1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Pia,
Uppsala

+
Bra rum, trevlig personal, bra mat
-
Frukosten serverades fram till 10:30 men ofta slut på bl.a bröd redan runt kl.10. Bör vara påfyllt till angiven tid.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Helen,
Helsingborg

+
Läget och väldigt trevlig o hjälpsam personal
-
Bättre städning, fixa dörrarna. Stor springa under dörren = väldigt lyhört

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Gunvor,
Hässleholm

+
Framför allt tjejen, som arbetade på eftermiddagen och kvällen, var fantastiskt trevlig och hjälpsam. Mycket god frukost. Hotellrummet var välstädat och hade en mycket bra planlösning. Härligt med en balkong med havsutsikt. Läget var fantastiskt - 50 meter från havet. Bra med låsbart värdeskåp. Många byten av handdukar. Vackra blommor i entrén. Bra läge med nära till centrum och samtidigt intill stranden. Nära till busshållplatser för resor till Herakleon.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Jan,
MAlmö

+
Hotel baren och internet
-
Pool handdukar

Bekräftad gäst: 2018-08-26


10 av 10

Helén,
Mölndal

+
Trevlig personal. Bra service. Frukostbuffén var toppen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


6 av 10

,

+
Bra med pol och nära till hav och utgångspunkt för båtturer.
-
Vi var tvugna att be om nytt toalettpapper då de inte fyllde på vid städning. Väldigt dåligt ljudisolerad mellan rum och korridor. En glipa under dörren verkade finnas på alla rum och allt som hände utanför rummet hördes som om dörren varit öppen.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


7 av 10

Eva-Lena,
Köping

+
Nära strand och gångstråk. Bra sängar.
-
Städningen måste bli bättre, handfatet blev inte rengjort varje dag. Använda koppar och glas ej diskade på hela veckan! Grannen böt rum deras koppar med tepåsar och askkopp med fimpar stod kvar på balkongen odiskade hela veckan precis intill våran balkong. Dåligt med krokar i badrum plats för en handduk ett badlakan. Bättre mjukare kuddar. Nu var de stora oformliga dun kuddar.

Bekräftad gäst: 2017-10-09


5 av 10

Bengt,
Åkersberga/Stockholm

+
Strandnära, dock för stenigt
-
Större urval/variation för middagsrätter vid halvpension

Bekräftad gäst: 2017-10-02


6 av 10

Lars-Erik,
Borlänge

+
Bra service och trevlig personal
-
Inget

Bekräftad gäst: 2017-10-02


9 av 10

Carine,
Karlstad

+
Personalen samt städning och frukosten
-
Saknade skandinavisk tevekanal.

Bekräftad gäst: 2017-09-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

111 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
34
Bra
 
12
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2017-09-20

Inlägg av Mimsan2015 Östersund, Sverige

Kanon hotell

Bra storlek på rummet, rent och snyggt i hela hotellet. Trevlig och uppmärksam personal super service. Stort och fräscht utbud på frukosten. Lite liten pool men det var så nära till stranden , bara tvärs över gatan , så det gjorde inget. Kan varmt rekommendera detta hotell och kommer själv återvända 😎

 
2012-11-21

Inlägg av Pirjo H Enkoping, Sverige

Pirjo H.

Vi har varit till Hersonissos ett antal gånger och då bott på olika hotell. Men den här gången är vi mycket nöjda och kommer att boka detta ställe igen. Lägenheten var toppen, havsutsikt. Rent. Trevlig personal. Bra mat i restaurangen. Strandnära.

 
2011-06-08

Inlägg av camillha Varberg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Ett trevligt hotell i okej skick med mycket trevlig personal och en resturang med väldigt bra mat och dryck. Väldigt lyhört och under tiden vi var där (första veckan i juni) var staden fylld av holländska studenter så det var livat om kvällarna :) Städningen var okej och super marketen i anslutning till hotellet var också okej. Poolen var liten och men ofta i sol. Läget var perfekt, nära till havet (ca 20 meter), nära till kroggatan (ca 200m) men så pass långt ifrån att man inte märkte av den. Prisvärt hotell att rekommendera!

 
2018-10-05

Inlägg av Sarah M

The best

Been here twice now and both times fantastic. The setting is just perfect, the sound of the waves and great music. Nico ( the man with the hat ) and Sasha .... great hosts, so friendly, helpful and so much information. Pizza was just the best . This place is so good that I’m going to book in to stay for my last two nights as the place I’m in is not so good . Highly recommend.

 
2018-09-25

Inlägg av Exshrop Luxemburg, Luxemburg

Could be very nice if they had the right staff

The location is very good. Right in front of the beach in the quiet part of Hersonissos. Our room, which had a very nice sea view, was well furnished with a small kitchenette. The food at the associated restaurant opposite (if they don't tell you, ask for the price reduction for hotel guests) is very good, although you may have to wait a long time for it. The breakfast is unimaginative, but just about reasonable, I suppose, except for the 'juice', which is awful. Unfortunately, the staff of the hotel and the restaurant are a mixed bunch. Some of them are professional and very friendly, others are neither. On one occasion in the restaurant, when we waited 1.5 hours for food, the waiter told us several times that it was not his fault and he did not know what to do about it. I tried explaining to him that he was the intermediary between us and the cook and that he should talk to the kitchen, but his final response was to tell us to go and eat somewhere else. In the hotel, we had several clashes with a cleaning lady, who did not seem to understand that guests might actually like to use the room they were paying for. (We were out all morning, but she insisted on cleaning when we came back in the afternoon.) One day the air conditioning unit was replaced, resulting in a thick film of dust on all surfaces (the workers hadn't bothered to lay any protective sheets); when we asked for the room to be re-cleaned, she even complained to the reception about our 'attitude'. It was only a couple of days later that we realised that she had 2 cloths for cleaning, one of which she used to clean the kitchenette and the other the kitchen table; there were no other cloths for the bathroom and toilet, so they must have been used for all surfaces :-(