1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elounda Bay Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kent,
Göteborg

+
Lugnt och tyst.
-
En belysning ovanför spegeln på badrummet saknades.

Bekräftad gäst: 2018-06-10


10 av 10

alexandra,
stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Charlotte,
Sockholm

+
Det rum vi blev tilldelade natt två efter ett minst sagt dåligt rum natt 1. Och Frukosten!! Bästa frukosten.
-
Om en gruppresa kommer med 20 personer och har betalat in lika mycket för resan bör alla få likvärdiga rum.Det jag och min vän blev tilldelat( efter första katastrofnatten) rum 334 är minst den klassen på rum alla i gruppen bör ha fått.

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Annika,
Torslanda

+
Fina rum och lokaler. Jättefin pool och strand. Trevlig personal.
-
Bättre mat för ett 5-stjärnigt hotell. Kackerlacka i badrummet (fick hjälp snabbt)

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Ankin ,
Liljegren

+
Frukost buffén, närhet till strand
-
Personalen hade lite svårt att förstå oss (vi dem) när vi checkade in, dock väldigt service minded.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Helena,
Göteborg

+
Städningen. Maten.
-
Insyn till badrum toalett. En mer täckande rullgardin i badrummet. Lägre priser på dryckerna i bar och restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


10 av 10

Birgitta ,
Stockholm

+
Fantastiskt hotell på alla sätt. Vi blev uppgraderade.
-
Inte till hotellet men eftersom vi blev uppgraderade till detta hotell så var vi oförberedda på prisnivån.

Bekräftad gäst: 2018-05-21


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

815 omdömen
Utmärkt
 
407
Väldigt bra
 
237
Bra
 
97
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-07-13

Inlägg av ChristinaB2909

Fantastiskt

Rummen, omgivningen var mycket vackert. Vi hade havsutsikt och bodde i bungalow. Det finns bungalow med egen pool! Rent och snyggt i och runt havet och poolerna. Det finna inomhuspool och utomhuspool.

 
2016-09-21

Inlägg av Mats B Sundsvall, Sverige

Boss

Vi är så otroligt nöjda med denna vecka. Fantastiskt boende, personal så hjälpsamma och fina t.ex. Maria, Maria och Elenia och många fler. Vädret har varit strålande. Lite dyrt kanske! En vecka att minnas💕💕💕

 
2016-09-19

Inlägg av Johanper Åhus, Sverige

Sensommar på Kreta

Fint hotell med små stränder, men du måste vara ute med handduken tidigt om du vill ha solstol vid vattnet. Restaurang med bra utbud både till frukost och middag, och klädkoden följs. Inga långbyxor ingen mat!

 
2015-06-17

Inlägg av Tomas A

Tomas och Marina Södertälje SWEDEN

Bästa hotellet vi bott på. Personalen var väldigt hjälpsam och serviceinriktad. Maten väldigt bra och smakfull. Rummet med gemensam pool mycket fint. Fina små sandstränder. Allt rent och snyggt. Ett minus, drickat lite dyrt.

 
2019-05-08

Inlägg av 2019passover

TERRIBLE CUSTOMER SERVICE

My wife and I took our married children and grandchildren as well as our single daughter for a holiday to spend together we were lucky enough to be given for Bungalow rooms next door to each other which would have been beautiful but for several things Bungalow number 37 had a terrible terrible mold and mildew smell and when we got back to America my daughter who slept in that room has been having a cough which her doctor suggests can be as a result of breathing in mold and mildew for 10 days straight. Bungalow’s 38 and 39 both had a problem with ants coming out from the shower drain for just about the entire stay. My room which was number 40 had a terrible fly infestation which the hotel management treated with bug spray and was kind enough to leave the bug spray in our room for me and my wife to treat. We have videos of what we were dealing with for 5 of the 10 days. They offered to move our room however the only room that was available a day later would have been at the furthest point on the premises away from my kids and grandkids which was not the point of the vacation. The management had nothing else to offer us, as an example, a credit for part of our stay. zero absolutely zero. Had they even said we’ll give you a $500 or $100 OR EVEN A $10 credit that would’ve been something. They did nothing. Wheras the grounds the are pretty nice these rooms were absolutely not acceptable and I would not recommend this hotel to anyone specifically because of the fact that the management would not do anything for us. As a point, my wife and I travel a lot and have NEVER experienced this lack of hospitality.