Kundomdömen om Kokalas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 254 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Anne-Lie,
Eskilstuna

+
Frukost och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Ann-Charlotte ,
Harbo

+
Familjärt
-
Större plats runt poolen Bättre tillgång till varmvatten

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

Lars,
Malmö

+
Poolområdet och närheten till strand och centrum. Fint välkomnande av hotellets ägare. God frukost, som man får beställa från meny.
-
Känns som att hotellet behöver renoveras lite. Hade rum i den delen som ligger bredvid huvudbyggnaden och dessa rum har ganska låg standard. Dessutom pågår ett bygge precis bredvid hotellet som man störs av.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Monica,
Vimmerby

+
Trevligt familjehotell. Personligt!
-
Lgh behöver kanske renoveras snart

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Bertil,
Fårösund

+
Trivsamt och personligt
-
Nivåskillnader, t.ex. ingång till badrummet, bör markeras så det syns att det är nivåskillnad

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Kurt,
Sandviken

+
Lugnt Läge, mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Ann,
Enköping

+
Ägarna mycket gästvänliga.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Tony,
HJÄLTEVAD

+
servicen och bemötandet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Peter,
Eksjö

+
Service och bra personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Fredrik,
Boden

+
Grillkvällen
-
Det borde framgå att AC samt safety box ej ingick i priset. Detta skulle kosta minst 1000 SEK extra vilket skulle medföra, iallafall för oss, att vi skulle välja ett annat hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

269 omdömen
Utmärkt
 
234
Väldigt bra
 
24
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-05

Inlägg av zingan3

Litet familjärt hotell

Om du söker ett litet hotell utan onödig lyx är detta hotell utmärkt. Familjen som äger hotellet är mycket gästvänliga o trevliga. Rummen och poolen är rena och välstädade. Köksutrustningen är lite i minsta laget. Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middag som är fräsch utan överdåd. Aftonen med BBQ och grekisk musik var mycket trevlig då alla hotellets gäster deltog. Höjdpunkten var när värdparet bjöd upp till ringdans ala Zorba runt poolen, jättetrevligt. Så vill du njuta av grekisk gästfrihet på ett litet hotell så har du ett här.

 
2019-07-03

Inlägg av Eva A Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Lagom stort hotell, rent och fint. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Jag hade fin utsikt mot havet och byn. Bra rum med gott om utrymme och stor balkong med möbler och en torkställning. Jag trivdes mycket bra och skulle gärna åka dit igen.

 
2019-06-05

Inlägg av Reino J

Trevligt familjehotel

Här bor man lugnt och det är nära till allt i Georgioupolis.Har egen pool(barnvänlig), bra standard på rum och familjen som driver anläggningen är vänlig och hjälpsam.Har bott här flera gånger, och vi kan bo här igen.

 
2019-02-25

Inlägg av tonyjK2441AO

Familjärt

2 bröder, Frank och Nicos som får en att känna sig som en i familjen. Ett litet hotell där alla hälsar på varann. Inte långt från havet eller centrum. Finns en liten restaurang som du kan äta ett lättare lunch och din frukost

 
2018-09-10

Inlägg av Sussie63 Löddeköpinge, Sverige

Härligt familjeägt hotell

Vilket välkomnande! Incheckning av mamma Rula sittandes med hennes hembakade kaka +likör!! Sedan var vi en del i familjen kändes det som . God frukost och missa inte barbeque på torsdagar!! Mums! Här stortrivs man och stranden var jättefin. Valde stranden vid Tropicana, hade gratis solstolar om vi köpte något i restaurangen.