1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aldemar Knossos Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Nicole ,

+
Fantastisk personal och service. Lugnt och trevlig område. Lugnt i matsalen. Välstädat. Omsorgsfullt renoverat och vidhållet. Vackert läge.
-
Möjligen en viss internationalisering av menyn/urvalet i matsalen. (hade al-inclusive)

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

,

+
-
Bättre isolering mellan rummen.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Daniel,
Göteborg

+
Personal, maten, Pink team. Barnvänligt. Möjligheten att kunna äta på andra restauranger under 2 middagar för att byta miljö för en stund.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Lennart,
Kungsbacka

+
Fina trädgårdar
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Karin,
Gunnilse

+
Stora ytor mellan huskropparna Många olika barer etc
-
Öppna baren vid havet tidigare så att man kan få sig en kopp kaffe. Alkoholen kan man vänta med Tillåt inte rökning på balkonger och uteplatser Bättre städning på gemensamma toaletter, toalettpapper ofta slut etc

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Daniel,

+
personalen, maten, läget
-
Väldigt hårda sängar, behövs mjukare madrass

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Lars,
Östervåla

+
Läget snyggt och helt ok.
-
För mycket trappor (hissar !) Dusch istället för badkar

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Anne-Marie,
Falun

+
Mycket trevlig personal. Rent och snyggt. Mycket god service.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Läget. På hotellets baksida finns ett ljuvligt område med klippor och badbryggor. Stort hotellområde utan trängsel. Lugn och ro men möjlighet till aktivitet om så önskas. Tillgång till bekvämligheter inom räckhåll oavsett om man befinner sig på stranden eller vid poolerna. Inbjudande och välkomnande personal. Tycker att nivån på all inclusive-maten var överraskande hög och med bra variation!
-
Förbered er på stenhårda sängar. ACn på rummet var tyvärr inte bra. Strandbaren är fin men servicen katastrofal. Man kan förse sig själv med kaffe, öl och slush, men vill man ha någon annan dryck, läsk eller drinkar, så är väntetiden helt orimlig, trots få köande gäster. Ett effektivt sätt för hotellet att hålla nere all inclusive-kostnaderna förstås.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


8 av 10

Göran,
Göteborg

+
Flera poler och en bra strand 2 middagar i andra restauranger än huvudmatsalen
-
Enkel berskrivning på hur allt är tänkt att fungera, Det borde finnas ett alternativ med en lunchrestaurang nere vid havet varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3180 omdömen
Utmärkt
 
1900
Väldigt bra
 
877
Bra
 
277
Mindre bra
 
89
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2019-06-24

Inlägg av 456123uu8900 Habo, Sverige

Superfint!

Åkte hit på bröllopsresa. Ligger lite utanför centrum men var en under promenad att gå dit precis intill vattnet. Fina pooler, bra mat, bra städning och rum. Lite extra lyxigt. Blev kört med golfbil till rummet ihop med väskorna när vi anlände etc...

 
2018-08-31

Inlägg av Kicki T

Detta fantastiska ställe.

Det är nu 5 veckor sedan vi kom hem från vår tredje resa till Aldemar. Vi stortrivdes som vanligt, och kanske blir det ett fjärde år på detta underbara hotell. Vi fick bo på vårt favotitrum, där vi har egen pool. Personalen är så fantastiska och de känner igen oss trots att det är ett år sen sist. George i Poolbaren är väldigt trevlig och duktig. Vi gillar Rula i beachbaren, en solstråle som alltid är glad och positiv. Sen har vi ju allas Paula i Mainbar, hon pratar och ler mot alla och är väldigt tillmötesgående och positiv. Alla städerskor vi mött ( kan ej namnet på dem) är väldigt trevliga, glada, och hälsar alltid. Hit kommer vi med all sannolikhet tillbaka. Receptionpersonalen är också väldigt trevliga, Anna är väldigt proffsig och vi har kommit väldigt bra överens. Ser framemot vårt nästa möte. <3

 
2018-08-14

Inlägg av louisewesterholm Västerås, Sverige

Fantastisk semester

Vi hade en utan tvekan en fantastisk semester på Aldemar Knossos Royal! Då vi anlände sent på natten hade personalen förberett en måltid i kylen samt en flaska vatten på vårt rum. Maten var varierande och väl tillagad och jag rekommenderar att äta lunch nere i snackbaren där det fanns pizza, hamburgare och andra alternativ. Kommer garanterat att rekommendera Aldemar Knossos Royal till vänner och bekanta. Stort tack för en fantastisk semester!

 
2017-07-22

Inlägg av sarah m Worcester, Storbritannien

Super semester

Jag har just kommit hem med min familj från det som var ett fantastiskt 10 dagar vid Aldemar Knossos Royal. Vid ankomsten var vi uppgraderade till en två -rums vial, med en havsutsikt och delade använda av en privat pool (ca fyra villas av bördorna) . Boendet var utmärkt med städservice varje dag och som medföljer strandhanddukar för vår användning. Personalen var mycket vänlig och fanns alltid till hands för att hjälpa till. Vi hade en fantastiskt servitris som tog hand om oss varje kväll och hon blev som en familjemedlem. Hon var enastående: vänlig och hjälpsam utan att vara påträngande. Vi hade valt halvpension som definitivt var det bästa alternativet för oss. Frukosten var riklig, även om det naturligtvis var ganska fullt vid rusningstid. Kvällsmåltiderna hade en fantastisk variation på alla områden. Vi var mycket nöjda med den lilla extrasaker: gratis flaska vin och vatten på ankomst, mat i kylskåpet som vi missade vårt huvudrätt och de främsta andra. Det har varit den bästa semestern vi har haft för en rad av år och skulle rekommendera försiktighet med de dåliga recensionerna skrivna här.

 
2016-10-06

Inlägg av Erika387 Stockholm, Sverige

Goda och starka drinkar i baren

Kan inte rekommendera till dom som har svårighet med att gå, eftersom man får gå upp och ner i många trappor till poolen, rummet, restaurangen och baren. Inte alls barnvänlig strand, det är stenigt och svårt att komma upp när det är vågor. Tyvärr, maten i bufférestaurangen är lite smaklös. Däremot kan jag rekommendera maten och servicen i A la carte och Gourmé restaurangen. Sängen är lite för hård, eftersom det saknas en bäddmadrass.