Rumstyper på Neptuno Beach

Dubbelrum

Dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Litet kylskåp och vattenkokare. Tv med satellitkanaler och musikkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Litet kylskåp och vattenkokare. Tv med musik- och satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Enkla familjerum i öppen planlösning. Extrabäddar för barn är möjliga i våningssängar. Litet kylskåp och vattenkokare. Tv med musik- och satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Neptuno Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.
Rumsstorlek: Ca 20-25 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer

Superiorrum

Moderna superiorrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Litet kylskåp och vattenkokare. Tv med musik- och satellitkanaler. Daglig påfyllning av vattenflaska i rummen med begränsad havsutsikt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Tofflor och badrock ingår i rum med begränsad havsutsikt. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2 personer.