1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Island

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Thomas ,
Norrköping

+
Att det upplevdes mindre än det var tack vare bra arkitektur
-
Två nyckelkort per familj

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Mari,
Kungsängen

+
Lugnet. Att man inte behövde jaga solstolar. Maten i buffén var kanon. Läget är bra då det finns närhet till alternativa uteställen. Servicen med tillgång till dusch om man har sen flight hem.
-
Handdukshängare på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


10 av 10

,

+
Den trevliga personalen!
-
Mer vatten tycker vi borde ingå.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


9 av 10

Salpi,
Stockholm

+
Allt
-
Lite mera aktivitet under dagen

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Pia,
Kungälv

+
Att beskrivningen stämnde Mycket trevlig personal, det förhöjde kvaliten! Jag har celiaki och köket och servisperspnslen var helt fantastisk på att fixa alternativ mat och hade stor kunskap IM celiaki och glutenfri kost. Drt märktes i de små detaljerna där gluten ibland kan vara gömd i livsmedel utan stt vara utmärkt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Einar,
Norrtälje

+
Lugnet.
-
Del på stranden som bara är för gästerna på hotellet. Så att man även där kommer undan barn.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Staffan,
Ljunghusen

+
Läget på stranden och att vi hade egen pool delad med två rum bredvid oss.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

Maria,
Knivsta

+
Olika pooler. Barnfritt. Tyst och lugnt. Servicen. Fint och mysigt.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Marcus,
Linköping

+
rent o fräscht,många bra restauranger och trevlig personal, även avskild pool med relaxmiljö(tystnad)bra läge och gratis solstolar på stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


9 av 10

Stina,
Kristianstad

+
Läget nära flygplats och hav
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2270 omdömen
Utmärkt
 
1467
Väldigt bra
 
624
Bra
 
140
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-08-23

Inlägg av Nadim A

Trevligt, men skippa maten

Hotellet är fint utformat på stor yta för att efterlikna en typisk gammaldags grekisk stad. Du kan antingen få ett rum i en klassisk hotellbyggnad eller i ett "litet hus". Området är väldigt mysigt med mycket palmer och växtlighet mellan alla hus och bredvid alla gångar. Flera fina pooler att välja på med andra lugna gäster så det är inget plaskande eller skrikande när du solar/badar. Trevlig personal. Träningsmöjligheter finns samt andra aktiviteter. Nära till fin sandstrand. Sandstranden är gratis för hotellgästerna, men är även tillgänglig för andra så barn och högljudhet kan förekomma där vilket kan vara bra att veta. Havet bjuder på höga vågor och svalkande vindar varje dag (välbehövt då det är vindstilla några meter upp i hotellets område). Det är långgrunt och det finns inga möjligheter till att hoppa/dyka ner i havet någonstans. Över till maten... Frukosten är helt okej, det du kan förvänta dig av ett hotell. Däremot middagarna leverade sällan något. Det är buffé och endast vid 1 besök av 4 var det något i buffén som faktiskt var gott. Maten är tråkig, smaklös och påminner om den svenska skolmaten som inte var mycket att skryta om. Sedan har de en speciell 5 rätters middag en gång i veckan som du kan betala lite extra för om du vill (gör inte det). Denna middag kan du leva utan också. Inte gott inte bra tillagat. Åt upp 30-40% av det som serverades för jag kunde inte tvinga i mig något som rent utav smakade illa. Besök istället lokala restauranger i området, det finns många alternativ som är väldigt bra samt billigare. I övrigt ett bra hotell om du får ett rimligt pris för ett rum! Rekommenderar hotellet. Ha en trevlig semester!

 
2018-05-04

Inlägg av Luddeludde Haninge, Sverige

Mycket bra och stort hotell

Fint och bra hotell med hög standard. Mycket trevlig restaurang personal. Bra pooler, speciellt infinity poolen! God och varierande mat, stort plus för egen pressad juice till frukost! :-) Storleken på hotellet blir tyvärr lite negativt då man kan råka ut för att få ett rum väldigt långt från pool/restaurang. Vi gick ca 7-8 minuter varje dag bara för att ta oss ifrån rummet till poolen, byggt lite som en labyrint. Omgivningen runt hotellet är tyvärr inte kul alls, ganska öde och det känns som man slängt ner ett fint hotell mitt ute i ingenstans. Perfekt hotell för dig som bara vill ligga vid poolen och äta god mat i en vecka.

 
2017-10-21

Inlägg av Lajsilajs Stockholm, Sverige

Lugnt och skönt!

Bodde här en vecka och är mycket nöjd. Rummet var rent och fräscht. Terrassen var väldigt liten, det fanns bara plats för två stolar och ett litet bord. Men den var i alla fall insynsskyddad av buskar och andra växter. Vissa terrasser till andra rum låg ut mot gångvägar där hotellgäster passerar. Hela vistelsen var lugn och skön. Ingen hets till solstolarna vid poolerna eller stranden. Det fanns tre pooler av olika storlek med möjlighet att beställa både mat och dryck till solstolen. Bra service överlag på hotellet, både i receptionen och på restauranger samt av städarna. Alla var mycket trevliga och vänliga! Det fanns möjlighet att använda gym och tennisbanor och det fanns också ett spa där man kunde boka olika behandlingar. God mat från morgon till kväll. Vid både frukost och middag fanns alltid mycket färsk frukt att välja mellan och vid lunch fick man alltid en tallrik med frukt till efterrätt gratis. Vid poolerna kom de ibland och delade ut gratis vattenmelon. Orten där hotellet ligger består mest av hotell och turistrestauranger så det finns inte så mycket mer att göra än att vara på hotellet. Men det ligger inte långt från Heraklion så vill man se något annat är det säkert lätt att ta sig dit (vi brydde oss dock inte om att kolla upp det). För en avkopplande vecka i solstolen är detta hotell perfekt!

 
2017-09-11

Inlägg av JOMAESON Sverige

Finns lite att förbättra trots högt betyg

Jättefint och stort hotell som är mycket välskött. Som att gå i små gränder mellan olika hus med alla rum. Fina stenbeläggningar och murar blandat med fina växter och träd. Rent och snyggt! Flera pooler att välja bland som passar alla. Suveränt med stranden och havet så nära. Trevlig personal överallt och fint bemötande och service. Bra städning. Härlig frukost och olika valmöjligheter till hur man vill sitta. Musikunderhållning varje kväll. Något negativt att nämna? Balkongen var liten och trång. Knappt plats för ett litet bord och två stolar. Trångt utrymme vid handfatet/badkaret och dörr till toaletten. Svårt för två personer att vistas där samtidigt. Krav på långbyxor för män vid middagen gjorde att vi inte åt någon middag där. Snygga shorts var tydligen inte ok medan slitna långbyxor med badskor verkade vara ok. Wifiuppkopplingen var svajig. Är man flygintresserad är det perfekt att titta på alla flygplan som har inflygning till flygplatsen rakt över hotellet... Sammanfattningsvis trivdes vi toppenbra och var mycket nöjda!

 
2016-09-22

Inlägg av Carolina T

Bästa hotellet

Riktigt bra hotell med hög klass. Riktigt bra läge och bra mat. Frukost med utsikt över havet. Bra strand precis vid hotellet, men även bra poolområden. Hög service där du inte behöver lämna solstolen för att beställa något. Ett tips är att boka femtättersmiddag på hotellets taverna som erbjuds några kvällar i veckan. Live musik, god mat och bra service. De har även ett spa där de erbjuder många behandlingar, testade en 55 minuters massage dom var riktigt bra. Hit vill man återkomma.