Aldemar Knossos Royal

 • Strandnära
 • All Inclusive

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal är perfekt för en avkopplande semester! Här bor ni i bungalower som ligger utspridda i den prunkande trädgården. På hotellet finns flera pooler och en rolig vattenrutschkana. Sandstranden ligger bara ett stenkast bort – här har du chansen att prova på en mängd olika vattensporter.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent och snyggt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3638 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjevänliga hotell Aldemar Knossos Royal består av flera bungalower som ligger utspridda i den grönskande trädgården. Poolområde med saltvattenspooler, varav en separat barnpool och en familjepool med vattenrutschkana. Det finns också ett poolområde med två saltvattenspooler som är reserverat för gäster boendes i superiorrummen. Gratis solstolar och parasoller samt handdukar mot deposition.

Hotellet har en bufférestaurang samt à la carte-restaurangen Fontana Amorosa och grekiska tavernan Artemis. Vårdad klädsel krävs i alla restaurangerna (män måste bära långbyxor). Det finns också en strandbar som serverar lunch och ett café. På alla Aldemar-hotell har man tagit aktiv ställning för miljön och helt slutat använda engångsartiklar av plast.

Gratis gym. Tennis (vissa banor med ljus) mot avgift. Gratis bordtennis, minigolf och beach volley. Vattensporter på stranden mot avgift. Biljard mot avgift. Bastu mot avgift. Frisör. Barnklubb (ålder 4-12) varje dag mellan kl. 10-18 i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats.

Reception som är öppet dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen (high speed mot avgift). Tvättservice mot avgift. Minimarket. Hotellbuss till Heraklion och Agios Nikolaos mot avgift. På grannhotellet Aldemar Royal Mare finns ett prisbelönt Thalasso Spa med stort utbud av behandlingar mot avgift. Flygtrafik över hotellet kan uppfattas som störande. Begränsad lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frukost, kl. 7.00-7.30. Förbeställning krävs.
 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00, i huvudrestaurangen.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00, i snackbaren.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00, i strandrestaurangen.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.45, i huvudrestaurangen.
 • Lunch, kl. 12.30-15.30, i snackbaren.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.15, i huvudrestaurangen.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-20.00, i barnrestaurangen.
 • Tre vouchers för à la carte-måltider (2 middagar + 1 lunch). Reservation krävs och bör göras vid ankomst.
 • Kaffe, te och lokala drycker, kl. 10.30-17.30, i Manitali bar och i poolbaren.
 • Glass, bakelser och snacks, kl. 11.15-12.30 och 16.30- 17.30, i Manitali bar och i poolbaren.
 • Obegränsat med lokala drycker som öl/vin, drinkar och läsk, kl. 10.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.