1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kokalas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Laila,
Jörlanda

+
Vänligt och trevligt Bemötande vid alla tillfällen .
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


10 av 10

Gunilla,
Umeå

+
Det är ett fantastiskt familjehotell, med den bästa service man kan få på allt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Jenny,
Vaxholm

+
Personlig atmosfär. Ägarna var så trevliga! Lagom storlek på pool och gröna blommiga krukor överallt. Frukosten var en njutning.
-
Aningen hårda sängar....

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Angela,
Lindome

+
Familjärt och lagom stort.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

Björn,
Frillesås

+
Lugnt läge, Bra sängar, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

Eva,
Uppsala

+
Lagom stort, rum med pentry och kyl. Bra mat och trevlig personal. Mycket bra städning!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


8 av 10

,

+
bra personal
-
laga kylskåp innan säsongstart kolla upp och laga ventilationen i badrum

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

Gunilla,
Umeå

+
Ett mysigt familjehotell och en fantastisk familj som vill att alla ska trivas och må bra.// Gunilla.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


5 av 10

Christina,
Stockholm

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


6 av 10

Ingrid,
Göteborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

260 omdömen
Utmärkt
 
227
Väldigt bra
 
22
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-05

Inlägg av Reino J

Trevligt familjehotel

Här bor man lugnt och det är nära till allt i Georgioupolis.Har egen pool(barnvänlig), bra standard på rum och familjen som driver anläggningen är vänlig och hjälpsam.Har bott här flera gånger, och vi kan bo här igen.

 
2019-02-25

Inlägg av tonyjK2441AO

Familjärt

2 bröder, Frank och Nicos som får en att känna sig som en i familjen. Ett litet hotell där alla hälsar på varann. Inte långt från havet eller centrum. Finns en liten restaurang som du kan äta ett lättare lunch och din frukost

 
2018-09-10

Inlägg av Sussie63 Löddeköpinge, Sverige

Härligt familjeägt hotell

Vilket välkomnande! Incheckning av mamma Rula sittandes med hennes hembakade kaka +likör!! Sedan var vi en del i familjen kändes det som . God frukost och missa inte barbeque på torsdagar!! Mums! Här stortrivs man och stranden var jättefin. Valde stranden vid Tropicana, hade gratis solstolar om vi köpte något i restaurangen.

 
2018-08-29

Inlägg av YvonneK1335 Farsta, Sverige

Familjärt

Har varit där tre ggr Alltid lika trevligt rula och co lika gästvänliga man känner sig som en i familjen Nära till allt bra utbud av restaurang runt omkring Inte långt till havet Deras grillafton är trevlig och god

 
2017-08-26

Inlägg av 647olivian Söderhamn, Sverige

Lugnt och skönt

Fint och välordnad resort. Lugnt ställe i utkanten av byn men nära stranden. Härlig barbecuekväll som Niko men personal ordnade. Bra städning av rummen men myror i badrummet drar ner betyget lite. Köp till frukost om ni har det alternativet- klart värt pengarna. Gillar man mindre familjeägda hotell är det ett toppenalternativ. Rekommenderas.