The Island

  • Lyxig känsla
  • Fyra pooler och spa
  • Hög kundnöjdhet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till The Island, en storslagen oas på soliga Kreta. Njut av ett avsvalkade dopp i det blå eller läs en bok i en av hammockarna. För en maximalt avslappnad atmosfär är endast gäster över 16 år välkomna på hotellet, vilket gör det till det perfekta valet för en avkopplande vuxensemester.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lagom lyx och lugn stämning. Personalen höll en god ton. Man kände sig omhändertagen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2430 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

The Island välkomnar gäster över 16 år, och ligger i den lilla byn Gouves ca 1 mil från Hersonissos och 2 mil från Heraklion. Hotellet har fyra pooler, varav tre utomhuspooler och en inomhuspool som är öppna från morgon till kväll. Poolbar. Till sandstranden är det ca 10 meter, där det finns solstolar, parasoll samt handdukar. Strandbar.

Hotellet har en italiensk och en grekisk restaurang som är öppen för lunch.  Bufférestaurangen The Kitchen serverar frukost och middag. À la carte-restaurang som är öppen två kvällar per vecka (reservation krävs) Vårdad klädsel (i både buffé och à la carte-restaurangen) under middagstid; långbyxor för män och knälångt för kvinnor. Lobbybar.

Spa mot avgift, med massage, bastu, hydro massage pool, jacuzzi och inomhuspool. Gratis gym, tennis, volleyboll och basketboll. Yoga, pilates och vattengympa 6 gånger i veckan mot avgift. Vinprovning en gång i veckan. Biljard, pingis och air hockey mot avgift.

Reception som är öppet dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Minimarket. Hotellet är kontantfritt vilket innebär att eventuella utgifter på området sätts upp på rummet. Väg måste korsas för att nå stranden. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.