1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Neptuno Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Martin,

+
Bokade detta hotell pga deras sanslöst goda betyg mer eller mindre överallt på nätet, men som van "all-inclusive"-resenär får jag anse det som ganska ordinärt och håller inte med de mycket höga betygen. Men det var bra mat som serverades, klart över medel på all inclusive-hotell. Oftast en hel del grekisk mat i buffén vilket jag uppskattar mycket mer än diverse tema som annars kan finnas, typ tex-mex/asian som jag inte åker till Grekland för att äta. Dock ganska kryddlös mat, men så är det ofta på all-inclusive. Vi blev "uppgraderade" från två dubbelrum till en "svit" med två sovrum och med väldigt bra läge. Hade vi inte fått detta rum tror jag mitt helhetsintryck blivit lägre då många dubbelrum annars verkade ha ganska tråkigt läge. Stranden är mycket fin och har ett rev utanför som ger lite snorkligsmöjligheter. Poolområdet är hyfsat, men inte mer. Trots resa i juli var varken pool eller strand överbefolkade eller stökiga vilket var skönt. Om inte man sov väldans länge fanns det solstolar att få tag i, både vid pool och strand. Att även solstolar vid strand ingick är ett plus så man slipper kontanter och kan flytta som man känner under dagen. Bra wifi både på rum, poolområde och på strand. Städning på gemensamma utrymmen mycket bra. Underhållningen på kvällen var sammantaget helt OK. Vill man ha en lugn semester med bra mat, fin strand och kort transfer till flyget är detta hotell ett bra val.
-
Lite mer utbud på maten, om det kan göras utan att kvaliteten på det som redan finns går ner (för den var överlag bra). Det var mindre att välja på än normalt och endast en restaurang finns (samt skåp med "snacks" mellan buffé-måltiderna) Nu är det inget hotell som riktar sig till barn, men lite mer barnvänlig mat-/aktivitetsmöjligheter hade varit bra då det ändå fanns en hel del barnfamiljer. Någon "lobby" eller gemensamma utrymmen med saker att göra/upptäcka saknades mer eller mindre helt. Ett "spa" i ett skjul på stranden var nog det enda utöver det nödvändigaste. Flera av servicepersonalen verkade stressade/uttråkade vilket jag inte är van vid att se i Grekland. Full förståelse för att de har ett stressigt/enformigt och intensivt jobb under säsong men som resenär brukar jag inte notera det så tydligt som denna gång. Oftast möts man annars i Grekland av en servicepersonal som ger ett positivt intryck, spelat eller ej. På tok för utspädda drinkar/öl, klart sämsta av alla all-inclusive vi varit på. Det var till synes märkesvaror som serverades, men alldeles för svaga drinkar med dåligt "groggvirke". Och vill man ha en öl på semestern i värmen är det oftast inte folköl man är sugen på.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Ebba,
Skillingaryd

+
Att det låg så nära stranden, aktiviteterna under dagarna så som exempelvis volleyboll och vattenpolo samt underhållningen på kvällarna
-
Mer varierad mat från dag till dag

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Maria,
Jönköping

+
Litet charmigt hotell som hade allt man kunde önska, direkt på stranden!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Michaela,
Tranås

+
Underbar personal! Så trevliga och alltid ett leende på läpparns
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Linda,
Mariestad

+
Det var väldig rent överallt, de höll efter. Närheten till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Bengt,
Göteborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


7 av 10

Anna,
Göteborg

+
Trevligt poolområde/barområde, nära till egen strand med fria solstolar. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Michael,
Vårgårda

+
Mycket trevlig hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


10 av 10

Rickard,
Brastad

+
Inget att klaga på
-
Nej

Bekräftad gäst: 2019-05-26


10 av 10

Suzanne,
Helsingborg

+
Snyggt och rent. Mycket trevlig personal. God mat med variation. Bra läge på stranden och nära flygplatsen.
-
Dock var det väldigt lyhört ut till korridoren.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

533 omdömen
Utmärkt
 
270
Väldigt bra
 
187
Bra
 
58
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-06-24

Inlägg av randisorensen Sundsvall, Sverige

Hotel Neptuno Beach, toppen service

Den absolut bästa personal jag har träffat de gör allt för sina gäster, god mat, rent och fint, detta hotell borde verkligen få fler stjärnor, bra bad och fin pool med andra ord super bra. Randi Sörensen

 
2018-06-03

Inlägg av PernillaS152

Toppen bra!!!

Bättre service finns inte att få. Det var alltid städat och rent, toaletterna de allmänna städades flera gånger om dagen. På morgon vid frukost fick man inte hämta kaffe själv utan det gjorde dom. Vi kom på natten de hade till och med sparat mat åt oss.

 
2017-09-08

Inlägg av Victoria S

Trevligt och rent hotell

Vi spenderade en vecka på Neptuno Beach som låg precis nere vid havet. Hotellet var väldigt rent och personalen trevlig. Poolen var oxå välskött och ren. Mycket solstolar både vid poolen och vid stranden. Maten blev lite enformig efter en vecka men allt var vällagat och gott.

 
2017-08-01

Inlägg av andreassafwat Stockholm, Sverige

Strålande resmål

Vi var en ganska stor grupp som åkte på 13 personer där alla kände att det var en riktigt härlig semester. Personalen hjälper alltid till med allt och är jättetrevliga, städningen var utmärkt, god mat,bra plats nära en fin strand, och mycket bra underhållning av två tjejer som heter Anna och Bella som alltid gör sitt bästa för att få alla gäster att ha kul! Ett resmål som är riktigt bra!

 
2017-06-05

Inlägg av lr4127 Malmö, Sverige

Semester

Fint hotell för vuxna! Våra barn hade sett fram emot en barnpool, fanns endast en plaskpool för små barn. Ingen direkt barnvänlig mat på buffén förutom pasta som man tröttnar på efter x antal måltider. Personalen var trevliga men rekommenderar inte att åka hit med barn då medelåldern ligger på 65 år 😉