Thamiris

Familjeägda Thamiris är ett enkelt lägenhetshotell beläget vid den fina sandstranden i Kalives på Kreta. Vid stranden är vattnet kristallklart och som hotellets gäst har du tillgång gratis solstolar. Till centrum i Kalives är det bara en kort promenad och här hittar du mysiga tavernor, caféer och barer.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2-3 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Trevlig personal, bra läge och lugnt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 53 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Thamiris är ett enkelt litet familjeägt hotell vid den fina stranden i Kalives. På stranden har hotellets gäster gratis solstolar och det finns även ett begränsat antal parasoller att låna. Bredvid hotellet rinner den lilla floden Xida och hotellet har en liten charmig trädgård. På hotellet surfar du med gratis wifi, och det finns en reception med begränsade öppettider.

Veckans inhandling kan göras vid den lilla livsmedelsbutiken som ligger ca 250 meter från hotellet. Du har även gångavstånd till den lokala grönsakshandlaren och till byns köttbutik. Till Kalives centrum är där det finns caféer, restauranger och barer är det ca 150 meter. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från hotellet. Hyr du bil under semestern finns gratis parkering vid hotellet. Bankomat finns i närheten. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande.

Måltider

Inga.