1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Pilot Beach

 • Semesterparadis på stranden
 • Flera olika pooler
 • Barn 2-11 år äter för 1 krona

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Lyxiga Pilot Beach är en härlig semesteroas på västra Kreta. Välj bland många faciliteter, en mängd restauranger, cocktailbar och massa sportaktiviteter. Barn äter gratis pizza och glass i hotellets tasty corner – ett uppskattat tidsfördriv mellan buset och barnklubben.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer. Dubbelrum, beachside för 2-3 personer. Familjerum för 2-5 personer, varav 1 barn. Tvårumssviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Trevlig personal! Beach restaurangen där vi åt frukost med underbar utsikt. Läget nära stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1479 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pilot Beach är en fantastisk resort som ligger i ett vackert område på västra Kreta. Pilot Beach består av två olika hotellområden, en nyare och en äldre. Den äldre delen ligger vid stranden och den nya delen ligger på andra sidan huvudvägen. En tunnel går under vägen. Flera pooler med barnsektion. En av poolerna har ett litet vattenland för yngre barn. Gratis solstolar, parasoller och pool-/strandhanddukar. Pool-/snackbar. Gratis inomhuspool.

Fyra restauranger, vid middagarna krävs vårdad klädsel. För barn 3-13 år ingår snacks och tilltugg mellan kl. 11.00-17.00, i så kallade tasty corners. En gång per vecka har hotellet grekisk afton och hummermiddag mot avgift. Från juni till oktober serveras det även sushi i restaurang Almira. Cocktailbar.

Gratis wifi på hela hotellet samt internethörna mot avgift. Minilivs. Lekplats. Barnklubb för barn i åldrarna 4-12 år med engelsk-, fransk- och tysktalande personal. Gratis gym där det finns möjlighet att hyra PT. Nytt stort spa, Olive Spa, med flera olika behandlingar, exempelvis bastu, ångbastu och massage, mot avgift. Frisör. Spelrum för vuxna. Sport­möjligheter som tennis och minifotboll. Det finns även möjlighet att hyra mountain bikes från en firma som hotellet samarbetar med. Avståndet till stranden varierar från 0-500 meter beroende på var på hotellområdet du bor. Genomfarts­trafik.

Måltider

Halvpension.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Letar du efter konferenslokal?
Pilot Beach är ett av våra utvalda konferenshotell. Här finns rum för grupper från 10 till 500 deltagare. Se mer och boka konferens här.