1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anemos Luxury Grand Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

N.M ,
Stockholm

+
Hotels manager gjorde allt möjligt att jag ska trivas och jag verkligen haft den bästa semester ever!
-
Hotell och service är högklassig men matens kvalitet är under mellan nivå. Personalen i spa avdelning har inget strategi på vilket set man tar hand om kunder, dem är trevliga men behöver utbildning .

Bekräftad gäst: 2019-05-25


9 av 10

Ulf,
Täby

+
Atmosfären och servicen.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

William,
Stockholm

+
Fina, stora rum. Utmärkt städning och trevlig personal.
-
Bättre barnpoolområde som inte ligger avsides.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Gun-Britt,
Vittsjö

+
Mycket fräscht med all service man behövde. Trevlig och serviceminded personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Åsa,
Uppsala

+
Ljuvlig personal och superfint på området
-
Anslutasig till lilla tåget som går till georgoupolis!

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

,

+
Dem fantastiska servicen och oerhört trevliga personalen. Skönheten.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

,

+
Serviceminded personal.
-
Bättre gym eller en bättre beskrivning av det.

Bekräftad gäst: 2018-05-12


10 av 10

,
Karlskrona

+
Mycket bra standard för det priset vi fick betala. Innan har vi fått betala det dubbla för att komma upp i samma standard på hotell.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-12


10 av 10

Hanna,
Stockholm

+
Helheten, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-05-06


10 av 10

Kirsten ,
Rødovre

+
Fantastisk service og super de luxe værelse
-
Det er ikke muligt da vi fik fuld valuta for pengene

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

766 omdömen
Utmärkt
 
535
Väldigt bra
 
160
Bra
 
55
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-09-06

Inlägg av Bohul

Superb hotell och service

Ett fantastiskt hotell med superb serviceanda hos personalen. Rent, fräscht, lyxigt. Wifi fungerar grymt bra överallt. Sköna sängar som inte är som betongplattor, som man kan få på vissa ställen. Bra ljudisolering mellan rummen. Bra mat och dryck. Inte speciellt dyra maträtter eller drycker. Poolområdet grymt. Känslan är verkligen avkopplande på hela området. Stranden ligger nära där man t.o.m. kan få lift dit. Solstolar och parasoller tillhör hotellet så inga avgiftet. Rekommenderas varmt.

 
2018-06-17

Inlägg av Claudia V

underbart

helt underbart hade våran bästa semester hittils i detta underbara hotell planerar redan inför nästa semester. måste säga att servicen är utomordentlig det är lyxigt hela vägen från det att man anländer tills man åker man känner sig som en vip gäst :) tack så mycket Anemos för en underbar semester

 
2018-06-10

Inlägg av michael_maja Örebro län, Sverige

Utmärkt hotell

Perfekt semester på underbara Anemos. Allt från faciliteter, mat service var mycket bra. Stort tack till personalen, alla har varit trevliga och hjälpsamma speciellt dem i restaurangen, Georgios, Sladjana, Joannis, Katarina mm Underbar strand och mycket bra service även vid stranden. Rekommenderas för både barnfamiljer och par. Vi brukar inte besöka samma hotell flera gånger men detta hotel kan bli ett undantag. Michael & Maja DT.

 
2018-06-08

Inlägg av Lizzey L

Perfekt

jag kan bara säga att det här är ett perfekt hotell det har allt man kan önska sig allt var bra maten, servicen, rummen och personalen super lyxigt och fint hotell vi bodde i ett rum med privat pool och bara utsikten från rummet var värd hela resan åker definitivt tillbaka :)

 
2017-06-09

Inlägg av 123miao

Nja lever inte riktigt upp till vad de livar

Först fick vi fel rum, säkerställt två rum med två vuxen sängar i separata rum. Fick byta mitt i natten med en tvååring. Sen dock bra rum. Städningen av rummen har varit dålig. Servicen på restaurangen varierande, ganska långsam och omständig. Stranden och lunchen var dock bra. Helt ok ställe, men ska de leva upp till luxery resort får dom snäppa upp sig några steg.