Kundomdömen om Gouves Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Christina,
Uddevalla

+
Lugnt
-
Fanns blod på väggen på toaletten vid inflytt. Fanns kvar tills vi själva tog bort det efter några dagar trots städ dagligen.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Geberth,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


4 av 10

Andreas,
Lund

+
-
Maten var smaklös. Bad man om hjälp så tog aldrig receptionen ansvar, det var alltid någon annans ansvar. Inget brandlarm på rummet..

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Kjell,
Ggöteborg

+
Närheten till havet, lätt att utnyttja både pool och hav.
-
Någon form av uppträdanden

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Andrea Kristina,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

Malin,
Knislinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Inger Viola,
Axvall

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

186 omdömen
Utmärkt
 
68
Väldigt bra
 
65
Bra
 
24
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av Claudia F

Familjesemester

Bra hotell till bra pris. Maten var bra fanns en del att välja mellan. Dock minus att det gick katter och en hund omkring i restaurangen. Poolen var alltid rengjord och perfekt att bada i för småbarn. Damerna i receptionen var väldigt stressade och missade servicen ... nattpersonalen var trevlig men verkade inte veta så mycket. Alltid bemannat iallafall. Finns en gågata i närheten med butiker. Annars är det väldigt smidigt att gå till bussen tar ca 5-10 min till busshållplatsen. Helhet ett mycket bra hotell till priset.

 
2017-08-21

Inlägg av Arta K

Den absolut trevligaste semestern hittills.

Den bästa semester hittills, fantastiska människor, varmhjärtade, glada och trevliga. Fantastisk mat, varierande, många val, nyttigt och gott. Gjord Med kärlek ❤️🙏, vi fick god kontakt med personalen på Gouves och blev otroligt väl bemötta. Rent och fint. Över förväntningarna!

 
2019-11-08

Inlägg av snsnsnhfei Carei, Rumänien

Crete 2018 vacation

Friendly staff, very nice weather, the hotel has a big pool, and it is alos near the beach. It has an pool bar and the food is varieted and good. The only problem is that for our first night we we’re booked in another hotel with the same services, because the room that we should have had problems with bathroom.

 
2019-10-20

Inlägg av 956heleneh Uppland

Value for the money

We had a lovely vacation. The straff were very serviceminded and good at their job. The location of the hotel was perfekt, just one minute from the pool to the sea. The only thing I can complain about is the hard beds. They could have been softer but that is just my preference. I had two sessions of massage and they were great. In all we hade a wonderful week and it was worth every penny.

 
2019-09-30

Inlägg av Lietuve2019

Small good hotel

Small, but nice hotel, after that hotel I'm understood , that I'm prefer smaller hotels. Very good food, delicious, big compliment for chefs, very delicious desserts, not too sweet and really homemade.