1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Elounda Golf & Spa Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 10 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

Charlotte ,
Stockholm

+
Ingenting i förhållande till att det skulle vara 5-stjärnigt.
-
Byt ut samtliga sängar. Som att ligga på betong. Gör ngt åt att det stinker av klor från alla pooler . Både i rummet och i korridorer.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


7 av 10

M.N,
Södertälje

+
Maten/ Buffén Blomstern i promenadalléerna ner mot havet
-
Sängmadrasserna är märkbart hårda , och kuddarna stora och lite oformliga. För mig personligen ”lärde” jag mig sova i sängen, men äldre hade lite svårare Rummen är väldigt ljud-läckande Grannar störs av varandra över enkel samtalston och Tv brus / musik

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Ylva,
Sundbyberg

+
Lugnet, utsikten, estetiken
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


3 av 10

,

+
-
skriv inte att det är ett lyxhotell när det mer liknar fyrstjärnigt hotell

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Emma,
Göteborg

+
Servicen. Alla som jobbade var helt fantastiska!
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


8 av 10

Astrid,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Annika,
Forserum

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

707 omdömen
Utmärkt
 
409
Väldigt bra
 
180
Bra
 
79
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-06-20

Inlägg av 882christofferg Göteborg, Sverige

Solsemester

Besökte hotellet mellan den 10 och 17 juli. Bara positivt att säga om stället. Utmärkt service som håller högsta klass. Fina lokaler, riktigt bra mat, egen strand osv. Det negativa är att det är en bra bit att gå till närmaste samhälle och man behöver ta taxi. Det går visserligen snabbt med taxi men lite omständigt. Om man vill promenera runt anläggningen är det inga bra promenadstråk vill jag även påstå. Men hotellet och anläggningen håller högsta klass. Rekommenderar det varmt.

 
2015-08-03

Inlägg av martinhN5182ZF Nacka, Sverige

Fantastiskt på så många sätt!

Ett fantastiskt läge och en mycket välplanerad anläggning. Helt perfekt för den stora familjen med många olika intressen. De mindre kan åka vattenrutchkanorna (kul till typ 10 år) och de större kan spela fotboll, tennis och golf utöver att simma i det underbara klara vattnet. Även de minsta kan bada på stranden eftersom det är någorlunda långgrunt och stora vågor lyser i sin frånvaro till följd av läget, skyddat av en ö och med en pirar som ringar in badviken. Fantastiska restauranger för avslappnade luncher men de håller inte måttet för middagarna tyvärr. Varken buffén som ingår i halvpensionen eller a la carterestaurangerena lever upp till förväntningarna på ett hotell med dessa faciliteter och prislapp. Så bestäm dig för redan när du reser dit att det inte kommer att vara en kulinarisk resa så kommer du och din familj ha några av era bästa stunder tillsammans! Maten är ok, men ingenting man skriver hem om.

 
2019-08-13

Inlägg av Kanati2020

Great place, Awesome staff!!

Nice place to stay and the view is awesome...activities for kids and great food for everyone. Golf course needs some help but was still fun to play. This resorts staff is well above average in pretty much every way...was a great place to end our visit to Greece. .

 
2019-08-13

Inlägg av salmonofthenile London, Storbritannien

Not a hotel we would rush back to...

This is not a hotel we would rush back to during October and March.... because, unfortunately, it is closed during those months! If it were open I can tell you we would certainly be there just to enjoy everything at this hotel and the facilities on offer. It is a very rare occurrence that we find a hotel where, upon entering its doors, you feel as though you are going back to "family". with the added advantage that you don't have to take presents! This is just one of those establishments that everything is perfect and the staff feel like friends. It is affiliated to2/3 other hotels owned by the family where you can eat at the restaurant and, believe me, the standard of food on offer is fabulous. Yes, I know that it sounds boring, but there is little need to actually leave the hotel and eat outside. The watersports for the kids is fantastic and it is worth mentioning that the travel company, Powder Byrne, who run kids activities have a presence at this hotel and as cruel as I sound, it is an absolute pleasure for me and the wife not to see our daughter between 10 o'clock and 4:30 pm giving us the chance to have a relaxing holiday. Please don't think twice about putting this hotel down for your next holiday and if I sound as though I have shares in this hotel then I assure you I wish I had. (I forgot to mention that we came here last year as well and we will be here next year.

 
2019-08-13

Inlägg av RLUK65 Toronto, Kanada

Perfect place for luxury in the sunshine

Porto Elounda and its sister hotels, Elounda Mare and Peninsula offer top class service and amenities, by any standards. Everything is perfect. The staff throughout the hotel are tireless and always charming and helpful. A perfect place for a relaxed summer holiday.