Rumstyper på Solimar Aquamarine

Dubbelrum med privat pool

Moderna dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vatten och blommor väntar på dig vid ankomst. TV med satellitkanaler. Klinkergolv. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Litet kylskåp. Minibar på begäran och då mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårfön. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med två ordinarie bäddar.

Fina och fräscha rum som vid ankomst välkomnar dig med en flaska vatten och blommor. Separat sovrum som separeras med en vanlig dörr eller en skjutdörr. Dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. TV med satellitkanaler. Litet kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Minibar på begäran och då mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit med privat pool

Fräscha juniorsviter med ett sovrum som separeras med en vanlig dörr eller en skjutdörr. Vid ankomst väntar vatten och blommor på er. Dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Klinkergolv. TV med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Litet kylskåp. Minibar på begäran och då mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool. Två solstolar på terrassen. . Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Fina och fräscha superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Vid ankomst väntar vatten och blommor på rummet. TV med satellitkanaler. Klinkergolv. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Litet kylskåp. Minibar på begäran och då mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårfön. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit med privat pool

Fräscha och rymliga sviter där sovrummet, som har en dubbelsäng, separeras med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. TV med satellitkanaler. Klinkergolv. Vatten och blommor väntar i rummet vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Litet kylskåp. Minibar på begäran och då mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och badkar samt wc. Markterrass med privat pool. Två solstolar på markterrassen. Städning 7 ggr/vecka

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.