1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Kiani Beach Resort

Enrumslägenhet i etage

Bekväma och moderna lägenheter i etage. Två singelbäddar på nedervåningen och en dubbelsäng på övervåningen. Extrabädd i utfällbar extrabädd. Tv med satellitkanaler på båda våningarna. Telefon. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet superior med 2 ord. bäddar

Moderna och smakfullt inredda enrumslägenheter i etage med öppen planlösning i en helt nybyggd del av hotellet. 2 enkelsängar på övre plan samt 2 enkelsängar och möjlighet till 2 extrabäddar för barn på nedre plan. TV med satellitkanaler på båda våningsplanen. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch & wc (ett badrum på varje våningsplan). Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-6 personer varav 2 barn.

Enrumslägenheter

Bekväma och moderna lägenheter med olika planlösningar. Lägenheterna har dubbelsäng eller separata sängar. Sovdelen kan separeras från resten av rummet med en skjutdörr. Extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet

Bekväma och moderna lägenheter med separat sovrum. Extrabädd i bäddsoffa i vardagsrummet (extrasäng till sjätte person placeras i sovrummet). Kombinerat sovrum/minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.