1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 81 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Helena,
Enköping

+
Sandstranden och de gemensamma utrymmena, rummet var under all kritik. Det fanns ingen badrumsdörr, duschen var dålig och behövdes bytas ut, toalettpapper saknades, sprickor i väggarna som man försökt måla över, små kryp som liknar tvestjärtar som kunde flyga överallt i rummet, en vattenflaska på rummet fick man under hela veckan trots all inclusive,
-
Renovering av rummet påfyllning av vatten i kylskåpet på rummet varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

Angelica ,
Göteborg

+
-
Serveringspersonalen i matsalen var otrevliga och nästa alla var ohjälpsamma. Sura över småbarnen som söla, bankade matstolarna i golvet när vi gick därifrån. Dåliga matstolarndå de inte gick att sätta fast barnen, så de klättrade ur dem hela tiden.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


4 av 10

Clara,
Göteborg

+
Nära till stranden.
-
Otrevlig personal. Passar inte riktigt svenska resenärer. Personalen kunde bättre franska än engelska. För lite personal i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


3 av 10

Parisa ,
Stockholm

+
Maten var god och det var nära till stranden. Bra aktiviteter.
-
Långt ifrån 4 stjärnig standard på rummen. 2,5 max! Äckliga och smutsiga badrum, dåligt fungerande AC som inte gick att regleras manuellt, trasiga dörrkarmar och handtag. Städningen var oregelbunden och dålig. Snålades med handdukar och vatten.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

,

+
-
Att när man ska åka hem med natt flyg så borde de ligga lite i ert intresse att de är senare utcheckning så man slipper va utan rum ca 12 h. Och ha egen mini club då denna va endast på franska.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Rolf,
Sollentuna

+
Maten Gott om solstolar och plats på stranden Mycket fin strand Området Kort transfer
-
Rummen var bara delvis renoverade med målade väggar och nya möbler. Badrummen var mycket slitna. Trångt i pooler och trångt i vattnet vid stranden Ont om solstolar och plats vid poolerna Logistiken under måltiderna Basketplanen delade utrymme med tennisbanorna vilket gjorde den svår att använda

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Malin,
Stockholm

+
Trevlig personal, utmärkt service. Barnvänligt!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Jenny,
Södertälje

+
-
Bättre städning och service. Tillgång till mer och nyttigare snacks mellan lunchen och middagen. T.ex frukt. Möjlighet att dricka kaffe vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

,

+
Maten och aktiviteterna
-
Altiviterna är mest på franska

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Joanna,
Stockholm

+
Nära till stranden , grattis strandhanddukar samt solstolar
-
Bättre rum

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

345 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
127
Bra
 
46
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av Rolf R

OK vistelse

Hotellet hade, förutom barnpooler, två stora pooler som dock alltid var fulla med människor. För att få solstol var man tvungen att paxa tidigt på morgonen. Stranden hade mycket fin botten och klart och härligt vatten. Den vecka vi var där var det stora vågor varje dag. Hotellets del av stranden hade gott om solstolar som stod glest, vilket var skönt. Stranden delades dock med andra hotell så även om det var gott om plats på stranden var det tyvärr alltid trångt i vattnet. Stranden var ganska kort så den lämpar sig inte för långa promenader eller joggingturer. Tio minuter bort låg en liten strand skyddad från vågorna; 5 euro för två solstolar under en dag. Maten var mycket bra med stort utbud och stor variation av vällagad mat. Varje kväll var det ett tema som t.ex. italienskt, grekiskt, asiatiskt etc. Frukostbuffén var också mycket bra. Kockarna var mycket engagerade men serveringspersonalen var helt ointresserad av gästerna. Den underbara maten gjorde att vi inte nyttjade all inclusive-utbudet, men det såg också bra ut. Dryckerna med allt från läsk till vin och drinkar var hyfsade. Hotellrummen som vi hade var lite mörka, men de var delvis renoverade; ommålade väggar och nya möbler. Badrummen var inte i bästa skick, men helt acceptabla. Det var lyhört från korridoren. Mycket snabb och bra service från receptionen när det behövdes. Städningen var hygglig. Hotellområdet var snyggt och väl tilltaget så man behövde inte trängas med andra gäster förutom i och vid poolerna. Tyvärr var basketplanen på samma yta som två tennisplaner, vilket omöjliggjorde basketspel när någon spelade tennis. Ett enkelt men snyggt gym. Dessvärre fanns det ingenting att torka av maskinerna med så det kändes ofräscht eftersom det var mycket varmt och svettigt. Hotellets omgivning var inte så charmig men det ligger nära Heraklion och mindre än 20 minuter från flygplatsen. Vi hyrde bil en dag och han både med södra Kreta, Ierapetra, härliga stränder samt en snabb shoppingtur i Heraklion.

 
2019-08-21

Inlägg av Sarsontour

Wouldn't recommend for English

We are currently here on a 2 week holiday. The hotel is nice and the facilities. To say it's all inclusive the food isn't too bad unless you're a fussy water like us and don't like sauces. However the entertainment is something else. The animation team put on the shows and say the odd word in English but unless you can speak or understand French you haven't got a clue what's going on. There isn't even anywhere close enough for us to go and pay to have a drink and watch some entertainment we can understand. I've got a 7yr old and teenagers who can't really join in the kids activities as they can't understand any of the other kids attending. This holiday has cost us a lot of money and it's the worst we've ever had. Got another 6 nights to be bored stiff yet đŸ˜Ș

 
2019-08-20

Inlägg av ZoeV2

Great place for a family holiday

We are literally just sat waiting for the coach to come get us after a lovely stay at this hotel. It was ours first Sun Connect holiday and will not be our last. The kids team went out of their way to ensure my daughter had a fab time. It was great knowing that she was in very safe hands whilst we had a few hours to ourselves. A huge thanks to Lucy, Kiran, Dona and Jarne you really made her time more memorable. The evening entertainment was enjoyable for the children but any adult/ family games were for French guests mainly which is a shame if you want to eat involved. We’ve made some fantastic memories here and would recommend it to anyone with children who are looking for a lovely and relaxing get-away! Thanks

 
2019-08-19

Inlägg av djdoherty8387

Thomas cook kids club absolutely amazing!

Myself, my husband, father in law and 2 girls absolutely loved our time here. The girls in the kids club were amazing and can't even put into words how good they were. Thomas cook should be giving them all a pay rise! Not really got any complaints...all inclusive so the usual repetitive food if you're here more than 7 days, typical Greece it's all a little dated and everything is done in Greek time! Unfortunately we did suffer some very rude guests travelling with Jet Tours. No patience, pushing and shoving and cutting the lines in the restaurant. Smoking by the children's pool. This I feel personally isn't ok but is no reflection on the hotel only on the guests themselves. The only thing I would raise a concern with are the Jet Tours Team. A young French boy fell down the large steps in the theatre during the mini disco. There were 4 of the Jet Tours reps taking the disco. An English guest ran to get one of them and they genuinly seemed unconcerned and more interested in jumping around at the front. Considering the boy fell quite hard and didn't move at all on landing it raised a lot of concerns with the surrounding guests who were forced to see to the incident providing the relevant first aid that the Jet Tours Team either weren't capable of doing or just didn't want to. Considering they were there mainly for the French guests I felt they let their guests down. Our youngest is autistic and holidays can he very challenging for us. However the small kids splash pool was amazing and she really enjoyed it. The restaurant staff were very tolerant as she didn't cope well with the business of the dining area and did as much as they possibly could. My eldest daughter used a little bit of Greek to say hello, ask them how they were, please and thank you. It went a really long way with all the Greek staff and it really made a difference to their service towards us. Every little helps as they say! All in all a good holiday, fantastic reps and hospitality staff....just let down by their Jet Tours Team.

 
2019-08-13

Inlägg av zndtomaz Ljubljana, Slovenien

Great family vacation

We (2 families - 4 adults+2 children(4years old)) spent 14 days in this hotel. It was our first family vacation in Greece and in All-inclusive hotel. Our main fear was, that we will be bored and food will be repeating with no big variety.  But food was perfect and huge selection with different theme dinners every day. You could eat different food every day in whole 14 days of our stay. Only breakfasts were a bit poor in selection and every day the same. We were also not bored. There is animation if you want, every day and every evening. As very positive I would also like to mention size of our bungalows and also location. We made reservation of ground floor bungalows in advance and our request was appreciated. Thank you! The staff is also very nice, hardworking and helpful. From bartenders, to animators, cleaning ladies to poor guy who is cleaning the tables, surrounding of the pool and trash cans from early in the morning until late at night. Pools are nice and children were enjoying, even though we had a feeling that in the afternoon Bar pool was even too crowded and we were a bit afraid of hygienic conditions. But in the morning every day pool was cleaned and water was crystal clear. Also the location of the hotel was very good - next to the beach. Beach is perfect for small children who are enjoying playing with the sand and building sand castles. See was every day with waves. Boy was enjoying, but girl was afraid to enter. But there are also some smaller details that could be improved. Beer is a bit watery, but once you get used to it, it is perfect. :) Liquors and wine are adequate for 4 star hotel, but soft drinks (juices, cola and other sodas) are terrible. Extremely sweet and not a good taste. So mixed drinks and cocktails weren’t good at all. Good thing was, that there is also shop in hotel with big selection of drinks, so we could mixed our own drinks and drink them in the evening on our bungalow terrace. The evening bar was too small for all the people there. And because it is self-serving system, sometimes it took a lot of time to get a drink. Even if the waiters were very quick and hard working. This was one more reason, that we spent most of the evenings on our terrace. However, when we sum up, it was very nice and we had great time! We will come back!