1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nostalgie

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mary-Ann,
Skoghall

+
Städningen, servicen, trivseln, läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

,

+
Centralt fantastiskpersonal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Yvonne,
Helsingborg

+
Det var ett lagom stort, låg mycket centralt, lugnt läge, alltid folk att fråga i receptionen och mycket trevligt bemötande. Kategori 2 var alldeles för lågt borde vara minst 3+.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Lars-Erik,
Visby

+
Ligger bra i centrum
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,
Haparanda

+
Att det var ett litet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Sally,
Stockholm

+
Vari där förut
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Berit,
Skellefteå

+
Personligt bemötande av ägare och personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Niclas,
Märsta

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Fin takterrass som vi hittade andra veckan. Det var skönt att det inte fanns pool så man slapp skrikiga ungar.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Kerstin,
Kalix

+
Mysigt, lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Pierina ,
Stockholm

+
Rent, fint, lungt , skönt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
8
Bra
 
1
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-28

Inlägg av kaoao

Fortfarande lika trevligt

7:e gången här, lika trevligt att komma till Nichos och Rasa. Varje år vi kommer har hotellet blivit väl omskött under vintern. I år var det ommålat i lägenheterna samt en ny TV. Nya möbler på den stora terassen var också nytt. I fjol nya köksluckor, lite mer köksutrustning och nya möbler på balkongen. Som vanligt perfekt städning 6 gånger per vecka. Rent och snyggt i hela hotellet. Ett stort bibliotek med pocketböcker, på nordens alla språk, som gästerna lämnar är också trevligt. Kan verkligen rekommendera Nostalgie och byn Georgioupolis.

 
2018-07-09

Inlägg av rolandl373 Stockholm, Sverige

Bästa hotellet

Det bästa hotellet i Georgeopolis om man vill ha en lugn och väldigt behaglig vistelse. Vill man ha röj och hålligång är man på fel ställe. Nikolas och Raisa som driver hotellet är det bästa / trevligaste / goaste värdparet alla kategorier. Inget sitter fast, skulle det vara något problem är det löst när man kommer tillbaka från stranden. Mycket välskött och trevligt. Kommer tillbaka nästa år, för 8:de gången. // Roland & Lena

 
2016-10-18

Inlägg av Eva A Uppsala, Sverige

ok men inte mer

Konstig lukt i lägenheten, ac funkade inte, för hård säng för min smak. Sämsta lägenheten pga att man bor ensam? Bra städning! Bodde i 102. Kommer inte att boka där igen. Kanske våning två är bättre. Rätt så lugnt.

 
2016-09-05

Inlägg av MudandDust Västra Götalands län, Sverige

Trevligt och enkelt lägenhetshotell

Mycket trevlig personal/ägare, med betoningen mycket trevlig. Hotellet har en trevlig och familjär atmosfär. De allmänna utrymmena och takterassen var trevliga. Lägenheten/rummet vi bodde i hade balkong och var utrustat för självhushåll. Rummet var enkelt utformat, två separata sängar, två små bord till dessa ett par stolar samt luftkonditionering. Köksdel hade det som behövdes. Rumstädningen mycket bra. Ett perfekt lägenhetshotell för den som vill ha ett enkelt men familjärt ställe att bo på.

 
2016-08-29

Inlägg av Andreas G

Charmigt och trevligt lägenhetshotell

Vi är mycket nöjda! Personalen är trevliga och hjälper till efter bästa förmåga. Städningen fungerar utmärkt och vill man något kan man bara fråga ägaren så styr han upp det mesta. Hotellet är inte fancy, men har allt man behöver och är rent och fräscht. Lagom avstånd till allt och en ljuvlig gemensam jättebalkong att äta frukost på. Rekommenderas starkt!