1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elounda Bay Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kent,
Göteborg

+
Lugnt och tyst.
-
En belysning ovanför spegeln på badrummet saknades.

Bekräftad gäst: 2018-06-10


10 av 10

alexandra,
stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Charlotte,
Sockholm

+
Det rum vi blev tilldelade natt två efter ett minst sagt dåligt rum natt 1. Och Frukosten!! Bästa frukosten.
-
Om en gruppresa kommer med 20 personer och har betalat in lika mycket för resan bör alla få likvärdiga rum.Det jag och min vän blev tilldelat( efter första katastrofnatten) rum 334 är minst den klassen på rum alla i gruppen bör ha fått.

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Annika,
Torslanda

+
Fina rum och lokaler. Jättefin pool och strand. Trevlig personal.
-
Bättre mat för ett 5-stjärnigt hotell. Kackerlacka i badrummet (fick hjälp snabbt)

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Ankin ,
Liljegren

+
Frukost buffén, närhet till strand
-
Personalen hade lite svårt att förstå oss (vi dem) när vi checkade in, dock väldigt service minded.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Helena,
Göteborg

+
Städningen. Maten.
-
Insyn till badrum toalett. En mer täckande rullgardin i badrummet. Lägre priser på dryckerna i bar och restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-06-03


10 av 10

Birgitta ,
Stockholm

+
Fantastiskt hotell på alla sätt. Vi blev uppgraderade.
-
Inte till hotellet men eftersom vi blev uppgraderade till detta hotell så var vi oförberedda på prisnivån.

Bekräftad gäst: 2018-05-21


9 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Läget och den fina utsikten över Medelhavet. Lätt att få solstolar och nära till strand och bad. Vattengympan var uppskattad. Bra med elbilarna om man ville ta sig till systerhotellet.
-
Montera in ramper vid de alltför många trapporna. Det är ganska svårt att komma fram till sitt hotellrum med en barnvagn då det är ganska många trappor till de olika avsatserna.

Bekräftad gäst: 2017-10-09


9 av 10

Johan,
Håknäs

+
Bra läge vid havet, fina stränder och närhet till mindre turistord, sevärdheter som natur.
-
Dörrkort systemet verkar föråldrat. Bytte 4 ggr på en vecka.

Bekräftad gäst: 2017-10-09


10 av 10

Caroline,
Stockholm

+
Bungalow med egen pool, fina stränder och underbart vatten. Jättebra service och trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2017-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

813 omdömen
Utmärkt
 
407
Väldigt bra
 
237
Bra
 
97
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2018-07-13

Inlägg av ChristinaB2909

Fantastiskt

Rummen, omgivningen var mycket vackert. Vi hade havsutsikt och bodde i bungalow. Det finns bungalow med egen pool! Rent och snyggt i och runt havet och poolerna. Det finna inomhuspool och utomhuspool.

 
2016-09-21

Inlägg av Mats B Sundsvall, Sverige

Boss

Vi är så otroligt nöjda med denna vecka. Fantastiskt boende, personal så hjälpsamma och fina t.ex. Maria, Maria och Elenia och många fler. Vädret har varit strålande. Lite dyrt kanske! En vecka att minnas💕💕💕

 
2016-09-19

Inlägg av Johanper Åhus, Sverige

Sensommar på Kreta

Fint hotell med små stränder, men du måste vara ute med handduken tidigt om du vill ha solstol vid vattnet. Restaurang med bra utbud både till frukost och middag, och klädkoden följs. Inga långbyxor ingen mat!

 
2015-06-17

Inlägg av Tomas A

Tomas och Marina Södertälje SWEDEN

Bästa hotellet vi bott på. Personalen var väldigt hjälpsam och serviceinriktad. Maten väldigt bra och smakfull. Rummet med gemensam pool mycket fint. Fina små sandstränder. Allt rent och snyggt. Ett minus, drickat lite dyrt.

 
2019-01-24

Inlägg av T9486NI Norwich, Storbritannien

A holiday ruined by sickness

We were caught out by a gastroenteritus bug during our holiday here. Its effects were absolutely awful and totally ruined the majority of days we were here. These things happen and I accept that . However, I do feel hotel management could have done far more to try and mitigate it sweeping through the place. Something as simple as advisory letters to hotel guests reminding them of proper hygiene and ensuring everyone used anti - bug gel dispensers which seemed to be almost hidden away in its buffet restaurant might have helped. We were also a little surprised to see in-room crockery and glass being rinsed our in our bathroom sinks rather than being taken away and properly washed in a kitchen environment. My partner was told that the virus had been brought in by guests. I am sure that is true. But once there, it was surely encumbent on the hotel to do more to prevent its spread ruining people’s holidays -and a wedding anniversary celebration - in the process.