Rumstyper på Chania Flair

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar med madrasser av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Hårtork. Separat wc och dusch. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Enkelrum

Enkelrummen har sängar med madrasser av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Hårtork. Separat wc och dusch. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit

Eleganta juniorsviter med två separata sängar med madrasser av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Litet kylskåp. Bubbelpool i sviten. Hårtork. Separat wc och dusch. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Penthouse suite

Elegant penthouse suite med en stor säng med madrass av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Litet kylskåp. Bubbelpool samt bastu i sviten. Hårtork. Separat wc och dusch. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-65 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Tvårumssvit

Tvårumssvit med två separata sovrum, där varje rum har en egen stor dubbelsäng med madrass av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Litet kylskåp. Bubbelpool i sviten. Hårtork. Separat wc och dusch. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter
Antal personer: 4 personer