

Ett mysigt och lagom stort familjeägt hotell.

Fantastiskt läge med nära till den härliga stranden. Har en liten pool och en underbar atmosfär. Passar till den som vill ha en nära kontakt med ägarfamiljen och övriga gäster. En blandning av grekiskt och nordiskt.

 
2018-09-11

Inlägg av UrsulaS1089

Lovely small hotel

We were there with family for one week and we liked it a lot. Hotel is nice and quiet, owner family is friendly and very helpful. Located very close to the beach and everything else in Malia. Pool is big enough for this size hotell and the other end is very deep, perhaps not suitable for toddlers. We would recommend Altis warmly.

 
2016-06-09

Inlägg av Tina T Ljubljana, Slovenien

Perfect for families

We stayed here for a week,with our baby and friends..it is perfect hotel for families,calm and relaxing location,not far from the beach,hosts are friendly and helpful,rooms are clean,close to shops and bars,nice garden.I definitely recommend this hotel!!

 
2015-07-09

Inlägg av zoe7boys

Fantastic hotel

Would most definitely recommend staying in this beautiful hotel ....the family run hotel was truly a godsend when our original hotel turned out to be a huge disappointment ....it felt like a home from home ...it has a totally relaxed and very welcoming atmosphere and the owners were simply fantastic. ..the room we stayed in was totally spotless it had satellite tv a brand new refrigerator in which to keep your drinks chilled and also had air conditioning all of which was included in a very great price ....we where well and truly chuffed to bits....the terrace on tge front of tge hotel was an added bonus where you could sit and relax enjoy a drink and watch the world go bye