1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Solimar Aquamarine

Dubbelrum med privat pool.

Moderna dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Minibar på begäran och mot avgift. TV med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Bad/dusch & WC. Badrock och tofflor. Hårfön. Klinkergolv. Markterrass med privat pool. Vatten och blommor vid ankomst. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med två ordinarie bäddar.

Fina och fräscha rum med separat sovrum som separeras med en vanlig dörr eller en skjutdörr. Dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i bäddsoffa. TV med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar på begäran och mot avgift Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Bad/dusch & WC. Badrock och tofflor. Hårfön. Klinkergolv. Balkong eller markterrass. Vatten och blommor vid ankomst. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit med privat pool.

Fräscha juniorsviter med separat sovrum som separeras med en vanlig dörr eller en skjutdörr. Dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i bäddsoffa. TV med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar på begäran och mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Bad/dusch & WC. Badrock och tofflor. Hårfön. Klinkergolv. Markterrass med privat pool. Två solstolar på terrassen. Vatten och blommor vid ankomst. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Fina och fräscha superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. TV med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp. Minibar på begäran och mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Bad/dusch & WC. Badrock och tofflor. Hårfön. Klinkergolv. Balkong eller terrass. Vatten och blommor vid ankomst. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit med privat pool

Fräscha och rymliga sviter med ett separat sovrum med en dubbelsäng. Separeras med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. TV med satellitkanaler. Litet kylskåp. Minibar på begäran och mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter som fylls på varje dag. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och badkar samt WC. Badrock och tofflor. Markterrass med privat pool. Två solstolar på markterrassen. Vatten och blommor vid ankomst. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.