1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Samaria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kenneth,
Uppsala

+
Välkomnande stämning och bra service, kändes lyxigt.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Jon,
Reykjavik

+
Bra hotell på alla sätt
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

kjell,
visby

+
nytt och fint och bra läge i Chania. trevlig och hjälpsam personal.
-
inga

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Jannica,
Stockholm

+
Läget, personalen, frukosten
-
Fortsätt som ni gör

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Pia,
Kågeröd

+
ALLT! Fantastiskt hotell, bästa någonsin och har rest mycket.
-
Inget!

Bekräftad gäst: 2018-06-16


9 av 10

Christina ,
Fotö

+
Frukosten
-
Tycker man kunde få ha rummet längre utan att betala en hel förmögenhet för en halv dag då vi skulle resa hem sent på kvällen. När det ändå fanns lediga rum.

Bekräftad gäst: 2018-05-27


6 av 10

Maggie,
Umeå

+
-
Rummet var litet för 3 vuxna personer. Störande och livlig trafik eftersom vi hade rummet ovanför gatan. Hördes mycket även nattetid fast dörren var stängd.

Bekräftad gäst: 2018-05-12


9 av 10

Ann-Mari,
Umeå

+
Sköna sängar. God mat. Bra läge. Bra omklädningsrum inför bad i poolen.
-
Det skulle finnas lådor, så att man skulle kunna packa ut allt från resväskan under vistelsen, speciellt då vi stannade i en vecka..

Bekräftad gäst: 2017-09-23


10 av 10

Kristian,
Tjæreborg

+
-
Dårlig siddekomfort i møblerne i forhallen Vil være en god íde med nogle nye Kunne godt have ønsket et værelse mod syd/vest Og ikke mod nord , fik ikke den mindste solstråle på balkonen

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Bjarne ,
Frederiksberg

+
Beliggenhed, og champagne til morgenmad. Håndklæde service.
-
Nye liggestole /drømmesenge.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

719 omdömen
Utmärkt
 
593
Väldigt bra
 
109
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av Kjell S

Bra hotell nära Chanias gamla stadsdel

Verkligen en trevlig upplevelse att resa till Chania och bo nära gamla stan och hamnen. Samaria hotel har ett utmärkt läge nära sevärdheter och shopping och restauranger. Hotellet är som nytt med trevligt rum (vi valde ett större rum) och en fin frukostbuffe. Flera bagerier i närheten erbjöd gott och nybakat grekiskt bröd som med lite goda ostar och traditionell dryck gjorde lunchen på balkongen till sant nöje. Ett dopp i poolen på eftermiddagen och sen ut på stan. Personalen på hotellet var mycket hjälpsamma och trevliga.

 
2018-09-06

Inlägg av Ruben S Arvidsjaur, Sverige

En lyxig oas i chanias hjärta

Var här på jobbresa med 14 kollegor i 2veckor. Flera har bott på hotellet innan med jobbet och det är en självklarhet att komma tillbaka. Jag tror inte det finns många fler hotell i centrala chania i nivå med det här hotellet. Det ligger helt perfekt i mitten av stan. Kryp avstånd till restaurang och turistgatorna. Allt är fräscht och rent. Väldigt bra standard på rummen. Mycket bra frukost för att vara grekiskt hotell. Finns bara saker att berömma, inget att klaga på. Bra mat fråb deras restaurang. Superserviceminded personal, med super understruket. Trevlig pool med solstolar och restaurangdel. Parkering som funkade smidigt att bara parkera, lämna nyckeln, säga när man ska åka dagen efter och även fast det är proppat med bilar så parkerar dom om under natten så du kan köra ut enkelt när du ska åka. Vi kommer aldrig byta bort det här hotellet.

 
2018-06-25

Inlägg av Jessica S

Jättefint hotell med hög standard!

Jättefint och fräscht hotell med hög standard. Jättetrevlig personal, god mat. Ett minus var det lilla poolområdet med få solstolar. Annars var allt helt fantastiskt. Rekommenderar detta hotell och kommer garanterat tillbaka vid nästa resa till Chania :)

 
2016-09-06

Inlägg av Damian P Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Perfekt! !

Bor på hotell ganska mycket och får väl erkänna att jag blev positivt överraskad över standarden på detta hotell. Personalen är supertrevlig och faciliteterna är putsade till glans. Vi kommer naturligtvis tillbaks.

 
2016-08-25

Inlägg av Micke L

Modernt med fin service.

Fint hotell, med modern inredning och bra service. Utsikten är inget vidare, en stor gata åt ena hållet och en busstation åt det andra.Man vänjer sig efter några dagar. Frukostbuffén är nog bäst i stan.