Chania Flair

Chania Flair är ett nybyggt hotell i lugna omgivningar i Chania stad på Kreta. Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år, och ligger ett stenkast från sandstranden och den venetianska hamnen som Chania är berömt för. Här bor du i eleganta rum som nästan alla har havsutsikt. Boka en penthouse suite för både jacuzzi och bastu på rummet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Juniorsvit för 2 personer. Penthouse suite för 2 personer. Tvårumssvit för 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det nybyggda hotellet Chania Flair bjuder på en bekväm vistelse i Chania stads lugna omgivningar. Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år, för en extra avslappnad atmosfär. Strax intill hotellet ligger en sandstrand, och den venetianska hamnen väntar bara en kort promenad bort.

Hotellets takterrass bjuder på vacker utsikt över Chanias kust och de Vita bergen, eller Lefka Ori, som de kallas på grekiska. Här finns även en bar som serverar drinkar. I centrum finns alla möjligheter till shopping och nöjen, och flera restauranger att slå sig ned vid för kvällens middag. Precis utanför hotellet ligger den lilla hamnen Nea Chora, med sin trevliga hamnpromenad som går längs stranden.

Måltider

Frukost.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen