1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Kiani Beach Resort

Enrumslägenhet i etage

Bekväma och moderna lägenheter med öppen planlösning i etage, belägna i strandbyggnaden. Två singelbäddar på nedervåningen och en dubbelsäng på övervåningen. Extrabädd i utfällbar extrabädd. Tv med satellitkanaler på båda våningarna. Telefon. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift (ingår sommar 2020). Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet superior - sommar 20

Moderna och smakfullt inredda enrumslägenheter superior som ligger i den nybyggda delen av hotellet. Möjlighet till 2 extrabäddar för barn. Sovrumsdelen med de ordinarie sängarna och delen med extrasängarna kan skiljas åt med en skjutdörr. Telefon, TV med satellitkanaler, en i sovrumsdelen och en i delen med extrasängarna. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Hårtork. Takfläkt. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch & wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Enrumslägenhet superior i etage

Moderna och smakfullt inredda enrumslägenheter superior i etage med öppen planlösning i nybyggd del av hotellet. Två enkelsängar på övre våningen samt två enkelsängar och möjlighet till två extrabäddar på nedre våningen. Tv med satellitkanaler på båda våningsplanen. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift (ingår sommar 2020). Hårtork. Dusch och wc (ett badrum på varje våningsplan). Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Hiss når inte alla rum.
Rumsstorlek: Ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer varav 1 barn.

Enrumslägenheter

Bekväma och moderna lägenheter med olika planlösningar, belägna i strandbyggnaden. Lägenheterna har dubbelsäng eller separata sängar. Sovdelen kan separeras från resten av rummet med en skjutdörr. Extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift (ingår sommar 2020). Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Superiorrum - sommar 20

Moderna och smakfullt inredda superiorrum som ligger i den nybyggda delen av hotellet. TV med satellitkanaler, telefon, litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet - sommar 19

Bekväma och moderna lägenheter med separat sovrum, belägna i strandbyggnaden. Extrabädd i bäddsoffa i vardagsrummet (extrasäng till sjätte person placeras i sovrummet). Kombinerat sovrum/minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift (ingår sommar 2020). Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.