Kundomdömen om Marirena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,5 av 10 baserat på 17 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
5,5 / 10
Städning
 
4,5 / 10
Service
 
5,9 / 10
Faciliteter
 
4,9 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
5,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,8 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Madelene ,
Vara

+
Trevlig personal
-
Bättre städning Bättre service med saker som saknades på rummen

Bekräftad gäst: 2019-09-08


3 av 10

Lars-Olof,
Örebro

+
Läget
-
Frukost,sängar.fungerande fläkt i badrum,täta läckor i badrum,sätt in 2 fåtöljer......det mesta

Bekräftad gäst: 2018-10-08


3 av 10

Åsa,
Harbo

+
Läget
-
Maten!!! Och måltiderna. En timme bara för frukost och kvällsbuffe. Buffén var Inder all kritik

Bekräftad gäst: 2018-10-08


6 av 10

,

+
Läget. Sköna sängar. Rummet OK.
-
Boka och betala rummet till resenärer fram till avresa när flyget/resan hem avgår på natten in på nästa dygn.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Jan Erik,
Sarpsborg Norge

+
-
Luktet mugg på badrommet

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

,

+
Trevlig personal!
-
Bättre städning av rum samt bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2018-08-26


5 av 10

Linda,
Borås

+
Personalen ❤️!
-
Ta bort halvpension som alternativ! Maten var under all kritik och 1 timme för att äta är skrattretande. Att ägaren George förbjöd oss att skjuta ihop bord för att kunna sitta ihop, inte ordnade så vår 1 åring fick barnstol utan fick sitta i barnvagn och äta, samt satt vid sitt bord 5 meter från oss gäster och gormade på sin personal är definitivt skäl till att ta bort detta hotell från ert utbud!!! Vi var absolut inte de enda gästerna som upplevde ägaren som extremt otrevlig och ogästvänlig!

Bekräftad gäst: 2018-08-26


6 av 10

Ingela,
Onsala

+
Balkongen, kylskåpet och ac’n samt ok sängar.
-
Byte av handdukar! De bytte en gång på hela veckan! (Skulle vara trevligt med tillgång till ett litet kök så man kunde tillaga en lättare måltid.) Bättre, fylligare uppläggning av frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


1 av 10

Rodrigo,
Stockholm

+
Nära till stranden
-
Ni får se över ert avtal med hotellet då den hade brister på många punkter.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

,

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

294 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
63
Bra
 
43
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
65

5 senaste omdömen

2019-06-12

Inlägg av Hanadi77

Semester

Efter all kritik jag har läst så blev vi ändå förvånade när vi kom till hotellet. Första rummet vi fick var inte alls det bästa men dag 2 fick vi en otroligt fint rum. Maten både frukost, lunch och middag är super bra. Välfyllda fat och någon mat för alla. Poolbaren är super bra och snack baren är jätte bra. Kan varmt rekommendera detta hotellet, vill med påpeka att personalen är super trevliga och mycket hjälpsamma 😊

 
2016-06-22

Inlägg av Karin D Röke

Nära hav och strand

Rummet (med balkong) och personalen var det inget fel på. Däremot hade frukost och middag en del att önska. Väldigt lite upplagt på påläggsfaten, äggskålar, bröd, tomater etc. Dessutom bara en tjej som jobbade. Ostfaten hade cirka 20 skivor ost, två tomater var skivade, fyra ägg framlagda per gång. Å andra sidan förstår jag det då hotellet var fyllt av gäster som gärna gjorde matpaket. Middagen hade samma upplägg. Men läget uppvägde och det tog inte mer än 15-20 min att ta den lokala bussen till Heraklion för den lilla kostnaden av 1,70 euro.

 
2019-10-01

Inlägg av Venture549692

If you are all inclusive dot go!

We went all inclusive but was very disappointed with the food and drink. There was no cooked breakfast, just bread and cereal and a bit of cold hams etc. You had no choice for lunch, you were served it and if you didn't like it then tough! For dinner there was very limited choice and then you were given dessert, again there was no choice. Regarding the drinks, it was weak beer and wine and no spirits at all and the bar closed at 9! The hotel was very basic, we was there for a week and we didn't get fresh towels or bedding All in all a very disappointing holiday

 
2019-09-18

Inlägg av alexasasabo Belgrad, Serbien

Absolutely NOT!!!!

So I went here with my boyfriend for our vacation. We were greeted by the owner of the hotel who immediately informed us that the breakfast and dinner are ten minutes short (they last 50 minutes) and if you miss it you can it at the hotels Taverna but you pay for everything. Also while here we were supposed to wear yellow plastic bracelets in order to receive any kind of service and if not, we must buy new ones for 5 Euros. One baby even got skin irritatoon on her wrist due to tuese things. After checking, the staff and the owner kept asking us are we brothers and followed us around. Later that night I went to the restaurant and asked for a glass since in the room you only have two in the bathroom to drink from but no other glass or a cup for toothbrushes. And of course the grandpa (owner) run up to and started convincing me that the only reason I want the glass is because I broke one. Like, no! I told him to come to the room and check. He didn't want and gave me a glass with a very rude tone saying NO BREAK.... The next day we were having breakfast (every day it's the same choice) we saw him coming out of our room and taking the glass with him. We went to the room only to find our toothbrushes in the sink. Later that same day I learned that he likes to brag what a great host he is, so I decided to attack. I took the remaining two glases and with a smile in front of his family (I persume) and staff I returned the two glasses and told him: As you can see we broke nothing and would like to return these to you since we bought our own in order not to cause any more trouble. He was pissed. It took him some time to say (through his clenched teeth): glass for you, sorry. Plus it didn't help that I was killing him with a smile, in front of everyone. But the story is not over yet my friends. We met a very nice older couple, very friendly guys. They even bought the toilet brush since there was not one in their bathroom nor were teh given one the next day. And on our last day, there were some guests sitting by the pool area which also serves as the hotel lobby, playing some cards. The grandpa appears, turns off the light on their table and tells them: you go to bed now...sleep..... And they were OLDER THAN HIM!!!! So if you want a hotel which is only 200m away from the beach with a nice view to the pool and loose your privacy completely, than this is a hotel for you. The staff is amazing, but the owner (grandpa) is terrible at running it and does not treat guests with respect. He kept reminding guests that they did not say good morning to him due to nit noticing him or the were doing something else.

 
2019-09-09

Inlägg av TTiks Tartu, Estland

Catastrophic !

Constantly problems with warm water. Non-existent choice of breakfast - the worst I've ever had. Breakfast time is from 8 till 9am - i'm on vacation for Christ sake !!! Everything smells of saving money. They have had good photographer, who is skillful with Photoshop.