1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pilot Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 92 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Georgios,
Göteborg

+
Nära stranden
-
Finner ingenting.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


8 av 10

Maria,

+
Bad, både pool och strand
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


9 av 10

NInan,
Lidköping

+
-
Att man beskriver omgivningen och att det går att hitta in till mysiga byar om man vil. Verkade som hotellet tror att alla vill vara på området hela tiden

Bekräftad gäst: 2019-05-05


10 av 10

,

+
Mysigt område med närhet både till hav o pool!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


10 av 10

Lena,
Huskvarna

+
Servicen, maten ALLT
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


10 av 10

maud,
borås

+
God Mat och mycket av allt. Trevlig tillmötesgående personal..
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


8 av 10

Lisa,
Stockholm

+
Stort utbud, spa, pool, bar, gym, butik, flera restauranger och träningsområden. Det var snyggt och välstädat överallt.
-
När jag bokar separat säng vill jag inte dela säng, bara för att man bokat gemensamt rum.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


9 av 10

Pirjo,
Söderbärke

+
Fint.
-
Tog väldigt lång tid med incheckning.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


7 av 10

Annica,
Täby

+
Byggnaden vid havet.
-
Vi var en store grupp och incheckningen var "stökig" med att de hade problem med namn, nyckelkort etc

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Birgitta ,
Fagersta

+
Alla möjligheter som fanns: stranden, poolerna, restaurangerna och träningspassen
-
inget direkt

Bekräftad gäst: 2019-05-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1566 omdömen
Utmärkt
 
971
Väldigt bra
 
416
Bra
 
125
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2018-08-28

Inlägg av GeorgiosM96 Kreta, Grekland

Min födelsedag 27/8 blev jag 76 år

Mycket trevligt ställe som jag har besökt flera gånger. Det som gör att det som gör unikt med Pilot Beach är personal från receptionen till lokalvårdaren är så vänliga. Det känns varmt om hjärtat. Sedan har vi maten. Det går ej att beskriva det måste upplevas. Verkligen mycket hög kvalité och gott. Jag rekommendera att det är värd att prova. Varje kväll har man en show för stora eller små. Den är mycken barnvänligt. Vi har varit 10 gånger och flera kommer att bli. Om man är noga med vad man får för pengarna så det finns ingenting som står denna hotel.

 
2014-08-02

Inlägg av Zitsa Malmö

Barnvänligt!

Ett fint hotell nära till den underbara stranden! Rena rum, god mat och mycket trevlig personal. Dessutom gratis wi-fi! Gångavstånd till byn Georgoupolis och nära till städerna Chania och Rethimno. Hotellet rekommenderas till barnfamiljer.

 
2013-09-22

Inlägg av reshla Stockholm, Sverige

Pilot Beach, knappt 3-stjärnigt...

Efter en veckas vistelse på Pilot Beach i sept -13 tillsmmans med en granne (två morsor med varsit 3-årigt barn) så kan jag konstatera när jag nu packar upp att jag skulle valt ett annat hotell för vår resa. Vi blev rekommenderade hotellet av Apollo för det skulle vara barnvänligt och stranden nära. Servicen var ett skämt och maten är i klass med en större kantinservering på en högstadieskola. Något av det sämsta i matväg och jag har rest ganska mycket i Grekland så jag vet ungefär vad man kan vänta sig av ett 5-stjärnigt hotell där. Som exempel fick min reskamrat inte sitt rum när vi anlände (vilket var väldigt sent på kvällen) utan dagen efter skulle hon flyttas och fast vi önskat rum nära varandra hamnade vi på olika delar av hotellet. När de sedan flyttade henne tappade de "bort" hennes väska så det tog banne mig nästan en hel dag innan hon fick den till sitt nya rum. Under all kritik, när man reser med små barn då behöver man sin packning! Eftersom vi anlände mycket sent så var avresan också planerad till sent efter en vecka. Sista dagen när jag gick ner till lunchbuffén med mitt barn så blev jag handgripligen bortmotad av kyparen då jag inte "fick äta längre" på hotellet. Vi hade tagit dryck och mat och satt oss och fick alltså gå iväg till receptionen och tjafsa om någon voucher för att få lov att sitta i barnbuffén... ingen informerade oss om detta vid ankomst. Skulle också vilja tillägga att rummen nere vid stranden är av betydligt högre standard än de 80-talsmässigt och oerhört trist inredda uppe vid huvudbyggnaden. Det enda som egentligen var riktigt bra på hotellet var att det fanns gratis wifi som faktiskt funkade även på stranden. Helt ärligt skulle jag aldrig rekommendera Pilot Beach till någon. Poolerna sköts inte som de borde och i barnpoolen kunde man på mornarna hitta allt ifrån barnblöjor, plåster och diverse skräp flytande. Oerhört ofräscht. Majoriteten av besökarna var ryssar eller tyskar och flera i personalen på hotellet (INKLUSIVE BADVAKTERNA... HUR TÄNKER MAN DÅ?) talade inte engelska. På Miniclubben jobbade enbart ryska eller ukrainska flickor och de kunde heller ej engelska. Stranden är fin och långgrund. I övrigt ingen njutbar upplevelse.

 
2012-06-10

Inlägg av Jonas L Hässelby

Mycket trevlig semesterresort

Kanonhotell för resande med barn! Fantastiskt fin resort, fin strand, trevlig personal. Det enda som är lite sämre är maten. Stor buffé men med ganska trista rätter.

 
2019-08-20

Inlägg av GeorgGru Modling, Österrike

Nice

All over an excellent resort. Perfect service, friendly staff...just one point: it would be great if all inclusive as well for halfboard would be possible...the prices for drinks are too high and especially the qualitiy of coctails are not up to the standard of such a great resort...improve please.