1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Solimar Aquamarine

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

,

+
Lugnet och tystnaden.
-
Att: Serveringspersonalen bättrar på sin personliga hygien (flera luktade svett). Man låter bli att rycka tallrikarna från matgästerna innan de har ätit klart. Att man hjälper till med att boka hyrbil när den upphandlade leverantören inte klarar av detta.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Ann-Charlotte,
Jönköping

+
Väldigt trevlig personal förutom killen i baren på övre våningen han drog ner betyget.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Camilla,
Byske

+
Fint hotell, bra läge! Trevlig personal, trots en del språkförbistringar.
-
Uppvärmd barnpool!! Den var så kall att ingen kunde bada. Mer inriktning på grekisk mat.

Bekräftad gäst: 2019-05-17


9 av 10

,

+
Rent och fräscht. Bra bussförbindelser utanför. Maten va den bästa jag upplevt på en all inklusive. Pesonalen va otroligt trevliga och hjälpsamma.
-
Lite för hårda sängar hade önskat en bäddmadrass på sängen. Aircondision fanns bara i ett av rummen och den va inte bra (101). Jag tror att stranden skulle besökas mer om man rustade upp den med bättre solsängar och lite bättre serveringar även där.. Annars är vi otroligt nöjda med hela resan

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Paulina,
Stockholm

+
Rent, fräsht, nyrenoverat. Sköna solsängar och aldrig svårt att hitta lediga. Bra att alltid kunna ta mat/dryck/glass mm under hela dagen.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

John,
Holbæk

+
-
Akustikken i spiseafdelingen var umådelig dårlig. Det var stort set umuligt at føre en normal samtale, når mange spiste samtidigt. Det er uacceptabelt når det tages i betragtning at hotellet for få år siden gennemgik en renovering

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Ole,
Støvring

+
Service altid smilende betjening, Super mad.
-
Mangelfuld rengøring på værelset. Dårlig aircondition, vi havde 29 grader på vores værelse om natten.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

Lene,
Ø. Bjerregrav, Randers NV

+
Da der ikke var guider på hotellet, var det dejligt med et virkeligt kompetent receptionspersonale, som hjalp med det vi bad om!
-
Besøg på hotellet af apollo personale.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


10 av 10

Pia,
Vantaa

+
Hyvä palvelu, isot huoneet, viihtyisä, ystävällinen henkilökunta, ruoka hyvää, allasalue viihtyisä
-
Lapsille enemmän tekemistä

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Kari,
Vantaa

+
Laaja alue. Uima-altaalla ei ollut ruuhkaa.
-
1 vesipullo on ”all inclusive” hintaan verrattuna todella vähän. Joutui kerjäämään vesipulloja jotta sai huoneeseen vettä.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

547 omdömen
Utmärkt
 
269
Väldigt bra
 
157
Bra
 
74
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-07-08

Inlägg av Lejla19

Värt varenda krona!

Jag och min man bokade ett rum med privat pool i en vecka på detta hotell. Vi var för två år sen på Kreta i en helt annan hotell men denna gång ville vi ”lyxa” till det. Och om det var lyxigt? Maten var så god och fräsch, rummen så rena, allmänt rent över hela hotellet, bra bemötande från både personal och städpersonalen till servitriserna och personalen i receptionen. Vi blev så bra bemötta av en i receptionen när vi kom, tror han hette ”Jorge” eller ”George” en lång kille iallafall. Sedan så var de så trevliga i restuarangen och vi blev väldigt fint bemötta. De alla var så proffesionella i sitt arbete och ändå så ödmjuka. Nya rätter och efterrätter varje dag och så många att välja bland gjorde att man inte ville äta någon annanstans. Man fick verkligen prova maträtter som kom från Grekland och inte bara ”internationella” maträtter som det brukar oftast vara på turistställen. Allt detta plus att hotellet var så fin och fräsch gör att vi vill komma tillbaka till detta ställe och kommer definitivt rekommendera andra dit.

 
2019-07-04

Inlägg av 595allie Stockholm, Sverige

Härlig sommarsemester

Trevligt hotell i fin miljö med utsikt över havet, landskapet och bergen. Avslappnad vacker miljö, gott om solstolar, fräsch buffé, ljus matsal, bra activity Leander för barn (barnklubb, dart mm) och vuxna (yoga, vattengympa mm). Lätt att ta lokalbussen till Platanias, Chania Trevlig promenad längs havet, strandpromenaden börjar strax väster om till Maleme. När det var något som inte fungerade löstes detta snabbt på ett bra sätt! Ps. Mysigt m hotellhunden Aqua

 
2019-06-19

Inlägg av Tigran61 Miami Beach, Florida

Dålig veriation på maten

Rena och fina rum. Personalen i matsalen var dyster och inte gästvänliga precis, mycket oväsen i lokalen. Maten var en katastrof, var inte mycket skillnad på lunch och middag, och totalt smaklös. Alacarte restaurangen var ännu sämre 1 person som skulle serva alla gäster ett 30 tal vilket inte funka och maten vi fick ca 10 rätter skickades ut igen efter att tagit en liten smakbit.

 
2019-06-14

Inlägg av toweandersson Warszawa, Polen

maten är en katastrof om man har allergier eller specialkost

Rummen var fina och städningen bra. Maten är ingen höjdare , en ren katastrof om man har allergier eller specialkost. Ingen hänsyn tas till detta trotts att man fyller i ett helt A4 ( ang mat ) när man checkar in. Högljutt och stökigt i restaurangen, få platser att sitta ute och äta .

 
2019-05-22

Inlägg av Jonas B

Helt ok men inte så mycket mer

vi åkte i mitten av maj och förväntade oss ett väldigt bra hotell efter alla betyg. Tyvärr blev vi lite besvikna då maten var högst medel, rummet saknade utsikt samt var fuktigt. När vi pratade med andra gäster hade de också rum som var fuktiga (handdukar torkade inte i rummet om man lämnade dem där tex. Personalen var överlag väldigt trevliga, men vi hade otur med en person i receptionen som var väldigt dålig på engelska och skapade en del felbokningar tyvärr. Det är ett ganska litet hotell och när vi var där i Maj var det en del barn vilket inte skulle varit någon fara om inte all-inclusive matsalen var otroligt lyhörd vilket gjorde det väldigt luncherna ganska stökiga ljudmässigt. Hade nog varit lite mer besviken om vi betalat fullpris för detta tyvärr