1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Laguna Resort Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Nicklas,
Borås

+
Servicen
-
Det var lite för höga vågor o badförbud , så går det att justera blåsten vore det bra

Bekräftad gäst: 2018-06-03


10 av 10

Emmie,
Vimmerby

+
Jättetrevlig personal och god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


9 av 10

Fredrik,
Karlskrona

+
Maten, Service
-
Underhållningen (speciellt på kvällarna)

Bekräftad gäst: 2017-10-08


10 av 10

Elisabeth,
Ronneby

+
Allt var verkligen jättebra förutom underhållningen
-
Bättre underhållning på kvällarna

Bekräftad gäst: 2017-10-08


9 av 10

Kristina,
Karlskrona

+
Den fantastiskt tillötesgående och alltigenom trevliga personalen.
-
Underhållningen var under all kritik, kan bara bli bättre. Kändes så oproffsigt och fantasilöst

Bekräftad gäst: 2017-10-08


10 av 10

Sofia,
Kristianstad

+
Personalen!
-

Bekräftad gäst: 2017-10-08


8 av 10

Lena,
Kristianstad

+
A la Carte restaurangerna .
-
Bokning till a la carterestaurangerna. Variation i Buffé restaurangen. Chans att komplettera med fler vattenflaskor

Bekräftad gäst: 2017-10-01


8 av 10

Jouko,
Nokia

+
Rauhallinen,Hiljainen
-

Bekräftad gäst: 2017-09-17


10 av 10

Pia,
Turku

+
Siisteys, hyvät ja laadukkaat all inclusive ravintolat. Viisi teemaravintolaa iso plussa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.
-

Bekräftad gäst: 2017-09-10


9 av 10

Unni,
Langhus

+
Utvalget av restauranter
-
Bedre system for booking av restaurantene

Bekräftad gäst: 2018-06-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2729 omdömen
Utmärkt
 
1794
Väldigt bra
 
598
Bra
 
230
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2018-06-13

Inlägg av Justyna M

Självklar favorit😍

En av de bästa hotellen vi bodde på 😍 Allt va suveränt, speciell personalen som lyfter upp vistelsen till ett annat nivå : Gorgios och Dimitrios i Poolbaren och Crapeteri. Självklar förstahandsval vid nästa resan till Kreta😍

 
2017-06-26

Inlägg av CatarinaA346 Strömstad, Sverige

Bästa chartersemestern någonsin. Ett lyxigt, men samtidigt avkopplande all-inclusivehotell som har allt.

Lugnt och avsides läge. Mycket vacker hotellbyggnad med fantastiskt välskött trädgård, smakfullt inredda rum, sköna sängar, städning ett par gånger per dag och det saknades aldrig något i minibaren eller rena handdukar. Personalen var något extra och hade ett mycket bra bemötande. Särskilt uppskattade jag Anna i animationsteamet som var en utmärkt gympaledare som såg till gruppens behov och anpassade passen efter deltagarna. Hennes yogapass hjälpte mig bli fri från stelhet och värk. Hon var toppen! Det fanns också ett stort utbud av aktiviteter för den som ville ha en aktiv semester, men i och med att det fanns flera olika pooler kunde var och en hitta det som passade bäst. Maten var underbar och för den som tröttnade på buffén, som i och för sig var fantastisk, fanns restauranger där man kunde boka bord. Detta var något som gav smakupplevelser med många trevliga måltider. Stranden var härlig, men tyvärr saknades en stenbrygga och badstege. ( Det gick visserligen att gå över till grannhotellets strand för att bada, men det kändes inte helt okej.) Det var svårt att ta sig i och ur vattnet på grund av klippor och stora stenar. Att bada i vågor var otänkbart p.g.a. risk att skada sig. Å andra sidan var det många som fann nöje i att snorkla och upptäcka det rika djur- och växtlivet i havet, men de var utrustade med bra badskor. Champagnebaren var så mysig och det var ljuvligt att sitta i loungesoffan och se solen sjunka ner bakom horisonten. Ett mycket trevligt ställe som rekommenderas å det varmaste!

 
2014-09-24

Inlägg av Ylva W Sweden

trevlig familjevänlig resort

Vi bodde med familjen här under en vecka och var väldigt nöjda med hela vistelsen. Fint hotell med rymliga och snyggt inredda rum. Städningen fungerade väldigt bra med två städningar per dag. Fina och fräscha poolområden med gott om solstolar. En ganska liten men trevlig strand med solstolar och servering. Maten i alla restauranger var väldigt god, både i buffématsalen och a'la carte-restaurangerna. Tyvärr lite krångliga regler kring hur de olika restaurangerna förbokas för lunch och middag. Ska man klaga på något så kan jag tycka att wifi borde fungera bättre och framförallt vara kostnadsfritt inom hela området.

 
2012-05-20

Inlägg av Saga1993 Lund, Sverige

Bästa någonsin!

Anlände till hotellet 23.30. Det absolut första som slog oss var det otroligt fina hotellet. Ett lugnt och fint hotell som verkligen levde upp till sina 5 stjärnor. Rummet låg centralt med en fantastisk utsikt över hotellet och havet. Morgonen därpå gick vi ner till frukost buffén och möttes även där av 5 stjärnig service. Vid en av poolerna hölls aktiviteter för barn och vuxna med ett alldeles underbart "animation team" som var otroligt trevliga, roliga och de utförde aktiviteterna felfritt. För de som inte vill ha musik och aktiviteter under dagen fanns där två andra pooler där det var lugnt. På kvällen hade de underhållning i topp klass och lokalen var alltid fylld av glädje och många skratt. Detta är utan tvekan den bästa resan i mitt liv och jag har inga klagomål alls!

 
2019-02-16

Inlägg av Tour758987

Amazing Resort and great customer services

We stayed at Mitis Laguna Beach last summer and we had a great holiday! There is a large variety of food, in both the main restaurant and the themed ones, which are free to use for AI. However, you have to quick up before their opening, but this is a minor thing. The pool areas are also very nice, with a large number of sunbeds and the towels are included. During the day, there are different animation programmes, therefore everyone will enjoy their stay. By far, one of the biggest aspects that we enjoyed was the champagne bar that offers different cocktails or deserts. You should definetly visit it if you choose the hotel!! In what concerns the rooms, the beds are big and comfortable. Yet, the apartments have two singles, which are not amazing to sleep on. Once again, we did not find this a great inconvenient, as the hotel has a large number of activities all day long. The staff is highly attentive and happy to help you at any time, although we did not have any issues during our stay. Overall, the time spend at Mitsis Laguna Beach was fantastic and I am looking forward to go back this summer!