1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marirena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
5,6 / 10
Städning
 
5,0 / 10
Service
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
5,0 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
5,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,1 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Lars-Olof,
Örebro

+
Läget
-
Frukost,sängar.fungerande fläkt i badrum,täta läckor i badrum,sätt in 2 fåtöljer......det mesta

Bekräftad gäst: 2018-10-08


3 av 10

Åsa,
Harbo

+
Läget
-
Maten!!! Och måltiderna. En timme bara för frukost och kvällsbuffe. Buffén var Inder all kritik

Bekräftad gäst: 2018-10-08


6 av 10

,

+
Läget. Sköna sängar. Rummet OK.
-
Boka och betala rummet till resenärer fram till avresa när flyget/resan hem avgår på natten in på nästa dygn.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Jan Erik,
Sarpsborg Norge

+
-
Luktet mugg på badrommet

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

,

+
Trevlig personal!
-
Bättre städning av rum samt bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2018-08-26


5 av 10

Linda,
Borås

+
Personalen ❤️!
-
Ta bort halvpension som alternativ! Maten var under all kritik och 1 timme för att äta är skrattretande. Att ägaren George förbjöd oss att skjuta ihop bord för att kunna sitta ihop, inte ordnade så vår 1 åring fick barnstol utan fick sitta i barnvagn och äta, samt satt vid sitt bord 5 meter från oss gäster och gormade på sin personal är definitivt skäl till att ta bort detta hotell från ert utbud!!! Vi var absolut inte de enda gästerna som upplevde ägaren som extremt otrevlig och ogästvänlig!

Bekräftad gäst: 2018-08-26


6 av 10

Ingela,
Onsala

+
Balkongen, kylskåpet och ac’n samt ok sängar.
-
Byte av handdukar! De bytte en gång på hela veckan! (Skulle vara trevligt med tillgång till ett litet kök så man kunde tillaga en lättare måltid.) Bättre, fylligare uppläggning av frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


1 av 10

Rodrigo,
Stockholm

+
Nära till stranden
-
Ni får se över ert avtal med hotellet då den hade brister på många punkter.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

,

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Mimmi,
Trelleborg

+
Mycket trevlig personal och bra service.
-
Byta handdukar oftare inte bara vika och lägga tillbaka dem när man lagt den på golvet för man vill ha en ny. Dåligt att de inte diskar ur glasen utan bara torkar av dem med en trasa.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

268 omdömen
Utmärkt
 
81
Väldigt bra
 
62
Bra
 
41
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-06-12

Inlägg av Hanadi77

Semester

Efter all kritik jag har läst så blev vi ändå förvånade när vi kom till hotellet. Första rummet vi fick var inte alls det bästa men dag 2 fick vi en otroligt fint rum. Maten både frukost, lunch och middag är super bra. Välfyllda fat och någon mat för alla. Poolbaren är super bra och snack baren är jätte bra. Kan varmt rekommendera detta hotellet, vill med påpeka att personalen är super trevliga och mycket hjälpsamma 😊

 
2016-06-22

Inlägg av Karin D Röke

Nära hav och strand

Rummet (med balkong) och personalen var det inget fel på. Däremot hade frukost och middag en del att önska. Väldigt lite upplagt på påläggsfaten, äggskålar, bröd, tomater etc. Dessutom bara en tjej som jobbade. Ostfaten hade cirka 20 skivor ost, två tomater var skivade, fyra ägg framlagda per gång. Å andra sidan förstår jag det då hotellet var fyllt av gäster som gärna gjorde matpaket. Middagen hade samma upplägg. Men läget uppvägde och det tog inte mer än 15-20 min att ta den lokala bussen till Heraklion för den lilla kostnaden av 1,70 euro.

 
2019-04-21

Inlägg av Wojtek0797

Avoid at all cost!!!

This hotel is a disaster, avoid at all cost! Breakfast was extremely basic, not fresh and nothing warm. The juices from the machine were absolutely discussing, coffee and tea as well. Nothing to chose from, really and no fruits or tomatoes, cucumbers etc(see photos). We ended up having to go out for a decent breakfast every morning, especially for our son. Dinners were the same as the breakfast! There was nothing for my son to choose from, as he is a fussy eater and the reason we booked half board was that everywhere we went he found something he liked. Not here! Green beans and tomato stew isn't a child's cup of tea, really. The owner doesn't really care and brushes off any comment with a shrug of his shoulder and a fake smile. This man is actually convinced that tourists will come anyway, no matter the service he offers!!! The service at the restaurant was poor, we were left waiting every time a paying customer walked in, although we payed in advance!!! The quality of the food for the paying customers was far superior to what we got, so I was appalled by this. Even if it was the beginning of the season, we expected to get what we payed for:decent food! To this, add the fact that there was no hot water the first few days. So all in all, I don't recommend this hotel, it is absolutely awful.

 
2019-04-21

Inlägg av LauraM8299

Extremely disappointing!!!

A total disaster of a hotel!!! We stayed at the hotel for eight nights with our 4 year old and we booked half board. We are not fussy tourists and it's actually the first time I leave a bad feedback, but this hotel left us with a bitter taste. The breakfast was a joke, worse than value stuff from the supermarket!(Pictures attached)No fresh fruits at all, no tomatoes, cucumbers etc and nothing warm! After we complained to the owner, we god few slices of cucumber on a tray!!! I am perfectly aware it was begining of the season, but we payed for it, so I expected more, especially for my son. Dinner was ok for adults, but with a fussy child not so much! The dinner was not a buffet, as we expected, but a set menu for each evening, most of the time with local dishes. Now, that's all fine, but very rarely children eat a plateful of vegetable dishes, like peas and tomato stew, stuffed tomatoes or green beans stew, so each evening we had to go out to buy my son something he liked. Also, the service at the restaurant was not great... We were left waiting every time a paying customer came in, although we payed ahead!!! The room was ok, quite spacious and comfortable bed, but the first three evening we had no hot water. We reported it to the owner, who was trying to convince us Luke warm water is actually hot! As above, ok for adults, not ok for kids. We were offered a different room, which we did not take, as the water in that one was the same. Another issue with the room was the fact that the batteries from TV remote and the air conditioning unit were not checked prior to our arrival and they were leaking, so we had to ask for new batteries and clean the remotes. Also, there was noone at the reception most of the time, so if we needed something we pretty much had to guess where we would find the owner. So all in all, not good at all, especially if you travel with children.

 
2018-12-27

Inlägg av Andrius J

Excellent!

Haven't been to nicer hotel. We came with a family this summer and enjoyed it very much. The staff is fabulous - everyone were so helpful. The room was convenient for our family and children could swim in a pool each day. The beach is near, food was good too. It was a pleasant stay. We will come back here when we can.