Kundomdömen om Laguna Resort Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Sten-sture,
Borås

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Cay,
Brämhult

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Nicklas,
Bredared

+
Servicen
-
Det var lite för höga vågor o badförbud , så går det att justera blåsten vore det bra

Bekräftad gäst: 2018-06-03


10 av 10

Emmie,
Vimmerby

+
Jättetrevlig personal och god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3148 omdömen
Utmärkt
 
2123
Väldigt bra
 
655
Bra
 
258
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2019-10-31

Inlägg av catharina99 Sandviken, Sverige

Höstlov

Höstlovsresa med make och tonåring. Fantastiskt ställe med all inclusive utöver det vanliga. A la carte-restauranger, creperie samt sushibar förutom stora buffé-restaurangen. Trevlig, tillmötesgående personal som gör sitt yttersta för sina gäster. Rummen är fräscha, städningen perfekt.

 
2019-10-20

Inlägg av 2piae Heby, Sverige

Lyxigt med god mat

Ett vackert lyxigt hotell med bra service och jättegod mat. Ett stort + till att 5 olika a'la carte restauranger ingår i all inklusive (grekisk, mexikansk, fisk, asiatisk, italiensk). Dessutom ingår sushi på hotellets champagne & vinbar. Vi valde familjerum med egen utgång till poolen och är supernöjda med detta! Bra gym. Tråkigt bara att den mysiga inomhuspoolen kostade 10 euro att få utnyttja. Behandlingar på hotellets spa var dubbelt så dyra som hemma. Ett tips! Gå stranden bort till udden och njut av soluppgången. Där finns ett gulligt litet grekiskt kapell. Ett superbra hotell som varmt rekommenderas!

 
2019-07-04

Inlägg av inesito007

Bästa hotel , bästa service , bästa personal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vår familj har varit 11 dagar på Mitsis Laguna hotel ☀️🇬🇷💦 Det var det bästa hotellet vi nånsin har bott på !!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det är inte lätt glömma fantastisk personal som jobbar där. Städerska Rena 🙏❤️. I baren fanns en kvinna som heter Kalia . Hon var so varm och trevlig mot alla . Otrolig kvinna. En ung man Giorgios som jobbar i Buffé restaurangen . Han lyser som en sol ☀️. Han jobbar hårt men han ler 😀 hela tiden. Vill lyfta upp en fantastisk person, manager for restauranger Panagiotis!!! Han kunde fixa alla mina problem när det behövdes att fixa bordet till min dotter födelsedag 🥳🎂firande. Han hjälte mig i alla dagar som vi var där. Han gjorde så att hela vårt familj kände oss som VIP personer . Allt personal lyfte upp vår vistelse till ett annat nivå. Jag ville inte åka hem. Ville inte lämna 😢paradiset vi bodde i.

 
2019-06-19

Inlägg av jaarlan

Fantastisk semester

Med service och bemötande i toppklass ger vi detta hotell och dess personal högsta betyg. Fantastiskt fint är det också. Flera poolområden som har sköna solsängar. Maten är god. Allt är bra här! Vi kommer gärna tillbaka.

 
2018-06-13

Inlägg av Justyna M

Självklar favorit😍

En av de bästa hotellen vi bodde på 😍 Allt va suveränt, speciell personalen som lyfter upp vistelsen till ett annat nivå : Gorgios och Dimitrios i Poolbaren och Crapeteri. Självklar förstahandsval vid nästa resan till Kreta😍