1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Laguna Resort Mitsis Hotels

  • All Inclusive
  • Direkt vid stranden
  • Sköna spabehandlingar

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till fina Laguna Resort & Spa Mitsis Hotel, som har ett ostört läge direkt vid den lilla stranden i Anissaras. Här finns det mesta du kan önska för en avkopplande semester – ett stort poolområde, flera restauranger och många aktiviteter. För de små gästerna kommer det att bli svårt att slita sig från Mitsis Wonderland med lek- och spelrum och för de vuxna finns ett härligt spa att koppla av vid.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Servicen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2750 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Laguna Resort & Spa Mitsis Hotel är ett fint All Inclusive-hotell med vackra trädgårdar och en mängd faciliteter. Hotellet har flera poolområden där alla pooler är med saltvatten. Ett av poolområdena har en vattenrutschkana. Separat barnpool samt en liten grus- och klapperstensstrand. Liten väg med lokal trafik mellan hotellet och stranden. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice vid både poolområdet och stranden. Två poolbarer varav en även serverar till stranden.

På hotellområdet finns en huvudrestaurang med buffé och fyra à la carte-restauranger som serverar rätter ur det italienska, mexikanska, kretensiska och asiatiska köket (reservation krävs), samt en en restaurang som serverar sushi. Vårdad klädsel krävs under middagen (män måste bära långbyxor och stängda skor). Det finns även en creperia/snackbar och flera barer, bland annat en champagnebar. Dag- och kvällsunderhållning.

Gratis gym. I hotellets spa erbjuds massage och olika behandlingar mot avgift. Inomhuspool, jacuzzi och hamam mot avgift. Manikyr, pedikyr och frisör mot avgift. För att nyttja spa och inomhuspoolen måste gästerna ha fyllt 16 år. Gratis bordtennis, aerobics och gymnastik. Mini-fotboll. Tennis mot deposition och biljard mot avgift. Vattensporter (motordrivna mot avgift), windsurfing (med certifikat), trampbåt och kanot.

Gratis wifi med låg hastighet i allmänna utrymmen. Wifi med hög hastighet mot avgift. Lekplats och spelrum. Minilivs, tvättservice och room service. Juvelerare, affär som säljer accessoarer och souvenirbutik. Hiss endast i huvudbyggnaden. Lokal trafik. Till Hersonissos är det ca 3 kilometer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.15-10.00.
- Kontinental frukost, kl. 06.00-07.15 (mot förfrågan) och 10.00-10.30.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
- Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
- Middag på någon av temarestaurangerna, 19.00-22.00. Reservation krävs.
- Crêpes, glass och snacks, kl. 10.30-01.45.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 8.30-01.00.
- Aktiviteter och underhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till avresa.