1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Helena,
Enköping

+
Sandstranden och de gemensamma utrymmena, rummet var under all kritik. Det fanns ingen badrumsdörr, duschen var dålig och behövdes bytas ut, toalettpapper saknades, sprickor i väggarna som man försökt måla över, små kryp som liknar tvestjärtar som kunde flyga överallt i rummet, en vattenflaska på rummet fick man under hela veckan trots all inclusive,
-
Renovering av rummet påfyllning av vatten i kylskåpet på rummet varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

Angelica ,
Göteborg

+
-
Serveringspersonalen i matsalen var otrevliga och nästa alla var ohjälpsamma. Sura över småbarnen som söla, bankade matstolarna i golvet när vi gick därifrån. Dåliga matstolarndå de inte gick att sätta fast barnen, så de klättrade ur dem hela tiden.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


4 av 10

Clara,
Göteborg

+
Nära till stranden.
-
Otrevlig personal. Passar inte riktigt svenska resenärer. Personalen kunde bättre franska än engelska. För lite personal i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


3 av 10

Parisa ,
Stockholm

+
Maten var god och det var nära till stranden. Bra aktiviteter.
-
Långt ifrån 4 stjärnig standard på rummen. 2,5 max! Äckliga och smutsiga badrum, dåligt fungerande AC som inte gick att regleras manuellt, trasiga dörrkarmar och handtag. Städningen var oregelbunden och dålig. Snålades med handdukar och vatten.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

,

+
-
Att när man ska åka hem med natt flyg så borde de ligga lite i ert intresse att de är senare utcheckning så man slipper va utan rum ca 12 h. Och ha egen mini club då denna va endast på franska.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Rolf,
Sollentuna

+
Maten Gott om solstolar och plats på stranden Mycket fin strand Området Kort transfer
-
Rummen var bara delvis renoverade med målade väggar och nya möbler. Badrummen var mycket slitna. Trångt i pooler och trångt i vattnet vid stranden Ont om solstolar och plats vid poolerna Logistiken under måltiderna Basketplanen delade utrymme med tennisbanorna vilket gjorde den svår att använda

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Malin,
Stockholm

+
Trevlig personal, utmärkt service. Barnvänligt!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Jenny,
Södertälje

+
-
Bättre städning och service. Tillgång till mer och nyttigare snacks mellan lunchen och middagen. T.ex frukt. Möjlighet att dricka kaffe vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

,

+
Maten och aktiviteterna
-
Altiviterna är mest på franska

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Joanna,
Stockholm

+
Nära till stranden , grattis strandhanddukar samt solstolar
-
Bättre rum

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

268 omdömen
Utmärkt
 
114
Väldigt bra
 
95
Bra
 
35
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av Rolf R

OK vistelse

Hotellet hade, förutom barnpooler, två stora pooler som dock alltid var fulla med människor. För att få solstol var man tvungen att paxa tidigt på morgonen. Stranden hade mycket fin botten och klart och härligt vatten. Den vecka vi var där var det stora vågor varje dag. Hotellets del av stranden hade gott om solstolar som stod glest, vilket var skönt. Stranden delades dock med andra hotell så även om det var gott om plats på stranden var det tyvärr alltid trångt i vattnet. Stranden var ganska kort så den lämpar sig inte för långa promenader eller joggingturer. Tio minuter bort låg en liten strand skyddad från vågorna; 5 euro för två solstolar under en dag. Maten var mycket bra med stort utbud och stor variation av vällagad mat. Varje kväll var det ett tema som t.ex. italienskt, grekiskt, asiatiskt etc. Frukostbuffén var också mycket bra. Kockarna var mycket engagerade men serveringspersonalen var helt ointresserad av gästerna. Den underbara maten gjorde att vi inte nyttjade all inclusive-utbudet, men det såg också bra ut. Dryckerna med allt från läsk till vin och drinkar var hyfsade. Hotellrummen som vi hade var lite mörka, men de var delvis renoverade; ommålade väggar och nya möbler. Badrummen var inte i bästa skick, men helt acceptabla. Det var lyhört från korridoren. Mycket snabb och bra service från receptionen när det behövdes. Städningen var hygglig. Hotellområdet var snyggt och väl tilltaget så man behövde inte trängas med andra gäster förutom i och vid poolerna. Tyvärr var basketplanen på samma yta som två tennisplaner, vilket omöjliggjorde basketspel när någon spelade tennis. Ett enkelt men snyggt gym. Dessvärre fanns det ingenting att torka av maskinerna med så det kändes ofräscht eftersom det var mycket varmt och svettigt. Hotellets omgivning var inte så charmig men det ligger nära Heraklion och mindre än 20 minuter från flygplatsen. Vi hyrde bil en dag och han både med södra Kreta, Ierapetra, härliga stränder samt en snabb shoppingtur i Heraklion.

 
2019-06-08

Inlägg av mandymessy

Misold this holiday by Thomas cook it was not as described- multilingual speaking

The hotel was clean and the rooms were comfortable.We had room 601 which was tired looking and needed some repair work . The food was good There was never any issues getting a sunbed on the beach or around the pool . You have to cross a road to get to the beach. The hotel staff were polite . The hotel is on the flight path so you will see and hear aeroplanes going over the hotel . You will see stray starving cats and dogs wandering around.The cats do come into to the hotel complex and dining room .Personally I find this upsetting . The animation / entertainment team are french .They converse in french 90% of the time . We arrived at the Sun connect marina beach on friday 24th May with my husband and 15 year old son . It became apparent straightaway that the animation team were all french and that the activities and entertainment was all spoken in french .The first night we sat in the main bar area and listened to them entertain in the french language .It appeared to us the whole room was laughing and having a good time and we had no idea what was being said . We felt very isolated. The next day,Saturday we went to see the Thomas cook rep and explained to her that we has specifically booked this holiday as it was the first time we had taken my 15 year old son on holiday without his big brother .We paid over our normal budget £2,787 specifically for the entertainment package .This entertainment package was described on the Thomas cook website multilingual speaking daytime activities and evening entertainment .This is definitely not true. The Thomas cook rep when she visited the hotel.She informed us that complaints had been made before about this and she informed us she would log the complaint and speak to the hotel manager . Over the weekend a few attempts in broken English were made to announce on a tannoy some activities. The animation team would sometimes come around the pool to speak to people . In the 7 days we were there they never stopped to speak to us once .My SON WAS NEVER APPROACHED AND ASK TO TAKE PART. I was informed by a member of the hotel staff that 70% of the guest were french and that they catered generally for the majority ! The Thomas cook rep told this was not true she said it was 50% french. I could go on and on and mention other instances were we we not included such as a quiz night that was announced in the main bar in English to start at 9.30 pm. We sat there with 2 other English families waiting for it to start and when it didn't we went to the bar and the reception asking where the quiz was and they told us they didn't know.They said to ask the animation team but obviously the animation team were where the quiz was and we didn't know where it was ! We found out later it was in the Theater . In the end things did not get any better and my husband who has had recent health problems was getting really stressed about the situation so we resigned ourselves to make the most of what was left of our holiday.We bought a 2 euro pack of cards and a 4 euro ball and entertained our son ourselves . We have been on many holidays and my sons have played football,beach ball etc with children and adults of many nationalities so the 70% french is not the problem the problem is with communication . Since my return I have discovered one animal rescue shelter in Heraklion ,Crete . Bronx familia animal shelter.It is run by a young man with no help from any local authorities.I now donate to this charity . if the Marina beach beach hotel manager reads this maybe he could donate some old blankets to the shelter ?

 
2019-06-03

Inlägg av mjsandford London, Storbritannien

Third time to Crete

We arrived late evening and was shown to our room by Theodore, we were told to go to the bar and get a drink and the restaurant will open at 10.30 pm to enable you have something to eat, we went to the bar, there was cabaret on, Greek dancers, we moved to the other side of the bar so we wouldn't be in the was. One of the barman stood there glaring at myself and my husband, he deliberately took his time to serve us, we are not the type to drink ourselves under the table! I don't know what we did, but the only man to serve us, for the rest of the holiday was the much older grey haired man, the meals were very nice with plenty of choice, the cleaners were also very good, but above all the man on the beach, who took care of the sun beds kept everyone happy and everything clean.

 
2019-05-31

Inlägg av Connector60012467756 Weiden, Tyskland

Best Hotel in Kreta

It was a very good vacation. Nice people and a nice atmosphere for families. The food is awesome. The rooms are clean and comfy. Next time i will go for 2 weeks. 1 week is going to fast. Thats a 4 Stars Hotel but i would give it 5

 
2019-05-27

Inlägg av Tonydaphne

Enjoyable visi

We visited this hotel mid May and overall would recommend it to people. We arrived around 9.40 pm and checkin was quick. Room was sea view and was an adequate sized room and in good decorative order. When you arrive they give you a voucher for a free massage which you must book within 2 days to get. We booked our massages and they were great. All the staff in the hotel were extremely friendly and I know other reviews say the hotel caters more for French which it does to a degree but we had no problems communicating with the staff. The animation team try to get people involved in activities with most of the team being French but they put on a few dance shows in the theatre at night which were really entertaining and a pretty good standard. The food quality and choices were fantastic. Pool areas were good but not sure if there would be enough sunbeds during peak holiday time but you can always use sunbeds on the beach over the road supplied by hotel. The Wifi was the best we've ever had at any hotel we've been to and we could use it even on the beach. There's quite a few shops,bars and restaurants in area if you don't mind a walk and it's easy to visit other areas by local bus which we did. Book excursions outside the hotel as it's much much cheaper than booking with Thomas Cook which was extortionate. We really enjoyed it at this hotel and would definitely visit again.