1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Helena,
Enköping

+
Sandstranden och de gemensamma utrymmena, rummet var under all kritik. Det fanns ingen badrumsdörr, duschen var dålig och behövdes bytas ut, toalettpapper saknades, sprickor i väggarna som man försökt måla över, små kryp som liknar tvestjärtar som kunde flyga överallt i rummet, en vattenflaska på rummet fick man under hela veckan trots all inclusive,
-
Renovering av rummet påfyllning av vatten i kylskåpet på rummet varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

Angelica ,
Göteborg

+
-
Serveringspersonalen i matsalen var otrevliga och nästa alla var ohjälpsamma. Sura över småbarnen som söla, bankade matstolarna i golvet när vi gick därifrån. Dåliga matstolarndå de inte gick att sätta fast barnen, så de klättrade ur dem hela tiden.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


4 av 10

Clara,
Göteborg

+
Nära till stranden.
-
Otrevlig personal. Passar inte riktigt svenska resenärer. Personalen kunde bättre franska än engelska. För lite personal i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


3 av 10

Parisa ,
Stockholm

+
Maten var god och det var nära till stranden. Bra aktiviteter.
-
Långt ifrån 4 stjärnig standard på rummen. 2,5 max! Äckliga och smutsiga badrum, dåligt fungerande AC som inte gick att regleras manuellt, trasiga dörrkarmar och handtag. Städningen var oregelbunden och dålig. Snålades med handdukar och vatten.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

,

+
-
Att när man ska åka hem med natt flyg så borde de ligga lite i ert intresse att de är senare utcheckning så man slipper va utan rum ca 12 h. Och ha egen mini club då denna va endast på franska.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Rolf,
Sollentuna

+
Maten Gott om solstolar och plats på stranden Mycket fin strand Området Kort transfer
-
Rummen var bara delvis renoverade med målade väggar och nya möbler. Badrummen var mycket slitna. Trångt i pooler och trångt i vattnet vid stranden Ont om solstolar och plats vid poolerna Logistiken under måltiderna Basketplanen delade utrymme med tennisbanorna vilket gjorde den svår att använda

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Malin,
Stockholm

+
Trevlig personal, utmärkt service. Barnvänligt!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Jenny,
Södertälje

+
-
Bättre städning och service. Tillgång till mer och nyttigare snacks mellan lunchen och middagen. T.ex frukt. Möjlighet att dricka kaffe vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

,

+
Maten och aktiviteterna
-
Altiviterna är mest på franska

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Joanna,
Stockholm

+
Nära till stranden , grattis strandhanddukar samt solstolar
-
Bättre rum

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

230 omdömen
Utmärkt
 
96
Väldigt bra
 
82
Bra
 
30
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av Rolf R

OK vistelse

Hotellet hade, förutom barnpooler, två stora pooler som dock alltid var fulla med människor. För att få solstol var man tvungen att paxa tidigt på morgonen. Stranden hade mycket fin botten och klart och härligt vatten. Den vecka vi var där var det stora vågor varje dag. Hotellets del av stranden hade gott om solstolar som stod glest, vilket var skönt. Stranden delades dock med andra hotell så även om det var gott om plats på stranden var det tyvärr alltid trångt i vattnet. Stranden var ganska kort så den lämpar sig inte för långa promenader eller joggingturer. Tio minuter bort låg en liten strand skyddad från vågorna; 5 euro för två solstolar under en dag. Maten var mycket bra med stort utbud och stor variation av vällagad mat. Varje kväll var det ett tema som t.ex. italienskt, grekiskt, asiatiskt etc. Frukostbuffén var också mycket bra. Kockarna var mycket engagerade men serveringspersonalen var helt ointresserad av gästerna. Den underbara maten gjorde att vi inte nyttjade all inclusive-utbudet, men det såg också bra ut. Dryckerna med allt från läsk till vin och drinkar var hyfsade. Hotellrummen som vi hade var lite mörka, men de var delvis renoverade; ommålade väggar och nya möbler. Badrummen var inte i bästa skick, men helt acceptabla. Det var lyhört från korridoren. Mycket snabb och bra service från receptionen när det behövdes. Städningen var hygglig. Hotellområdet var snyggt och väl tilltaget så man behövde inte trängas med andra gäster förutom i och vid poolerna. Tyvärr var basketplanen på samma yta som två tennisplaner, vilket omöjliggjorde basketspel när någon spelade tennis. Ett enkelt men snyggt gym. Dessvärre fanns det ingenting att torka av maskinerna med så det kändes ofräscht eftersom det var mycket varmt och svettigt. Hotellets omgivning var inte så charmig men det ligger nära Heraklion och mindre än 20 minuter från flygplatsen. Vi hyrde bil en dag och han både med södra Kreta, Ierapetra, härliga stränder samt en snabb shoppingtur i Heraklion.

 
2019-04-17

Inlägg av PaulnJosh Derby

Very Impressed with almost all aspects

Returned home last night after spending a week at this great hotel, this was part of a Thomas Cook package. As with many of my reviews I will give the pro's and con's of all aspects of our holiday. Cons Not a moan, but the hotel has predominantly French guests, the animation team are all French, and I and other Brits did feel we were a little left out in the entertainment, The team do attempt to include all nationalities however, so as I say not a moan, just an observation. The animation box is often left with no staff, having to wait upwards of 30 minutes in some cases to get tennis rackets, mini golf, and other gaming equipment. A couple of times, I witnessed other guests just enter the box and help themselves to equipment. I would not ever do this!! Too many children play on the grand Piano in the main bar, a few people I saw got annoyed with this, and on one occasion, an argument started between two French families. It was quite funny to watch I have to admit lol. Well that's it for the cons, yes just the three. Now on to the positives.. The food is just fantastic, do not miss the Italian night, the cannelloni is just perfect. The snack bar has a good range of snacks out of the usual mealtimes, and we were pleased with all themes each day. The entertainment was pretty good, yes i have mentioned it was mainly aimed at the French, but that aside it was still good. Plenty to do in the hotel, tennis, football, mini golf, table tennis, archery, boules, aerobics, 2 main pools and a kids pool, all these and more at no cost. The small arcade is good, this is easy to miss, turn left out of the bar, and follow the path past the mini golf to find it. It has two pool tables, along with other games. I didn't use the Spa, but seemed to be pretty good. The bar is all-inclusive till midnight. The staff, I can't fault, all friendly and helpful. Nothing was too much trouble for them. The rooms are big, extremely clean, with comfortable beds. So overall, I was really impressed, would I return? Oh yes definitely. If the management team read this, then I would like to say a huge thanks for a wonderful holiday!

 
2019-03-19

Inlägg av Cat H Telford, Storbritannien

All in all a fantastic hotel

I spent a week here with my partner at the begining of may, its a beautiful and clean hotel, with friendly staff, reception staff were helpful, we were quite impressived with the all inclusive espically at meal times there was always a good choice on offer, and nice to see some of the dishes being cooked infront of you, there was only one negitive to our whole stay, which is a fault of thomas cook and not really the hotel, during our week the entertainment and the reps was all aimed at the french, which wouldnt of been really a problem if were spoke french haha, so evening entertainment wasnt great, for us anyway, we were informed that the hotel wasnt expecting english guests during that week, but all in all it was a very good stay including the spa that they have on site, looking forward to booking again for next year.

 
2018-12-12

Inlägg av Krit729 Belgrad, Serbien

May holiday

The property is 4* but apparently is undergoing some major changes and was already better when we visited in May! Our stay was 2 weeks and we had an all inclusive package, The food was very good, the beach is alright but the hotel can do with some renovation! the staff is nice and pleasant.

 
2018-11-20

Inlägg av marry663 London, Storbritannien

Very nice holidays

We spent a week in this hotel by end of September and had a very good stay. First, the accommodation was very well equipped. We stayed in the bungalow, just a couple of meters from the activity pool. The music starts to play around 9:30 or 10:00am, so this may wake up long-morning sleepers. Similarly, the music stops playing around 6pm, so you do have quiet time when you are in your room. Otherwise, the room was pretty spacious, though we were only two in a room for four. I could imagine it must be more cramped up if a family of four is there. The bathroom was a regular size, not too small neither too big. We were missing a plug in the bath tub, but they brought it right away upon our call to the reception. The terrace on the ground floor does not have any separation, so pretty much anyone can walk to your terrace or your room if the door is open, but we did not experience any bad experience. We even left our wet stuff to dry overnight, and nothing disappeared. Some people left their clothes on their terraces during the day while they were not in the room. Food-wise, very good as well. After a couple of days one realizes it is mostly the same recipes every day, but they change the ingredients so the variation is there. Everyone will find their culinary happiness. The only "deception" on my side was in desserts, that were mostly local, and I guess I just could not come around their sweet sugar taste. It was the first hotel that offered a big variety of fruits every day, the same for ice-cream. Beach is a few meters from the hotel. There is a small road to cross, but not particularly busy, so that is ok. There were almost enough sunbeds on the beach, and some days we came pretty late (around 11). The staff is really friendly and smiley (apart from certain waiters) and the service is very efficient. It is clearly a family-friendly hotel, as they have a Kids club with activities throughout the day and the kids disco every evening, and there is also a kid pool with 3 waterslides. As we were outside of the main season, we did not experience the family wave, but it may be pretty busy (and loud) during the peak season. Overall, it was a very good vacation, and I can only recommend.