1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Solimar Aquamarine

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Rent och fräscht. Bra bussförbindelser utanför. Maten va den bästa jag upplevt på en all inklusive. Pesonalen va otroligt trevliga och hjälpsamma.
-
Lite för hårda sängar hade önskat en bäddmadrass på sängen. Aircondision fanns bara i ett av rummen och den va inte bra (101). Jag tror att stranden skulle besökas mer om man rustade upp den med bättre solsängar och lite bättre serveringar även där.. Annars är vi otroligt nöjda med hela resan

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Paulina,
Stockholm

+
Rent, fräsht, nyrenoverat. Sköna solsängar och aldrig svårt att hitta lediga. Bra att alltid kunna ta mat/dryck/glass mm under hela dagen.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

John,
Holbæk

+
-
Akustikken i spiseafdelingen var umådelig dårlig. Det var stort set umuligt at føre en normal samtale, når mange spiste samtidigt. Det er uacceptabelt når det tages i betragtning at hotellet for få år siden gennemgik en renovering

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Ole,
Støvring

+
Service altid smilende betjening, Super mad.
-
Mangelfuld rengøring på værelset. Dårlig aircondition, vi havde 29 grader på vores værelse om natten.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

Lene,
Ø. Bjerregrav, Randers NV

+
Da der ikke var guider på hotellet, var det dejligt med et virkeligt kompetent receptionspersonale, som hjalp med det vi bad om!
-
Besøg på hotellet af apollo personale.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


10 av 10

Pia,
Vantaa

+
Hyvä palvelu, isot huoneet, viihtyisä, ystävällinen henkilökunta, ruoka hyvää, allasalue viihtyisä
-
Lapsille enemmän tekemistä

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Kari,
Vantaa

+
Laaja alue. Uima-altaalla ei ollut ruuhkaa.
-
1 vesipullo on ”all inclusive” hintaan verrattuna todella vähän. Joutui kerjäämään vesipulloja jotta sai huoneeseen vettä.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Eveliina,
Orivesi

+
Upeasti uudistetut tilat, rauhallinen paikka ja erinomainen ruoka!
-
Henkilökunnan palvelualttiudessa oli parantamisen varaa. Hyvällä palvelulla kokemus olisi ollut täysi kymppi!

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Aase,
Drammen

+
Vårt egne lille basseng
-

Bekräftad gäst: 2018-06-24


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

520 omdömen
Utmärkt
 
256
Väldigt bra
 
153
Bra
 
67
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-10-09

Inlägg av FlyingFoxen Lindesberg, Sverige

Fräscht hotell med litet att önska

Fina rum, rent och snyggt och med toppenfin mat. Trevlig personal och en restaurangchef som var mycket bra. Det som vi inte gillade med detta hotell var att restaurangen ger liten möjlighet att få sitta ute och äta vilket är för oss ett måste. Dessutom en ljudnivå i denna matsal som var hemsk. Skrammel av serveringspersonal och ljud av allt annat. Vi åker inte tillbaka hit tyvärr så länge detta inte är ändrat. Stranden var öde och hade ingen servering som ingick i all inclusive.

 
2018-08-17

Inlägg av Elias201309 Sölvesborg, Sverige

Den bästa all-inclusive som vi varit på!

Ett fantastiskt fint hotel med bra mat, stora fina rum och enastående service som får en att känna sig speciell. Vi fick välkomstdricka vid incheckningen och en kille körde ut oss med bil till vårt rum som var på 45kvm. Ett familjerum med både dusch och bad, möblerna var fina och smakfulla. En minibar med vatten och gratis safety box👍🏼 En stor uteplats med 3 stolar och bord. Bra AC som mm själv kunde justera och 2 kort till rummet. Pool och barnpool är jättefina, gott om plats vid solstolar och ingen paxade sina solstolar på morgonen. Gratis handdukar vid poolen och som man fick ta med till stranden. Bra poolbar med fina drinkar, icekaffe och snacks mm👌🏼 Firstklassig servering i bufferestaurang samt i a la carte restaurangen där det verkligen var 5-stjärnig service och mat. Det enda negativa jag hittar är glassboxen ute vid poolbaren, den skulle behöva städas samt att rummets städerska kunde vara lite mer munter. Fint städade rum, rena handdukar och välnärdaste sängar👌🏼👌🏼☀️ En fantastisk vecka😀

 
2018-08-13

Inlägg av Agneta L

Semester med extra allt

Kan rekommendera detta fräscha hotell med trevlig och serviceinriktad personal som är lyhörd för dig och ditt sällskap. Omväxlande och goda bufférätter i matsalen. Bra poolområde med utsikt över havet. Nära att gå till Lidl, hyra cykel och cykla längs Platanias och shoppa. Rekommenderar verkligen detta AllInclusive hotell till par, barnfamiljer och äldre par. // Agneta Linné

 
2018-08-09

Inlägg av Kamran K

Bästa all inklusive resan hittills!

Kan verkligen rekommendera denna hotell för deras oerhörd professionella personal och service och inte minst alla bekvämlighet både i form av facilitet och aktivitet men allra bästa lugnet och möjlighet till egen pool.

 
2018-07-14

Inlägg av masken37 Norrköping, Sverige

Semester juli 2018

Fint och rent , bra utbud på all inclusive buffén . Väldigt nöjda med våran vecka samt vårat rum som hade egen pool. Väldigt bra med att ha stora väggar på detta sätt blir det riktigt privat . All personal trevlig och hjälpsamma . Riktig lugnt och skönt