Geraniotis Villa

  • Villa för upp till 8 personer
  • Privat pool
  • Nyttja systerhotellet Geraniotis Beach alla faciliteter

Geraniotis Villa är ett perfekt val för den stora familjen eller kompisgänget – enplansvillan har plats för upp till åtta personer. Njut vid den privata poolen eller på den fina uteplatsen med grill- och matlagningsmöjligheter. Villan har även en egen trädgård med citrusträd, olivträd och väldoftande växter som lavendel och oregano. Varför inte hyra in en privat kock som lagar till en måltid helt efter dina önskemål, för att fira en födelsedag eller bröllopsdag?


Rumstyper

Fyrarumsvilla för 4-8 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Geraniotis Villa är en gammal byggnad från 1786, belägen i den gamla byn Gerani. Villan har nu totalrenoverats till semesterbostad med både privat pool och stor uteplats med matlagningsmöjligheter.

Villan har två pooler varav den ena är en liten rund barnpool. Den stora poolen är 1,5 meter djup, barnpoolen 0,4 meter. Poolerna håller alltid en behaglig temperatur, och värms upp när det behövs i för- och eftersäsong (pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder). På soldäcket runt poolen finns också solstolar och parasoll.

Runt villan finns en köks- och kryddträdgård med grönsaker och kryddväxter som trivs i medelhavsområdet som exempelvis olivträd, apelsin-, citron- och mandarinträd. På villans generöst tilltagna uteplats finns en kolgrill, en vedeldad ugn och gasolplattor så det finns utmärkta möjligheter för matlagning utomhus. I anslutning till detta finns naturligtvis också en matplats. Vill du hyra en privat kock kan detta avtalas genom receptionen på hotell Geraniotis Beach. Villan har ett musiksystem så efter middagen kan det blir dans på trädäcket.

Nära villan finns en liten minimarket och ett traditionellt kafeneion. Nere vid huvudvägen, ca 800 meter bort, finns en mindre supermarket, en taverna, apotek, och ett bageri. Apelsin- och olivlundar som finns runt villan inbjuder till sköna cykelturer och promenader. Det finns ett begränsat antal cyklar (två vuxencyklar och en barncykel) att låna vid villan. Stranden i Gerani ligger 1,5 kilometer från villan och nås snabbt med bil eller cykel, eller så tar du en exotisk promenad genom olivlundarna. Stranden består av sand och klappersten. På delar av stranden finns solstolar och parasoller att hyra, men det finns också stora fria ytor för dig som vill ha lugn och ro.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Du kan köpa till transfer till villan med Apollo. Du åker då med transferbussen till och från flygplatsen till hotell Geraniotis Beach och vidare därifrån med privat transport, som ombesörjs av hotellet. Incheckning sker på hotell Geraniotis Beach.

Avstånd mellan Geraniotis Beach och Geraniotis Villa är ca 2,5 km.