1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pilot Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Stockholm

+
Trevlig personal! Beach restaurangen där vi åt frukost med underbar utsikt. Läget nära stranden.
-
Trist barnklubb då våra barn inte pratar engelska. Inte så kul för större barn. Inget miljövänligt hotell. Bytte ut handdukar fast vi inte lagt dem på golvet. Ingen sopsortering.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Georgios,
Göteborg

+
Miljö
-
Inga som jag upplevde

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Rune,
Umeå

+
Närheten till både poler och hav. Lugnt läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Pia,
Torsåker

+
Personalen! Otroligt vänligt bemötande och särskilt då vår son är jordnötsallergiker. Vi kunde känna oss trygga kring detta i matsalen under måltiderna. Vi kände oss aldrig besvärliga när vi frågade om hjälp. Personalen fixade allt vi bad om.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

,

+
Maten och läget!!
-

Bekräftad gäst: 2018-04-29


9 av 10

Helena,
Kungsbacka

+
Närheten till strand, pooler, flera restauranger att välja mellan, välskötta grönområden och vackra blommor och träd
-

Bekräftad gäst: 2018-04-29


10 av 10

,

+
-
Personalen, incheckningen en katastrof när vi kom. Serverings personalen i stort en katastrof, ostrukturerat, tog onödigt lång tid att få beställd dryck till maten om man överhuvudtaget fick någon efteraa tt man beställt. De blev fel många ggr.

Bekräftad gäst: 2018-04-29


7 av 10

,

+
-
Restaurangen. Ok buffe men dålig a la cart meny. Bättre mat affär på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-04-29


9 av 10

Åsa,
Swanberg

+
lugnet, de lägre byggnaderna och de olika poolerna som skapade ett lugn.
-
Man bör kunna betala med kort utan att behöva åka upp till receptionen från strandrestaurangen. Man undvek handla pga detta. Lite mer grekisk mat på buffen, vart var souvlakin? Halloumin osv..

Bekräftad gäst: 2018-04-29


9 av 10

Karin,
Vaxholm

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2018-04-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1471 omdömen
Utmärkt
 
915
Väldigt bra
 
387
Bra
 
120
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-08-28

Inlägg av Georgios M Göteborg, Sverige

Min födelsedag 27/8 blev jag 76 år

Mycket trevligt ställe som jag har besökt flera gånger. Det som gör att det som gör unikt med Pilot Beach är personal från receptionen till lokalvårdaren är så vänliga. Det känns varmt om hjärtat. Sedan har vi maten. Det går ej att beskriva det måste upplevas. Verkligen mycket hög kvalité och gott. Jag rekommendera att det är värd att prova. Varje kväll har man en show för stora eller små. Den är mycken barnvänligt. Vi har varit 10 gånger och flera kommer att bli. Om man är noga med vad man får för pengarna så det finns ingenting som står denna hotel.

 
2014-08-02

Inlägg av Zitsa Malmö

Barnvänligt!

Ett fint hotell nära till den underbara stranden! Rena rum, god mat och mycket trevlig personal. Dessutom gratis wi-fi! Gångavstånd till byn Georgoupolis och nära till städerna Chania och Rethimno. Hotellet rekommenderas till barnfamiljer.

 
2013-09-22

Inlägg av reshla Stockholm, Sverige

Pilot Beach, knappt 3-stjärnigt...

Efter en veckas vistelse på Pilot Beach i sept -13 tillsmmans med en granne (två morsor med varsit 3-årigt barn) så kan jag konstatera när jag nu packar upp att jag skulle valt ett annat hotell för vår resa. Vi blev rekommenderade hotellet av Apollo för det skulle vara barnvänligt och stranden nära. Servicen var ett skämt och maten är i klass med en större kantinservering på en högstadieskola. Något av det sämsta i matväg och jag har rest ganska mycket i Grekland så jag vet ungefär vad man kan vänta sig av ett 5-stjärnigt hotell där. Som exempel fick min reskamrat inte sitt rum när vi anlände (vilket var väldigt sent på kvällen) utan dagen efter skulle hon flyttas och fast vi önskat rum nära varandra hamnade vi på olika delar av hotellet. När de sedan flyttade henne tappade de "bort" hennes väska så det tog banne mig nästan en hel dag innan hon fick den till sitt nya rum. Under all kritik, när man reser med små barn då behöver man sin packning! Eftersom vi anlände mycket sent så var avresan också planerad till sent efter en vecka. Sista dagen när jag gick ner till lunchbuffén med mitt barn så blev jag handgripligen bortmotad av kyparen då jag inte "fick äta längre" på hotellet. Vi hade tagit dryck och mat och satt oss och fick alltså gå iväg till receptionen och tjafsa om någon voucher för att få lov att sitta i barnbuffén... ingen informerade oss om detta vid ankomst. Skulle också vilja tillägga att rummen nere vid stranden är av betydligt högre standard än de 80-talsmässigt och oerhört trist inredda uppe vid huvudbyggnaden. Det enda som egentligen var riktigt bra på hotellet var att det fanns gratis wifi som faktiskt funkade även på stranden. Helt ärligt skulle jag aldrig rekommendera Pilot Beach till någon. Poolerna sköts inte som de borde och i barnpoolen kunde man på mornarna hitta allt ifrån barnblöjor, plåster och diverse skräp flytande. Oerhört ofräscht. Majoriteten av besökarna var ryssar eller tyskar och flera i personalen på hotellet (INKLUSIVE BADVAKTERNA... HUR TÄNKER MAN DÅ?) talade inte engelska. På Miniclubben jobbade enbart ryska eller ukrainska flickor och de kunde heller ej engelska. Stranden är fin och långgrund. I övrigt ingen njutbar upplevelse.

 
2012-06-10

Inlägg av Jonas L Hässelby

Mycket trevlig semesterresort

Kanonhotell för resande med barn! Fantastiskt fin resort, fin strand, trevlig personal. Det enda som är lite sämre är maten. Stor buffé men med ganska trista rätter.

 
2018-12-16

Inlägg av cyclotherapon London, Storbritannien

Nice resort in good location

The resort is well located not far from Rethymno and Chania, which allows you to explore most of Crete relatively easily (though the eastern part after Heraklio is a bit far). There are three restaurants included in the price, and one where you have to pay extra. The greek restaurant Ariadne wasn't great but the main restaurant and the beach restaurant are good options. The rooms and facilities are in good shape. The staff is professional and helpful. This is a very good option for a family vacation in Crete.