Kundomdömen om Marina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Maten och närheten till stranden.
-
Rummet var inte klart när vi ankom, visserligen vid lunchtid men det vore skönt att få sitt rum efter ett tidigt morgonflyg.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Poolområdet, alltid lätt att få solstol. Nära till stranden.
-
Renovera rummet. Spruckna väggar. Badrumsdörr som gick i baklås bara av att stänga dörren så personal måste öppna m nyckel. Aktiviteter med personal som pratar engelska mer än några ord.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

+
All personal! Så underbara och trevliga människor! Maten var väldigt god. Åker gärna tillbaka!
-
Lite bättre städning av rummet hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

389 omdömen
Utmärkt
 
160
Väldigt bra
 
150
Bra
 
49
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av Rolf R

OK vistelse

Hotellet hade, förutom barnpooler, två stora pooler som dock alltid var fulla med människor. För att få solstol var man tvungen att paxa tidigt på morgonen. Stranden hade mycket fin botten och klart och härligt vatten. Den vecka vi var där var det stora vågor varje dag. Hotellets del av stranden hade gott om solstolar som stod glest, vilket var skönt. Stranden delades dock med andra hotell så även om det var gott om plats på stranden var det tyvärr alltid trångt i vattnet. Stranden var ganska kort så den lämpar sig inte för långa promenader eller joggingturer. Tio minuter bort låg en liten strand skyddad från vågorna; 5 euro för två solstolar under en dag. Maten var mycket bra med stort utbud och stor variation av vällagad mat. Varje kväll var det ett tema som t.ex. italienskt, grekiskt, asiatiskt etc. Frukostbuffén var också mycket bra. Kockarna var mycket engagerade men serveringspersonalen var helt ointresserad av gästerna. Den underbara maten gjorde att vi inte nyttjade all inclusive-utbudet, men det såg också bra ut. Dryckerna med allt från läsk till vin och drinkar var hyfsade. Hotellrummen som vi hade var lite mörka, men de var delvis renoverade; ommålade väggar och nya möbler. Badrummen var inte i bästa skick, men helt acceptabla. Det var lyhört från korridoren. Mycket snabb och bra service från receptionen när det behövdes. Städningen var hygglig. Hotellområdet var snyggt och väl tilltaget så man behövde inte trängas med andra gäster förutom i och vid poolerna. Tyvärr var basketplanen på samma yta som två tennisplaner, vilket omöjliggjorde basketspel när någon spelade tennis. Ett enkelt men snyggt gym. Dessvärre fanns det ingenting att torka av maskinerna med så det kändes ofräscht eftersom det var mycket varmt och svettigt. Hotellets omgivning var inte så charmig men det ligger nära Heraklion och mindre än 20 minuter från flygplatsen. Vi hyrde bil en dag och han både med södra Kreta, Ierapetra, härliga stränder samt en snabb shoppingtur i Heraklion.

 
2020-02-29

Inlägg av serendipity84 Romania

Lovely 2 weeks holiday

Spent 2 weeks with my family last August and we were happy with our choice. Staff is wonderful, very friendly and polite. The hotel is very clean and the common areas are very well kept, although some things need improvement. The ROOMS are a bit shaby and the bathrooms look dated, however everything is very very clean. I'd say that maid service is almost perfect. One thing I didn't like is the light bulbs in the room: they had cold white light which can be quiet annoying for me, but I suppose some people wouldn't mind. Elevators are a bit dated. One day my son was hit by an elevator door. A bellboy happened to be there and I suppose that he reported to the reception, as we got a call from them later that day asking if they could help or if we needed a doctor. Fortunately everything was ok and our son was not hurt. So that might be a thing to improve. POOLS are very clean and we always could find loungers. ENTERTAINMENT is very lively, one would not get bored for sure. But maybe it would be nice if they got a siesta break around noon, as it can be too noisy for children who need a little nap. MAIN RESTAURANT offers a lot of choices, most of them delicious for our taste. Although it was crowded in the evening (which is understandable because the hotel was fully booked) and we had to wait in a queue in order to get a table, the manger was always there communicating via walkytalkies and waiters were serving guests with ouzo. THE BEACH looks lovely although it can be dirty sometimes, but this is not the hotel's fault. Unfortunately some guests have no respect for others and throw their trash all over the place. All in all, we had good time and would have loved to return but the prices this year have been going up :(

 
2020-01-07

Inlägg av michellegeorge1 Ashford, Storbritannien

Wow what a lovely hotel

Wow what a lively hotel, we went there in August 2019, we flew out with Thomas Cook and it went bust while we were in Crete, but what lovely staff, every one was so helpful, during our stay. Meals were Excellent. The only thing I would say is the male bar staff in the evenings, in the hotel didn't want to serve males, only females, Whig was a shame as the hotel and a the other members of staff were so lovely. We will certainly return with a different tour operator, as we all had an excellent holiday. We also had a room looking over the children's pool, but again what a lovely clean room. Overall 5 star hotel ( or should be)

 
2020-01-02

Inlägg av 715libbyk

Brilliant

Travelled with my boyfriend in June and we were so surprised by how excellent everything was. The food was absolutely incredible, great quality and they had a huge range to choose from everyday! There was always plenty of beds available around the pool, which is a rarity when comparing it to our previous holidays. The reps were super friendly without being over the top. We walked 10 minutes up the hill to the bus stop most mornings to go explore another part of the island, the staff made the bus timetable very clear for us which was appreciated. Would definitely stay here again!

 
2019-11-15

Inlägg av Amiejaynex

Best holiday ever!

Stayed for two weeks in August. Me, my partner and our son really loves it. The hotel, goods, entertainment, staff and everthing is great! Would go back again! Love this hotel so much, missing it already :(