Kundomdömen om Laguna Resort Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 10 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Nicklas,
Borås

+
Servicen
-
Det var lite för höga vågor o badförbud , så går det att justera blåsten vore det bra

Bekräftad gäst: 2018-06-03


10 av 10

Emmie,
Vimmerby

+
Jättetrevlig personal och god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


9 av 10

Sten-Sture,
Borås

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Cay,
Brämhult

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3074 omdömen
Utmärkt
 
2062
Väldigt bra
 
647
Bra
 
253
Mindre bra
 
69
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av inesito007

Bästa hotel , bästa service , bästa personal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vår familj har varit 11 dagar på Mitsis Laguna hotel ☀️🇬🇷💦 Det var det bästa hotellet vi nånsin har bott på !!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det är inte lätt glömma fantastisk personal som jobbar där. Städerska Rena 🙏❤️. I baren fanns en kvinna som heter Kalia . Hon var so varm och trevlig mot alla . Otrolig kvinna. En ung man Giorgios som jobbar i Buffé restaurangen . Han lyser som en sol ☀️. Han jobbar hårt men han ler 😀 hela tiden. Vill lyfta upp en fantastisk person, manager for restauranger Panagiotis!!! Han kunde fixa alla mina problem när det behövdes att fixa bordet till min dotter födelsedag 🥳🎂firande. Han hjälte mig i alla dagar som vi var där. Han gjorde så att hela vårt familj kände oss som VIP personer . Allt personal lyfte upp vår vistelse till ett annat nivå. Jag ville inte åka hem. Ville inte lämna 😢paradiset vi bodde i.

 
2019-06-19

Inlägg av jaarlan

Fantastisk semester

Med service och bemötande i toppklass ger vi detta hotell och dess personal högsta betyg. Fantastiskt fint är det också. Flera poolområden som har sköna solsängar. Maten är god. Allt är bra här! Vi kommer gärna tillbaka.

 
2018-06-13

Inlägg av Justyna M

Självklar favorit😍

En av de bästa hotellen vi bodde på 😍 Allt va suveränt, speciell personalen som lyfter upp vistelsen till ett annat nivå : Gorgios och Dimitrios i Poolbaren och Crapeteri. Självklar förstahandsval vid nästa resan till Kreta😍

 
2017-06-26

Inlägg av CatarinaA346 Uddevalla, Sverige

Bästa chartersemestern någonsin. Ett lyxigt, men samtidigt avkopplande all-inclusivehotell som har allt.

Lugnt och avsides läge. Mycket vacker hotellbyggnad med fantastiskt välskött trädgård, smakfullt inredda rum, sköna sängar, städning ett par gånger per dag och det saknades aldrig något i minibaren eller rena handdukar. Personalen var något extra och hade ett mycket bra bemötande. Särskilt uppskattade jag Anna i animationsteamet som var en utmärkt gympaledare som såg till gruppens behov och anpassade passen efter deltagarna. Hennes yogapass hjälpte mig bli fri från stelhet och värk. Hon var toppen! Det fanns också ett stort utbud av aktiviteter för den som ville ha en aktiv semester, men i och med att det fanns flera olika pooler kunde var och en hitta det som passade bäst. Maten var underbar och för den som tröttnade på buffén, som i och för sig var fantastisk, fanns restauranger där man kunde boka bord. Detta var något som gav smakupplevelser med många trevliga måltider. Stranden var härlig, men tyvärr saknades en stenbrygga och badstege. ( Det gick visserligen att gå över till grannhotellets strand för att bada, men det kändes inte helt okej.) Det var svårt att ta sig i och ur vattnet på grund av klippor och stora stenar. Att bada i vågor var otänkbart p.g.a. risk att skada sig. Å andra sidan var det många som fann nöje i att snorkla och upptäcka det rika djur- och växtlivet i havet, men de var utrustade med bra badskor. Champagnebaren var så mysig och det var ljuvligt att sitta i loungesoffan och se solen sjunka ner bakom horisonten. Ett mycket trevligt ställe som rekommenderas å det varmaste!

 
2014-09-24

Inlägg av YlvaW563 Bad Harzburg, Tyskland

trevlig familjevänlig resort

Vi bodde med familjen här under en vecka och var väldigt nöjda med hela vistelsen. Fint hotell med rymliga och snyggt inredda rum. Städningen fungerade väldigt bra med två städningar per dag. Fina och fräscha poolområden med gott om solstolar. En ganska liten men trevlig strand med solstolar och servering. Maten i alla restauranger var väldigt god, både i buffématsalen och a'la carte-restaurangerna. Tyvärr lite krångliga regler kring hur de olika restaurangerna förbokas för lunch och middag. Ska man klaga på något så kan jag tycka att wifi borde fungera bättre och framförallt vara kostnadsfritt inom hela området.