Rumstyper på Pilot Beach

Dubbelrum

Vackra dubbelrum med tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Hårtork, badrock och tofflor. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Dubbelrum, beachside

Vackra dubbelrum belägna nära stranden. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Hårtork. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Vackra familjerum som har ett större sovrum med dubbelsäng och ett mindre sovrum med två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Hårtork, badrock och tofflor. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumssvit

Vackra tvårumssviter med ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.