1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Elounda Bay Palace

 • Smakfullt och exklusivt
 • Många gratis sportaktiviteter
 • Flera restauranger och barer

På exklusiva hotell Elounda Bay Palace kan du se fram emot sköna dagar vid den vackra Mirabellobukten på Kreta. Hotellet är byggt i vacker Medelhavsarkitektur och omgärdas av en grönskande trädgård. Tillsammans med systerhotellet Elounda Beach finns här en mängd restauranger och faciliteter.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum i bungalow för 1-3 personer, varav 1 barn. Dubbelrum superior i bungalow för 1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Bungalow, med delad pool för 1-2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Lugnt och tyst.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 752 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elounda Bay Palace är en lyxig resort i Medelhavsarkitektur som delar faciliteter med systerhotellet Elounda Beach. Hotellet består av en huvudbyggnad och ett par mindre byggnader och bungalower, som omgärdas av en vacker trädgård.

Hotellet har två poolområde med saltvattenspooler. Ett av poolområdena har separat barnpool. Poolbar. Två mindre sandstränder. Både vid poolområdet och vid hotellets privata sandstrand finns gratis solstolar och parasoller. Handduksservice. Strandbar.

Bufférestaurangen Arethoussa serverar frukost och middag. Tre à la carte-restauranger; Thalassa serverar kretensiska rätter, Ariadne erbjuder grekisk specialiteter och i restaurang F erbjuds Medelhavsinspirerade snacks och sallader. Män måste bära långbyxor middagstid på restaurangerna. Tre barer. Dag- och kvällsunderhållning.

Gratis gym. Gratis tennis, beach volley, minigolf, bordtennis. Biljard, vattenskidor, vindsurfing och jet ski mot avgift. Dagliga sportaktiviteter. Barnklubb (i ålder 4-12 år) i hotellet regi med engelsktalande personal. Lekplats. Tonårsklubb med olika sportaktiviteter.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi på hela hotellområdet. Room service.Tvättservice mot avgift. Butiker. Till den lilla byn Elounda är det ca 2 kilometer och till Agios Nikolaos är det ca 1 mil. Begränsad lokal trafik.

På systerhotellet Elounda Beach finns ytterligare fem restauranger. Där finns också Thalassospa Espace Vitalite Chenot med massage och spabehandlingar mot avgift.

Måltider

Halvpension.

Måltiderna serveras i bufférestaurangen Arethoussa. Mot tillägg kan även middagen intas i á la carte-restaurangerna. Då tillkommer 30 euro för vuxna, 20 euro för barn i åldern 9-15 och 10 euro för barn i åldern 3-8.

Bra att veta

Detta är ett Green Key-märkt hotell. Det betyder att hotellet aktivt arbetar för att minimera sin miljöpåverkan och bidra till att göra skillnad på ett miljömässigt och socialt plan.

Alltid på våra exklusiva hotell
 • Klassificering minst 5
 • Hög kundnöjdhet
 • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
 • Exklusivt poolområde