1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Elounda Golf & Spa Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

,

+
-
skriv inte att det är ett lyxhotell när det mer liknar fyrstjärnigt hotell

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Emma,
Göteborg

+
Servicen. Alla som jobbade var helt fantastiska!
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


10 av 10

Wenche,
Nesøya

+
Beliggenheten, hyggelige ansatte og bra rom!
-
Transfer på 5,6 km tok 2 3/4 time med en sjåfør som satt lenge i privat mob uten handsfree!

Bekräftad gäst: 2018-09-23


6 av 10

Jon,
Oslo

+
Privat basseng. Serviceinnstilt personale
-
Redusere prisene på restaurantene, evt ha noen rimeligere spisesteder.

Bekräftad gäst: 2018-05-27


8 av 10

elisabeth,
oslo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

667 omdömen
Utmärkt
 
383
Väldigt bra
 
172
Bra
 
76
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-06-20

Inlägg av 882christofferg Göteborg, Sverige

Solsemester

Besökte hotellet mellan den 10 och 17 juli. Bara positivt att säga om stället. Utmärkt service som håller högsta klass. Fina lokaler, riktigt bra mat, egen strand osv. Det negativa är att det är en bra bit att gå till närmaste samhälle och man behöver ta taxi. Det går visserligen snabbt med taxi men lite omständigt. Om man vill promenera runt anläggningen är det inga bra promenadstråk vill jag även påstå. Men hotellet och anläggningen håller högsta klass. Rekommenderar det varmt.

 
2015-08-03

Inlägg av martinhN5182ZF Nacka, Sverige

Fantastiskt på så många sätt!

Ett fantastiskt läge och en mycket välplanerad anläggning. Helt perfekt för den stora familjen med många olika intressen. De mindre kan åka vattenrutchkanorna (kul till typ 10 år) och de större kan spela fotboll, tennis och golf utöver att simma i det underbara klara vattnet. Även de minsta kan bada på stranden eftersom det är någorlunda långgrunt och stora vågor lyser i sin frånvaro till följd av läget, skyddat av en ö och med en pirar som ringar in badviken. Fantastiska restauranger för avslappnade luncher men de håller inte måttet för middagarna tyvärr. Varken buffén som ingår i halvpensionen eller a la carterestaurangerena lever upp till förväntningarna på ett hotell med dessa faciliteter och prislapp. Så bestäm dig för redan när du reser dit att det inte kommer att vara en kulinarisk resa så kommer du och din familj ha några av era bästa stunder tillsammans! Maten är ok, men ingenting man skriver hem om.

 
2019-05-13

Inlägg av Jan S Brighton, Storbritannien

Beautiful Spa, friendly staff

My friend and I stayed for 5 nights as part of a spa break. The Spa and the treatments we had were amazing, the staff were all very pleasant and I cannot fault it. The hotel itself is spotless and again the staff we met were lovely. My only criticisms were that the cost of drinks are amazingly high. On our first night we had a half bottle of wine for 33 euros and a coffee is 5 euros, outside of the main buffet restaurant food was also pricey with a margarita pizza 19 euros. Also the dress code wasn't adhered to in the buffet restaurant, with men frequently in shorts and caps. Lastly the beds and pillows were rather uncomfortable. The spa and the view are to die for but I think I would like to try other hotels before I went back,

 
2019-05-02

Inlägg av Damkas Aten, Grekland

Porto Elounda

Very nice family vacations. Kids loved the watersports (Takis) and the football activities and training, Very organized facilities also for babies and kids up to 4years old. My wife loved the theme dinners organized by the hotel near the pool (Cretan Night). I loved the SPA facilities and treatment variety

 
2019-04-01

Inlägg av Johnweeseda Genève, Schweiz

Amazing hotel with great service

The view from the hotel at the gulf of Mirabello is stunning !!! The rooms are spacious and nicely decorated !!! Exquisite golf amenities. But the most important part is the service. The staff is always helpful, smiling and ready to serve you and to reply to all your questions. A big BRAVO.