1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kokalas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Umeå

+
Ett mysigt familjehotell och en fantastisk familj som vill att alla ska trivas och må bra.// Gunilla.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


5 av 10

Christina,
Stockholm

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


6 av 10

Ingrid,
Göteborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Hans,
Uppsala

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Peter,
Alvhem

+
Ägarna Nikos & Frank med familjer var fantastiska. De gjorde att alla kände sig som hemma och välkomna. Lagom stort och lagom litet hotell.
-
Inte mycket mer att önska.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Tony,

+
servicen och den familjära stämningen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

,

+
Poolen perfekt tempererad. Trevlig personal
-
Fanns ingen bäddmadrass i sängen så man kände varenda fjäder. Vi på en filt under lakanet. Skulle uppskatta om ac och säkerhetsskåpet ingick i priset...ganska mkt med 77 euro för en vecka för detta tillval

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Mats,
Södertälje

+
Läge. Lagom stort.
-
Justera trappa och knarrande/knakande trägolv i etagelägenheten. (rum 204). Tak till balkong.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

mona,
karlstad

+
Familjen är så trevliga och hjälpsamma. Härlig pool.
-
vattnet rinner så sakta i duschen.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Ing-Mari,
Luleå

+
Poolen, lagom djup, 1,50
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

257 omdömen
Utmärkt
 
225
Väldigt bra
 
21
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-02-25

Inlägg av tonyjK2441AO

Familjärt

2 bröder, Frank och Nicos som får en att känna sig som en i familjen. Ett litet hotell där alla hälsar på varann. Inte långt från havet eller centrum. Finns en liten restaurang som du kan äta ett lättare lunch och din frukost

 
2018-09-10

Inlägg av Sussie63 Löddeköpinge, Sverige

Härligt familjeägt hotell

Vilket välkomnande! Incheckning av mamma Rula sittandes med hennes hembakade kaka +likör!! Sedan var vi en del i familjen kändes det som . God frukost och missa inte barbeque på torsdagar!! Mums! Här stortrivs man och stranden var jättefin. Valde stranden vid Tropicana, hade gratis solstolar om vi köpte något i restaurangen.

 
2018-08-29

Inlägg av YvonneK1335 Farsta, Sverige

Familjärt

Har varit där tre ggr Alltid lika trevligt rula och co lika gästvänliga man känner sig som en i familjen Nära till allt bra utbud av restaurang runt omkring Inte långt till havet Deras grillafton är trevlig och god

 
2017-08-26

Inlägg av 647olivian Söderhamn, Sverige

Lugnt och skönt

Fint och välordnad resort. Lugnt ställe i utkanten av byn men nära stranden. Härlig barbecuekväll som Niko men personal ordnade. Bra städning av rummen men myror i badrummet drar ner betyget lite. Köp till frukost om ni har det alternativet- klart värt pengarna. Gillar man mindre familjeägda hotell är det ett toppenalternativ. Rekommenderas.

 
2017-07-30

Inlägg av 155carolinen Helsingborg, Sverige

Trevligt familjeägt hotell

Vi bodde på Kokalas med vår lilla son i början på juli 2017. När vi bokade hotellet tänkte vi inte riktigt på att vår son gärna ville ha kompisar i samma ålder och vi utgick från ett hotell som vi själv hade gillat innan vi fick barn. Alltså saknade vi barn i samma åldrar och närhet till stranden osv, vilket man gärna har med ett litet barn. I övrigt blev vi väldigt väl bemötta hela familjen och vi blev väl omhändertagna.