1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kiani Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Johan ,
Kungälv

+
Närhet till havet. Bra pool och mycket aktiviteter. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Peter,
Valbo

+
Vänlig och hjälpsam personal. Mkt frukt och grönt på mellanmålen.
-
Större gym med fria vikter/skivstång. Bygg ett utrgym. Farthinder på vägen mellan hotelldelarna.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Vivianne,
Stockholm

+
Stort rum med fin utsikt. Positivt att kunna vara vid 2 olika pooområden. Stor bassäng med möjlighet till motionssimning.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


7 av 10

Johanna,
Nacka

+
Bra pooler för barnen
-
Diska tallrikar och glas ordentligt. Rensa avloppen. Fixa AC.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


7 av 10

Annika ,

+
Poolen! Den på nya området, där var det mycket mindre folk och mycket större pool. Fin och fräsch var den också. Och som tur var, var det mest för att bada i pool vi var där. Bra med pool/strand handdukar. Nära till stranden. Bra solstolar.
-
Maten var inte speciellt bra. Kändes som dålig kvalité, väldigt enformig och dåligt kryddad. Drickorna utan kolsyra smakade fruktansvärt så det blev för barnen att dricka vatten hela veckan. Mellanmålet i poolbarerna var av dålig kvalitet (förutom kakorna och crepsen som var hekt okej). Vi hade en mus på ena toaletten när vi kom och vi såg den på toaletten flera gånger även nästa dag. Det var dock inte världens grej för vår del då ingen i familjen är rädd. Och eftersom det låg råttgift på båda toaletter förstod vi att de hade problem där och att det inte hade hjälpt om vi bytte rum. Men vi sa till ett par gånger i receptionen, första gången(när vi precis kommit dit) kom en gubbe och kollade lite. Andra gången hände inget. Dag tre låg musen död på toaletten när vi kom in, då hade de precis städat men inte plockat bort den...En vaktmästare fick komma och ta den Vi klagade inte men kände att de iallafall kunde engagerat sig lite och varit lite mer serviceminded så att säga. Någon liten kompensation typ. Hade också önskat en karta över området på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

,

+
Läget vid havet. Utsikten från balkong på gamla delarna av hotellet
-
Städningen och utbudet på maten stämmer inte överens med min uppfattning av ett 4+stjärnigt hotell Helheten stämmer bättre med 4stjärnor punkt.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


7 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Bra familjehotell. Stranden dålig.
-
Stanken i rummen från avloppen är hemsk. Påtalade detta men ingen hjälp.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Ulrika,
Trollhättan

+
Närhet till strand.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


9 av 10

Anita,
Umeå

+
Närheten till stranden Fint poolområde för både barn och vuxna
-
Bättre städning av golven

Bekräftad gäst: 2019-05-18


7 av 10

Jimmie,
Skellefteå

+
Inomhusbassängen
-
Tempererade utomhuspooler

Bekräftad gäst: 2019-05-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1931 omdömen
Utmärkt
 
1113
Väldigt bra
 
551
Bra
 
168
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-07-09

Inlägg av Sverige1234

Fantastiskt läge och atmosfär

Kiani beach är ett fantastiskt ställe för en avkopplande semester. Den gamla delen av hotellet ligger precis vid havet vilket gör vistelsen ännu bättre. Rummen Rummen i den gamla delen var bra men skulle behöva en uppfräschning. Madrasserna på enkelsängarna var inte bekväma men receptionen löste det utan problem och snabbt. Dubbelsängen var väldigt bekväm. Maten Maten var god och vällagad men det hade varit bättre med lite mer variation. Buffén var perfekt för vegetarianer då det fanns ett stort utbud av sallader och vegetariska rätter. Pierre som var restaurangchef hade verkligen koll på allting och såg till att alla var nöjda. Hans personal, Kostas, Eleni, Svitlana, Christa, Mariana och några till som jag inte minns namnen på var alla väldigt trevliga och tillmötesgående. Poolområde Poolerna i den gamla och nya delarna var riktigt stora med bra temperatur. Solstolarna hade de skönaste dynor jag någonsin suttit på och det fanns gott om stolar. Bar Strandbaren i den gamla delen precis intill havet var ett trevligt ställe att vistas på och bland all Inclusive snacksen fanns det någonting för varje smak. Stor variation på drycker i baren. Personalen i strandbaren, bland annat Achilles, var väldigt trevliga och crepesen som gjordes där var väldigt goda. Receptionen Personalen i receptionen, bland annat Anastasia, Evangelia och Konstantina var alla väldigt trevliga och hjälpsamma. De löste problemet med våra madrasser väldigt snabbt samt uppgraderade vårt rum och gav oss tips på utflykter. Ett förbättringsområde skulle vara tydligare kommunikation de emellan samt bättre information till gästerna. Annars var allting väldigt bra. Aktiviteter Animationsteamet som vi hade mest kontakt med, Andreas (tack för den goda drinken!), Alexandra, Momo och Iva gjorde ett fantastiskt jobb för att underhålla gästerna. Vi tackar särskilt mycket Alexandra för hennes yogapass varje morgon vid havet, det bästa man kan börja sin dag med, samt för vattengympan i poolen som hela familjen deltog i varje dag. Allt som allt var vi väldigt nöjda med vår vistelse på kiani beach och vi längtar tillbaka dit. Stort tack till all personal på hotellet. Med vänliga hälsningar Nöjd familj från Sverige

 
2019-04-17

Inlägg av Sandby Lund, Sverige

Semesterhotell med all-inclusive

Hotellet består av två delar, en äldre del med gym och en nyare del med gym och inomhuspool, direkt vid stranden. Varje del har en utomhuspool med bar, där lokala drycker vin, öl, alkoholhaltiga drycker serveras fritt mellan klockan 11-23- Det finns även snacks, smörgåsar, sallader och kakor, vissa tider. Hotellet ligger lite isolerat. Det är ca 2 800 meter in till orten Kalyves. Det tar 25-30 minuter att gå dit längs stranden. Efter ca 1 000 meter ligger en Supermarket. Hotellet har en aktiveringsgrupp som erbjuder olika aktiviteter och anordnar något uppträdande varje kväll vid 21-tiden. Vi var där första veckan i april, när säsongen inte kommit igång riktigt. Vi hade därför inga problem med köer och upptagna platser och solstolar runt poolerna. Vädret var rätt så dåligt och det var kallt i Medelhavet och i poolerna.

 
2018-09-17

Inlägg av bkb152018

Dålig service i receptionen och svårt att få besked.

Vi var 2 par från samma researrangör som anlände till hotellet på kvällen. Av någon anledning blev vi tilldelade ett rum för alla fyra trots att vi bokat 2 rum. Efter en del diskussion fick vi ytterligare 1 rum.Det rummet med spädbarns säng och 4 bäddar saknade i stort sett fönster bortsett från ett litet fönster intill dörren. Till rummet hörde en mindre terrass med utsikt mot en mur ca 2 meter därifrån. Rummet var mycket mörkt och en av lamporna trasig, senare exploderade en lampa och gjorde rummet strömlöst. Ingen hjälp utan en medresenär fick lösa problemet. Därefter gick dörren i baklås efter ett antal försök att öppna låset fick vaktmästaren brytas sig in. Förstår inte hotellets höga klassning. Utebliven information om hotellets olika delar gjorde att vi inte kunde utnyttja intilliggande anläggning vilket dock löstes efter några dagar av en mycket servicevänlig och duktig massör, Stelios; i det intilliggande SPA som tillsammans med dithörande receptionist informerade oss om anläggningen. För övrigt var maten mycket stereotyp. Positivt var alla aktiviteter som erbjöds när vi väl fick information om detta. dessutom var den personalen tillsammans med de i strandbaren mycket trevliga och kompetenta.

 
2018-09-16

Inlägg av schwen92 Gävleborgs län, Sverige

Toppen semester

Vilken bra semester vi fick hos kiani beach! Fina fräscha rum med smarta lösningar för familjer. Personalen är toppen och snäll mot barn. Maten var bra men har dock haft bättre. Ligger precis vid stranden. Mycket fräscht och nytt poolområde med bra lekpark för små barn. Solstolar finns till alla som är mycket bekväma. Här fick vi en lugn och underbar vecka! Vi reste med en 19 månaders. Bara positivt. Om jag inte ville åka till olika ställen varje gång så hade jag kunna åkt hit igen.

 
2018-07-26

Inlägg av Kami H

Dåligt service

Vi fick inte stanna första natten i hotellet, fick höra att det är fullbokat och ebeach borde informerat om det innan som vi inte fick nån meddelandeh. Dem skickade oss till en två skärnings hotel som var jätte dåligt och nästan ingen AC som vi kunde inte sova där. Du som har glutenfri eller laktosfri har ingen plats där i hotellet. Maten var nästan samma sak varje dag och resturang chefen ville inte höra nån dåligt feedback när vi försökte förklara det han blev till och sur på det. Den som vi upplevde var så att hotellet brydde inte om kunderna vill komma tillbaka på just det hottellet igen eller inte. Annars själva läget om hotellet var bra för barn och hade stor lekplats.