Elounda Beach

  • Prisbelönt lyxhotell
  • Två privata stränder
  • Fantastiska vyer

Elounda Beach är ett lyxigt hotell i den vackra Mirabellobukten på Kreta. Här badar du vid hotellets egen strand eller tar ­svalkande dopp i den saltvattenspoolen. På det fina spat finns många olika behandlingar att välja mellan, och i en av hotellets flera restauranger kan du smaka på det lokala kretensiska köket.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum i bungalow för 2 personer. Island Bungalow för 2 personer. Deluxerum för 2-3 personer/2-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 4-6 personer, varav 2 barn. Lyxrum med delad pool för 2-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 566 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elounda Beach på Kreta är ett lyxigt hotell som är byggt i Medelhavsarkitektur och med hemtrevlig atmosfär i natursköna omgivningar i den lilla byn Elounda, ca 9 kilometer från Agios Nikolaos. Tillsammans med systerhotellet Elounda Bay Palace utgör Elounda Beach en lyxig resort.

På Elounda Beach finns ett fantastiskt poolområde med en saltvattenpool. På systerhotellet finns ytterligare två poolområden med separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid alla pooler. Handduksservice och poolbar. Till hotellet hör även två mindre sandstränder med gratis solstolar och parasoller.

På hotellområdet finns fyra restauranger: Kafenion serverar lokala grekiska rätter, Dionysos erbjuder på en Medelhavsinspirerad meny, Argourant serverar italiensk mat och i Blue Lagoon serveras japanska rätter. Män måste bära långbyxor middagstid på restaurangerna. Kvällsunderhållning några kvällar i veckan.

Thalassospa Espace Vitalite Chenot välkomnar gäster över 16 år. Här finns gratis gym, hamam och bastu. Massage och övriga spabehandlingar mot avgift. Frisör och skönhetssalong mot avgift. Gratis tennis och badminton. Vattensporter inklusive dykcenter mot avgift.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi på hela hotellet. Room service. Barnklubb (för barn i åldern 4-12) i hotellets regi med engelsktalande personal. Sportaktiviteter för tonåringar. Lekplats. Helikopterservice samt möjlighet att hyra bil eller yacht. Kiosk. Kläd- och juvelbutik. Tvättservice mot avgift. Flera trappor på hotellområdet. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot avgift.

Halvpension är frukost och middag. Middagen är en trerättersmiddag i någon av à la carte-restaurangerna. Dryck ingår inte.

Alltid på våra exklusiva hotell
  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde