1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marirena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
5,6 / 10
Städning
 
5,0 / 10
Service
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
5,0 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
5,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,1 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Lars-Olof,
Örebro

+
Läget
-
Frukost,sängar.fungerande fläkt i badrum,täta läckor i badrum,sätt in 2 fåtöljer......det mesta

Bekräftad gäst: 2018-10-08


3 av 10

Åsa,
Harbo

+
Läget
-
Maten!!! Och måltiderna. En timme bara för frukost och kvällsbuffe. Buffén var Inder all kritik

Bekräftad gäst: 2018-10-08


6 av 10

,

+
Läget. Sköna sängar. Rummet OK.
-
Boka och betala rummet till resenärer fram till avresa när flyget/resan hem avgår på natten in på nästa dygn.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Jan Erik,
Sarpsborg Norge

+
-
Luktet mugg på badrommet

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

,

+
Trevlig personal!
-
Bättre städning av rum samt bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2018-08-26


5 av 10

Linda,
Borås

+
Personalen ❤️!
-
Ta bort halvpension som alternativ! Maten var under all kritik och 1 timme för att äta är skrattretande. Att ägaren George förbjöd oss att skjuta ihop bord för att kunna sitta ihop, inte ordnade så vår 1 åring fick barnstol utan fick sitta i barnvagn och äta, samt satt vid sitt bord 5 meter från oss gäster och gormade på sin personal är definitivt skäl till att ta bort detta hotell från ert utbud!!! Vi var absolut inte de enda gästerna som upplevde ägaren som extremt otrevlig och ogästvänlig!

Bekräftad gäst: 2018-08-26


6 av 10

Ingela,
Onsala

+
Balkongen, kylskåpet och ac’n samt ok sängar.
-
Byte av handdukar! De bytte en gång på hela veckan! (Skulle vara trevligt med tillgång till ett litet kök så man kunde tillaga en lättare måltid.) Bättre, fylligare uppläggning av frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


1 av 10

Rodrigo,
Stockholm

+
Nära till stranden
-
Ni får se över ert avtal med hotellet då den hade brister på många punkter.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

,

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Mimmi,
Trelleborg

+
Mycket trevlig personal och bra service.
-
Byta handdukar oftare inte bara vika och lägga tillbaka dem när man lagt den på golvet för man vill ha en ny. Dåligt att de inte diskar ur glasen utan bara torkar av dem med en trasa.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

261 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
61
Bra
 
40
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2016-06-22

Inlägg av Karin D Röke

Nära hav och strand

Rummet (med balkong) och personalen var det inget fel på. Däremot hade frukost och middag en del att önska. Väldigt lite upplagt på påläggsfaten, äggskålar, bröd, tomater etc. Dessutom bara en tjej som jobbade. Ostfaten hade cirka 20 skivor ost, två tomater var skivade, fyra ägg framlagda per gång. Å andra sidan förstår jag det då hotellet var fyllt av gäster som gärna gjorde matpaket. Middagen hade samma upplägg. Men läget uppvägde och det tog inte mer än 15-20 min att ta den lokala bussen till Heraklion för den lilla kostnaden av 1,70 euro.

 
2018-12-27

Inlägg av Andrius J

Excellent!

Haven't been to nicer hotel. We came with a family this summer and enjoyed it very much. The staff is fabulous - everyone were so helpful. The room was convenient for our family and children could swim in a pool each day. The beach is near, food was good too. It was a pleasant stay. We will come back here when we can.

 
2018-12-24

Inlägg av Flavius I

Nice

Nice place, nice people, food is good and a lot of food. The beach is close and very clean, the pool is nice. Also here I saw the most beautiful girl on the island. For familys with children is the right place.

 
2018-11-15

Inlägg av Connector53311582708

Stay from 27.09.2018 to 04.10.2018

We would like to thank you once again for our super stay in your hotel from 27.09.2018 to 04.10.2018 Nature near the hotel was really beautiful, tavern food was delicious, stuff benevolent, especially director, often eating in tavern with his family, it was pleasant to see. We wish you progress and prosperity!

 
2018-11-09

Inlägg av rasaukis

Everyone is boss

Convenient place, 2 minutes to sea, bus stops in from of hotel. Services are good but not perfect, service staff is friendly and helpful. But sometimes looked like some of them are bosses :) Rooms are big, comfortabile