Rumstyper på Lyttos Beach

Dubbelrum

Fina dubbelrum med trä- eller klinkergolv och ljus inredning. Dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i vanlig säng. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Pool-/strandhandduk. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Ljusa och rymliga familjerum i två delar med skjutdörr. Den ena delen har dubbelsäng och den andra delen har två separata sängar. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Pool-/strandhandduk. Badrum med regndusch och wc. Vissa rum har balkong eller terrass, vissa med havsutsikt och vissa rum har uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Moderna juniorsviter som ligger vid stranden med panoramautsikt över havet. Rummen har dubbelsäng, trä- eller klinkergolv och ljus inredning. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Välkomstpaket bestående av fruktkorg och vin vid ankomst. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på hotel Lyttos Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum med privat pool

Moderna superiorrum med privat pool på uteplatsen. Rummen har dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa.. Trä- eller klinkergolv och ljus inredning. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.