1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Eliros Mare

 • Strandnära
 • All Inclusive-hotell
 • Inbjudande poolområde

Eliros Mare är ett strandnära hotell i mysiga och genuina Georgiopolis som passar barnfamiljen perfekt. Hotellet har ett stort och inbjudande poolområde och en pool med barnsektion. Till byn är det några hundra meter, och här hittar du mysiga tavernor och restauranger.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 169 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Eliros Mare har moderna rum och ett stort inbjudande poolområde med separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid stranden och poolen. Handduksservice mot deposition. Vid poolområdet finns kombinerad pool- och lobbybar. På hotellet finns en bufférestaurang i huvudbyggnaden och en taverna med grekiska specialiteter på stranden.

Barnklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats på stranden. Gratis bordtennis. Massage på stranden mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Receptionen är öppen dygnet runt. Från hotellet är det cirka 200 meter till Kavros centrum och cirka 4 km till Georgiopolis.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Tidig frukost: kall tallrik, mot förfrågan.
 • Frukostbuffé, 07.30-10.00
 • Sen kontinental frukost, 10.00-11.00
 • Snacks i poolbar och strandbar, 11.30-18-00
 • Lunchbuffé, 12.30-14.30
 • Middagsbuffé, 18.30-21.00
 • Midnattssnacks, 23.00-00.00
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar 10.00-24.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. Picknickkorg kan ordnas vid förfrågan. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

10 procent på strandtavernan (fråga efter kupong i receptionen). 10 procent på hummermiddag på systerhotellet Mythos Palace (reservation måste göras i receptionen).

Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal, måndag till lördag 10.00-12.30 och 15.00-17.30.

Bra att veta

Detta är ett Green Key-märkt hotell. Det betyder att hotellet aktivt arbetar för att minimera sin miljöpåverkan och bidra till att göra skillnad på ett miljömässigt och socialt plan.