Anemos Luxury Grand Resort

  • Elegant och lyxigt
  • Stort poolområde
  • Nära stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På eleganta Anemos Luxury Grand Resort bor du bara ett stenkast från den fina stranden i Georgiopolis. På det stora hotellområdet finns allt som krävs för en lugn och behaglig semester – stort poolområde, flera restauranger och en spaanläggning med avkopplande behandlingar. För de små resenärerna finns ett eget litet poolområde med vattenrutschkana och barnklubb i hotellets regi.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Toppenklass
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 843 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har ett stort och fint poolområde med två stora pooler. Gratis solstolar, parasoller, handdukar. Poolbar. Barnpool med liten vattenrutschkana, en bit ifrån det stora poolområdet. Moderns spa med uppvärmd inomhuspool, hamam och bastu. Olika behandlingar mot avgift. Till stranden där det finns gratis solstolar och parasoller är det ca 200 meter. Stranden nås via en gångtunnel.

På hotellet finns en buffé- och tre á la carte-restauranger. Meltemi erbjuder frukost- och middagsbuffé, restaurang Levantes erbjuder en á la carte-meny med italienska smaker, på restaurang Ostria serveras grekiska rätter från en á la carte-meny och den nya restaurangen som serverar asiatisk á la carte. Klädkod gäller för middag i alla restauranger, långbyxor för herrar. Reservation krävs på á la carte-restaurangerna. Flera barer.

Gratis wifi på hela hotellet. Litet gym. Gratis tennis. Gratis beach volley och yoga. Spelrum. Elektroniska spel mot avgift. Hårfrisör mot avgift. Souvenirbutik och minilivs. Två bankomater finns på hotellområdet. Tvättservice mot avgift. Barnklubb i hotellets regi. Liten lekplats. Receptionen är öppen dygnet runt. Avståndet till centrum och stranden varierar beroende på var man bor på hotellområdet.

Måltider

Halvpension. Helpension mot tillägg.