Kundomdömen om Marina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 88 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Sara,
Göteborg

+
Maten och närheten till stranden.
-
Rummet var inte klart när vi ankom, visserligen vid lunchtid men det vore skönt att få sitt rum efter ett tidigt morgonflyg.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Amanda,
Skövde

+
Poolområdet, alltid lätt att få solstol. Nära till stranden.
-
Renovera rummet. Spruckna väggar. Badrumsdörr som gick i baklås bara av att stänga dörren så personal måste öppna m nyckel. Aktiviteter med personal som pratar engelska mer än några ord.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


5 av 10

Helena,
Enköping

+
Sandstranden och de gemensamma utrymmena, rummet var under all kritik. Det fanns ingen badrumsdörr, duschen var dålig och behövdes bytas ut, toalettpapper saknades, sprickor i väggarna som man försökt måla över, små kryp som liknar tvestjärtar som kunde flyga överallt i rummet, en vattenflaska på rummet fick man under hela veckan trots all inclusive,
-
Renovering av rummet påfyllning av vatten i kylskåpet på rummet varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

Angelica ,
Göteborg

+
-
Serveringspersonalen i matsalen var otrevliga och nästa alla var ohjälpsamma. Sura över småbarnen som söla, bankade matstolarna i golvet när vi gick därifrån. Dåliga matstolarndå de inte gick att sätta fast barnen, så de klättrade ur dem hela tiden.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


4 av 10

Clara,
Göteborg

+
Nära till stranden.
-
Otrevlig personal. Passar inte riktigt svenska resenärer. Personalen kunde bättre franska än engelska. För lite personal i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


3 av 10

Parisa ,
Stockholm

+
Maten var god och det var nära till stranden. Bra aktiviteter.
-
Långt ifrån 4 stjärnig standard på rummen. 2,5 max! Äckliga och smutsiga badrum, dåligt fungerande AC som inte gick att regleras manuellt, trasiga dörrkarmar och handtag. Städningen var oregelbunden och dålig. Snålades med handdukar och vatten.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

,

+
-
Att när man ska åka hem med natt flyg så borde de ligga lite i ert intresse att de är senare utcheckning så man slipper va utan rum ca 12 h. Och ha egen mini club då denna va endast på franska.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Rolf,
Sollentuna

+
Maten Gott om solstolar och plats på stranden Mycket fin strand Området Kort transfer
-
Rummen var bara delvis renoverade med målade väggar och nya möbler. Badrummen var mycket slitna. Trångt i pooler och trångt i vattnet vid stranden Ont om solstolar och plats vid poolerna Logistiken under måltiderna Basketplanen delade utrymme med tennisbanorna vilket gjorde den svår att använda

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Malin,
Stockholm

+
Trevlig personal, utmärkt service. Barnvänligt!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Jenny,
Södertälje

+
-
Bättre städning och service. Tillgång till mer och nyttigare snacks mellan lunchen och middagen. T.ex frukt. Möjlighet att dricka kaffe vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

381 omdömen
Utmärkt
 
155
Väldigt bra
 
147
Bra
 
49
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av Rolf R

OK vistelse

Hotellet hade, förutom barnpooler, två stora pooler som dock alltid var fulla med människor. För att få solstol var man tvungen att paxa tidigt på morgonen. Stranden hade mycket fin botten och klart och härligt vatten. Den vecka vi var där var det stora vågor varje dag. Hotellets del av stranden hade gott om solstolar som stod glest, vilket var skönt. Stranden delades dock med andra hotell så även om det var gott om plats på stranden var det tyvärr alltid trångt i vattnet. Stranden var ganska kort så den lämpar sig inte för långa promenader eller joggingturer. Tio minuter bort låg en liten strand skyddad från vågorna; 5 euro för två solstolar under en dag. Maten var mycket bra med stort utbud och stor variation av vällagad mat. Varje kväll var det ett tema som t.ex. italienskt, grekiskt, asiatiskt etc. Frukostbuffén var också mycket bra. Kockarna var mycket engagerade men serveringspersonalen var helt ointresserad av gästerna. Den underbara maten gjorde att vi inte nyttjade all inclusive-utbudet, men det såg också bra ut. Dryckerna med allt från läsk till vin och drinkar var hyfsade. Hotellrummen som vi hade var lite mörka, men de var delvis renoverade; ommålade väggar och nya möbler. Badrummen var inte i bästa skick, men helt acceptabla. Det var lyhört från korridoren. Mycket snabb och bra service från receptionen när det behövdes. Städningen var hygglig. Hotellområdet var snyggt och väl tilltaget så man behövde inte trängas med andra gäster förutom i och vid poolerna. Tyvärr var basketplanen på samma yta som två tennisplaner, vilket omöjliggjorde basketspel när någon spelade tennis. Ett enkelt men snyggt gym. Dessvärre fanns det ingenting att torka av maskinerna med så det kändes ofräscht eftersom det var mycket varmt och svettigt. Hotellets omgivning var inte så charmig men det ligger nära Heraklion och mindre än 20 minuter från flygplatsen. Vi hyrde bil en dag och han både med södra Kreta, Ierapetra, härliga stränder samt en snabb shoppingtur i Heraklion.

 
2019-09-24

Inlägg av Kathryn A

Peaceful, fun and amazing food!

I came to Marina Beach in July 2019 with my family for 10 nights. We had a 1 1/1 year old and a 3 year old in the party. This place was just perfect. The kids ADORED the kids pool with the amazing slides and they loved participating in the mini disco. The performance evening where the kids club's performed was just brilliant! We had two bungalows next to each other and they were amazing. Immaculately clean and really nice and modern. My absolute favourite thing about this place was the food. The food was incredible, a different theme each night, from Mexican to Greek Islands and Italian to World foods. There was always a new set of pastas and pizzas at the station each lunch and dinner. The food was incredibly fresh and the choice was incredible. There were people asking for plain pasta etc. (despite the choice) and the staff members were more than happy to oblige. The stay included a meal at the a la carte restaurant and it was blissful. The location on the beach is stunning, especially at sunset. The private beach is great, and a short walk to Gouves is great. Bigger towns are a short drive away and we hired a car from the hotel for a day and it was very reasonable. I love this place. The sports team provide a great timetable of activities so there is something for everyone. The whole place had a great atmosphere and the staff were incredibly helpful. There was a gentleman called Michael working at the pool bar and he kindly helped my Dad carry drinks to us by the pool - above and beyond. Thank you so much for a lovely stay.

 
2019-09-14

Inlägg av Monika M

Marina beach

We just came from our holiday in Marina and we spend 12 very nice days. The food was great, all services was great. Also mr.Theodor was very helpfull...from the begining we arrived his servis was just perfect. And he was always ready to help...thank you for it Theodor👍😊!!!! And also our housekeeping was perfect from Adel,she was taking care of our room very good. I cannot forget about our Italiano pizza men, great food and great men. If we would have our own hotel we would definitly want these three people to work there. Also animation team soooo good. Thank you for great holiday.

 
2019-09-04

Inlägg av gavjax Sompting, Storbritannien

Fabulous holiday!

We have stayed at many All inclusive hotels but need to say this one is hard to beat. Beautiful location, great staff, amazing food and facilities are excellent. We arrived late and were welcomed with a plate of food which was a nice touch. Room a little small, but got used to it. All pools are very well maintained, as is the whole complex. Help yourself wine, beer taps and coffee, soft drinks etc negates queuing for drinks which is a great idea! Free WiFi excellent. Agree with some comments that evening bar gets busy but not really had to queue for long. All staff very friendly and professional and have witnessed them having to deal with some awkward guests! Kids club nice and relaxed. Finally animation team need a special mention - they work really hard all day every day, catering for a number of guests for differing countries. Though predominantly French, you can make out what is going on and all are friendly, welcoming and never come across loud and annoying, so thank you to them all! Overall, would definitely recommend staying here.

 
2019-08-27

Inlägg av Salwils4640 Hensol, Storbritannien

Lovely holiday fantastic hospitality

We spent 10 days here early August we are a family of 4 with 2 adults with a 6 and 3 year old. We stayed in a family room which was lovely. We arrived early hours of the morning due to delayed flight and the book in was quick and easy and there was a cold buffet and drinks we could have - a lovely touch. Grounds are lovely and there are 4 pools although the indoor one was shut. Staff are lovely and we encountered no problems getting served. The staff are very helpful we lost our key and it was replaced without any charge or fuss! I like the fact that you don’t need to pay a deposit for the pool towels or safe! The Jet team work hard and the daytime entertainment is full I had no problems understanding what was going on or where! We did not experience the night time entertainment as were usually in bed by then so can’t comment. The only time we went to the mini disco my children didn’t really enjoy mainly due to it being very international however saying that that’s my children and there were lots of other British children joining in and enjoying themselves. Kids club were great and the staff so lovely and welcoming! Food fab although did get a little bit fed up of it by the end but there was plenty of it and we never had any problems getting a table. The hotel is French orientated but that didn’t affect us at all. Overall a lovely family holiday personally I would recommend and would return.