Kundomdömen om Samaria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 183 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Carina,
Eskilstuna

+
Lugn miljö, trivsamt, allt var fräscht o rent, fantastisk frukost buffé och maten för övrigt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Börje,
Visby

+
Smakfullt inrett och genomgående bra standard, bra sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Anette,
Visby

+
Trevligt, bra frukost, bra läge och service
-
Tyvärr går det ju inte att flytta busstationen som var oerhört störande, gick inte att använda balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Britt-marie,
Burträsk

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Gunnar,
Mariehamn

+
Servicen.
-
Bättre sängar och mer/bättre krokar i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Per,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Niclas,
Uppsala

+
Service och närhet till vad man än kan behöva.
-
Allmän städ, mer grönsaker på frukosten, längre tillgänglighetstid i poolen. Tydligare information om att hotellet är granne med busstationen och att ljudisoleringen inte är tillräcklig för att filtrera bort ljudet därifrån. Väldigt mycket oljud från stationen dygnet runt.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Inger Birgitta,
Täfteå

+
-
Hotellet var bra, men upplys om att det var störande med busstationen som gränsade till balkongen, det var livlig trafik o buller från tidig morgon till sen kväll. Inte så mysigt att sitta ute på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Kenneth,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-03


8 av 10

Bo Rune Rickard,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

786 omdömen
Utmärkt
 
696
Väldigt bra
 
125
Bra
 
12
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av 314gunnarj Mariehamn, Finland

Fint hotell med bra service.

Hotellet är fint och personalen är väldigt hjälpsam. Hotellet ligger strax utanför gamla stan så läget är bra med promenadavstånd i stan. Poolen är ganska liten men den räcker till. Bra frukost, mat och drinkar. Bra parkering mot extra kostnad. Det gick att hyra bil i receptionen vilket var bekvämt. Premium rummet som vi hade var tyst och mörkt med bra AC och hade en liten balkong. Badrummet var fint och funkade bra förutom att det behövs fler krokar för handdukar och badrockar. Sängen var lite nersjunken så madrassen skulle behöva förnyas men det funkade. Överlag håller hotellet bra internationell standard och rekommenderas!

 
2018-09-24

Inlägg av Kjell S

Bra hotell nära Chanias gamla stadsdel

Verkligen en trevlig upplevelse att resa till Chania och bo nära gamla stan och hamnen. Samaria hotel har ett utmärkt läge nära sevärdheter och shopping och restauranger. Hotellet är som nytt med trevligt rum (vi valde ett större rum) och en fin frukostbuffe. Flera bagerier i närheten erbjöd gott och nybakat grekiskt bröd som med lite goda ostar och traditionell dryck gjorde lunchen på balkongen till sant nöje. Ett dopp i poolen på eftermiddagen och sen ut på stan. Personalen på hotellet var mycket hjälpsamma och trevliga.

 
2018-09-06

Inlägg av Ruben S Arvidsjaur, Sverige

En lyxig oas i chanias hjärta

Var här på jobbresa med 14 kollegor i 2veckor. Flera har bott på hotellet innan med jobbet och det är en självklarhet att komma tillbaka. Jag tror inte det finns många fler hotell i centrala chania i nivå med det här hotellet. Det ligger helt perfekt i mitten av stan. Kryp avstånd till restaurang och turistgatorna. Allt är fräscht och rent. Väldigt bra standard på rummen. Mycket bra frukost för att vara grekiskt hotell. Finns bara saker att berömma, inget att klaga på. Bra mat fråb deras restaurang. Superserviceminded personal, med super understruket. Trevlig pool med solstolar och restaurangdel. Parkering som funkade smidigt att bara parkera, lämna nyckeln, säga när man ska åka dagen efter och även fast det är proppat med bilar så parkerar dom om under natten så du kan köra ut enkelt när du ska åka. Vi kommer aldrig byta bort det här hotellet.

 
2018-06-25

Inlägg av Jessica S

Jättefint hotell med hög standard!

Jättefint och fräscht hotell med hög standard. Jättetrevlig personal, god mat. Ett minus var det lilla poolområdet med få solstolar. Annars var allt helt fantastiskt. Rekommenderar detta hotell och kommer garanterat tillbaka vid nästa resa till Chania :)

 
2016-09-06

Inlägg av Damian P Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Perfekt! !

Bor på hotell ganska mycket och får väl erkänna att jag blev positivt överraskad över standarden på detta hotell. Personalen är supertrevlig och faciliteterna är putsade till glans. Vi kommer naturligtvis tillbaks.