1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marina Beach

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Helena,
Enköping

+
Sandstranden och de gemensamma utrymmena, rummet var under all kritik. Det fanns ingen badrumsdörr, duschen var dålig och behövdes bytas ut, toalettpapper saknades, sprickor i väggarna som man försökt måla över, små kryp som liknar tvestjärtar som kunde flyga överallt i rummet, en vattenflaska på rummet fick man under hela veckan trots all inclusive,
-
Renovering av rummet påfyllning av vatten i kylskåpet på rummet varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

Angelica ,
Göteborg

+
-
Serveringspersonalen i matsalen var otrevliga och nästa alla var ohjälpsamma. Sura över småbarnen som söla, bankade matstolarna i golvet när vi gick därifrån. Dåliga matstolarndå de inte gick att sätta fast barnen, så de klättrade ur dem hela tiden.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


4 av 10

Clara,
Göteborg

+
Nära till stranden.
-
Otrevlig personal. Passar inte riktigt svenska resenärer. Personalen kunde bättre franska än engelska. För lite personal i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


3 av 10

Parisa ,
Stockholm

+
Maten var god och det var nära till stranden. Bra aktiviteter.
-
Långt ifrån 4 stjärnig standard på rummen. 2,5 max! Äckliga och smutsiga badrum, dåligt fungerande AC som inte gick att regleras manuellt, trasiga dörrkarmar och handtag. Städningen var oregelbunden och dålig. Snålades med handdukar och vatten.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

,

+
-
Att när man ska åka hem med natt flyg så borde de ligga lite i ert intresse att de är senare utcheckning så man slipper va utan rum ca 12 h. Och ha egen mini club då denna va endast på franska.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Rolf,
Sollentuna

+
Maten Gott om solstolar och plats på stranden Mycket fin strand Området Kort transfer
-
Rummen var bara delvis renoverade med målade väggar och nya möbler. Badrummen var mycket slitna. Trångt i pooler och trångt i vattnet vid stranden Ont om solstolar och plats vid poolerna Logistiken under måltiderna Basketplanen delade utrymme med tennisbanorna vilket gjorde den svår att använda

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Malin,
Stockholm

+
Trevlig personal, utmärkt service. Barnvänligt!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Jenny,
Södertälje

+
-
Bättre städning och service. Tillgång till mer och nyttigare snacks mellan lunchen och middagen. T.ex frukt. Möjlighet att dricka kaffe vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

,

+
Maten och aktiviteterna
-
Altiviterna är mest på franska

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Joanna,
Stockholm

+
Nära till stranden , grattis strandhanddukar samt solstolar
-
Bättre rum

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.