1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elounda Bay Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 13 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kent,
Göteborg

+
Lugnt och tyst.
-
En belysning ovanför spegeln på badrummet saknades.

Bekräftad gäst: 2018-06-10


10 av 10

alexandra,
stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Charlotte,
Sockholm

+
Det rum vi blev tilldelade natt två efter ett minst sagt dåligt rum natt 1. Och Frukosten!! Bästa frukosten.
-
Om en gruppresa kommer med 20 personer och har betalat in lika mycket för resan bör alla få likvärdiga rum.Det jag och min vän blev tilldelat( efter första katastrofnatten) rum 334 är minst den klassen på rum alla i gruppen bör ha fått.

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Annika,
Torslanda

+
Fina rum och lokaler. Jättefin pool och strand. Trevlig personal.
-
Bättre mat för ett 5-stjärnigt hotell. Kackerlacka i badrummet (fick hjälp snabbt)

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Ankin ,
Liljegren

+
Frukost buffén, närhet till strand
-
Personalen hade lite svårt att förstå oss (vi dem) när vi checkade in, dock väldigt service minded.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Helena,
Göteborg

+
Städningen. Maten.
-
Insyn till badrum toalett. En mer täckande rullgardin i badrummet. Lägre priser på dryckerna i bar och restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


10 av 10

Birgitta ,
Stockholm

+
Fantastiskt hotell på alla sätt. Vi blev uppgraderade.
-
Inte till hotellet men eftersom vi blev uppgraderade till detta hotell så var vi oförberedda på prisnivån.

Bekräftad gäst: 2018-05-21


6 av 10

Maria,
Vänersborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

846 omdömen
Utmärkt
 
425
Väldigt bra
 
243
Bra
 
99
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2018-07-13

Inlägg av ChristinaB2909

Fantastiskt

Rummen, omgivningen var mycket vackert. Vi hade havsutsikt och bodde i bungalow. Det finns bungalow med egen pool! Rent och snyggt i och runt havet och poolerna. Det finna inomhuspool och utomhuspool.

 
2016-09-21

Inlägg av Mats B Sundsvall, Sverige

Boss

Vi är så otroligt nöjda med denna vecka. Fantastiskt boende, personal så hjälpsamma och fina t.ex. Maria, Maria och Elenia och många fler. Vädret har varit strålande. Lite dyrt kanske! En vecka att minnas💕💕💕

 
2016-09-19

Inlägg av Johanper Åhus, Sverige

Sensommar på Kreta

Fint hotell med små stränder, men du måste vara ute med handduken tidigt om du vill ha solstol vid vattnet. Restaurang med bra utbud både till frukost och middag, och klädkoden följs. Inga långbyxor ingen mat!

 
2015-06-17

Inlägg av tomasa1967

Tomas och Marina Södertälje SWEDEN

Bästa hotellet vi bott på. Personalen var väldigt hjälpsam och serviceinriktad. Maten väldigt bra och smakfull. Rummet med gemensam pool mycket fint. Fina små sandstränder. Allt rent och snyggt. Ett minus, drickat lite dyrt.

 
2019-08-19

Inlägg av tliakopo

10th consecutive year in this amazing resort!!!

We are experiencing our 10th consecutive year in this exclusive resort and I cannot stop thanking the people that give us this natural hospitality during our vacation in Elounda. Being a world traveler, I can say that every year they are improving their services, they are raising the bar in the way they fulfill the requests of the customer!!! It’s so essential during your vacation to be treated by people full of genuine smiles and big hearts!!! The Elounda Bay staff treats you as being members on ONE FAMILY!!! My dear friends in Elounda Bay, please keep up the positive spirit, keep giving the sense of the family spirit in this beautiful resort, keep raising the bar every year. And since nobody is perfect, the only corrective action that you should do is to fix the WiFi problem!!! We’ll be here again next year having fun!!!! Cheers Theo Liakopoulos