1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elounda Bay Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kent,
Göteborg

+
Lugnt och tyst.
-
En belysning ovanför spegeln på badrummet saknades.

Bekräftad gäst: 2018-06-10


10 av 10

alexandra,
stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Charlotte,
Sockholm

+
Det rum vi blev tilldelade natt två efter ett minst sagt dåligt rum natt 1. Och Frukosten!! Bästa frukosten.
-
Om en gruppresa kommer med 20 personer och har betalat in lika mycket för resan bör alla få likvärdiga rum.Det jag och min vän blev tilldelat( efter första katastrofnatten) rum 334 är minst den klassen på rum alla i gruppen bör ha fått.

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Annika,
Torslanda

+
Fina rum och lokaler. Jättefin pool och strand. Trevlig personal.
-
Bättre mat för ett 5-stjärnigt hotell. Kackerlacka i badrummet (fick hjälp snabbt)

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Ankin ,
Liljegren

+
Frukost buffén, närhet till strand
-
Personalen hade lite svårt att förstå oss (vi dem) när vi checkade in, dock väldigt service minded.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Helena,
Göteborg

+
Städningen. Maten.
-
Insyn till badrum toalett. En mer täckande rullgardin i badrummet. Lägre priser på dryckerna i bar och restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


10 av 10

Birgitta ,
Stockholm

+
Fantastiskt hotell på alla sätt. Vi blev uppgraderade.
-
Inte till hotellet men eftersom vi blev uppgraderade till detta hotell så var vi oförberedda på prisnivån.

Bekräftad gäst: 2018-05-21


9 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Läget och den fina utsikten över Medelhavet. Lätt att få solstolar och nära till strand och bad. Vattengympan var uppskattad. Bra med elbilarna om man ville ta sig till systerhotellet.
-
Montera in ramper vid de alltför många trapporna. Det är ganska svårt att komma fram till sitt hotellrum med en barnvagn då det är ganska många trappor till de olika avsatserna.

Bekräftad gäst: 2017-10-09


9 av 10

Johan,
Håknäs

+
Bra läge vid havet, fina stränder och närhet till mindre turistord, sevärdheter som natur.
-
Dörrkort systemet verkar föråldrat. Bytte 4 ggr på en vecka.

Bekräftad gäst: 2017-10-09


10 av 10

Caroline,
Stockholm

+
Bungalow med egen pool, fina stränder och underbart vatten. Jättebra service och trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2017-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

812 omdömen
Utmärkt
 
407
Väldigt bra
 
237
Bra
 
96
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2018-07-13

Inlägg av ChristinaB2909

Fantastiskt

Rummen, omgivningen var mycket vackert. Vi hade havsutsikt och bodde i bungalow. Det finns bungalow med egen pool! Rent och snyggt i och runt havet och poolerna. Det finna inomhuspool och utomhuspool.

 
2016-09-21

Inlägg av Mats B Sundsvall, Sverige

Boss

Vi är så otroligt nöjda med denna vecka. Fantastiskt boende, personal så hjälpsamma och fina t.ex. Maria, Maria och Elenia och många fler. Vädret har varit strålande. Lite dyrt kanske! En vecka att minnas💕💕💕

 
2016-09-19

Inlägg av Johanper Åhus, Sverige

Sensommar på Kreta

Fint hotell med små stränder, men du måste vara ute med handduken tidigt om du vill ha solstol vid vattnet. Restaurang med bra utbud både till frukost och middag, och klädkoden följs. Inga långbyxor ingen mat!

 
2015-06-17

Inlägg av Tomas A

Tomas och Marina Södertälje SWEDEN

Bästa hotellet vi bott på. Personalen var väldigt hjälpsam och serviceinriktad. Maten väldigt bra och smakfull. Rummet med gemensam pool mycket fint. Fina små sandstränder. Allt rent och snyggt. Ett minus, drickat lite dyrt.

 
2019-01-01

Inlägg av Murray B

Elounda Bay Palace Gastroenteritis Outbreak

My partner and I stayed at the Elounda Bay Palace from the 1st October to the 7th October 2018 on a Jet2 Holiday, on the second day my partner caught a gastroenteritis virus initially with projectile vomiting and laterally with diarrhea. The hotel Customer Services firstly advised us that the virus was endemic in Elounda and reoccurred every year when the temperature started to fall after the summer. When my partner failed to recover and eventually needed a doctor they stated that the virus was brought in by a guest. Throughout our stay we heard several other guests complaining about the virus and when the doctor visited our room she left her practice stamp in our room, and when I returned the stamp to her she stated she was treating another guests. Jet2 Holiday rep was conspicuous by her absence and it was not until the second last day that we met in the hotel, we had up till then communicated by text. She did however obtain from the hotel a refund of our doctor's fee, which I cannot help thinking was an admission of liability. Meetings with the rep at that time were by appointment only, a rather poor service for a package holiday. Jet2 have tried to downplay the extent of the virus however their rep did text me that "I understand a sickness bug is doing the rounds." The hotel did their best to mitigate the effects of the virus on us , giving us fresh fruit and chocolates in our room and the offer of a free lunch on the day of our departure. By this time I also had caught the virus and we considered it prudent not to eat before our long journey home. I feel the hotel did not have an adequate plan to deal with the annually occurring virus, there was no notification or monitoring in place and guests were expected to suffer.