Kundomdömen om Alia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 52 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Brita,
Tidaholm

+
Läget. Nära havet och promenadavstånd till shopping och strandpromenader.
-
Kaffemaskinen på frukosten var katastrof. Strulade varje dag och blev köer.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Margaretha,
Töreboda

+
Personalen
-
Större utval på frukosten. Fler engelsktalande kanaler på tv t.ex BBC news

Bekräftad gäst: 2019-05-26


10 av 10

karin,
Skurup

+
personal strand
-

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Pia,
Uppsala

+
Bra rum, trevlig personal, bra mat
-
Frukosten serverades fram till 10:30 men ofta slut på bl.a bröd redan runt kl.10. Bör vara påfyllt till angiven tid.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Helen,
Helsingborg

+
Läget och väldigt trevlig o hjälpsam personal
-
Bättre städning, fixa dörrarna. Stor springa under dörren = väldigt lyhört

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Gunvor,
Hässleholm

+
Framför allt tjejen, som arbetade på eftermiddagen och kvällen, var fantastiskt trevlig och hjälpsam. Mycket god frukost. Hotellrummet var välstädat och hade en mycket bra planlösning. Härligt med en balkong med havsutsikt. Läget var fantastiskt - 50 meter från havet. Bra med låsbart värdeskåp. Många byten av handdukar. Vackra blommor i entrén. Bra läge med nära till centrum och samtidigt intill stranden. Nära till busshållplatser för resor till Herakleon.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Jan,
MAlmö

+
Hotel baren och internet
-
Pool handdukar

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Helén,
Mölndal

+
Trevlig personal. Bra service. Frukostbuffén var toppen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


6 av 10

,

+
Bra med pol och nära till hav och utgångspunkt för båtturer.
-
Vi var tvugna att be om nytt toalettpapper då de inte fyllde på vid städning. Väldigt dåligt ljudisolerad mellan rum och korridor. En glipa under dörren verkade finnas på alla rum och allt som hände utanför rummet hördes som om dörren varit öppen.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


10 av 10

Soile,
Sthlm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

128 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
35
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2017-09-20

Inlägg av Mimsan2015 Östersund, Sverige

Kanon hotell

Bra storlek på rummet, rent och snyggt i hela hotellet. Trevlig och uppmärksam personal super service. Stort och fräscht utbud på frukosten. Lite liten pool men det var så nära till stranden , bara tvärs över gatan , så det gjorde inget. Kan varmt rekommendera detta hotell och kommer själv återvända 😎

 
2012-11-21

Inlägg av Pirjo H Enkoping, Sverige

Pirjo H.

Vi har varit till Hersonissos ett antal gånger och då bott på olika hotell. Men den här gången är vi mycket nöjda och kommer att boka detta ställe igen. Lägenheten var toppen, havsutsikt. Rent. Trevlig personal. Bra mat i restaurangen. Strandnära.

 
2011-06-08

Inlägg av camillha Varberg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Ett trevligt hotell i okej skick med mycket trevlig personal och en resturang med väldigt bra mat och dryck. Väldigt lyhört och under tiden vi var där (första veckan i juni) var staden fylld av holländska studenter så det var livat om kvällarna :) Städningen var okej och super marketen i anslutning till hotellet var också okej. Poolen var liten och men ofta i sol. Läget var perfekt, nära till havet (ca 20 meter), nära till kroggatan (ca 200m) men så pass långt ifrån att man inte märkte av den. Prisvärt hotell att rekommendera!

 
2019-09-14

Inlägg av simonfI8453CO

Great hotel . it's on the beach and in the area there are great restaurant's

The stuff are great and the room was very big . and the beach of the hotel is great . and there is great restaurant's and taverna in the area . and it's 20 k"m from the airport. The hotel have a good restaurant .

 
2019-09-04

Inlägg av matthewfarrow0 Manchester, Storbritannien

Amazing hotel

We stayed at this hotel for 11 nights and the stay was delightful. Staff was amazing two in particular, First was a women called Gota (hope I spelled this correct) She was a very happy person always welcoming us and asking us about our days which was nice.Second person was Nikos who worked in the resturant area, He was a very funny person who was always letting on to us when we walked by, Both these people definitely made are experience better and they will be missed. The rooms are very modern and beds are very comfy, We also had a balacony with a great view of the sea. A must stay if in crete!!