1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kiani Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Stefan,
Nälden

+
Läget vid havet samt restaurangen
-
Mysigare belysning i restaurang

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Lovisa,
Stockholm

+
-
Krydda maten!

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Bo,
Troohättan

+
aöö den personal som gjorde acktiviter för barnen och även vuxna
-
göra det lättare att komma ner till havet som några trappsteg i stället för trägåången

Bekräftad gäst: 2018-09-21


10 av 10

Sven,
Gävle

+
Anpassning för barnfamiljer!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Katarina,
Stockholm

+
Allt samt lite mer!
-
Väntrummet behöver rustas och utrustningen ses över...mycket plast på ett annars miljövänligt och genomtänkt hotell!

Bekräftad gäst: 2018-06-15


9 av 10

Anna,
Stockholm

+
Nära till stranden, bra wifi som räckte ända ner till havet. God mat, bra aktiviteter för barn.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-08


10 av 10

Sandra,
Halmstad

+
Mycket trevliga rum med fräscht badrum och en väldigt bekväm säng.
-
Det blev lätt fuktigt i rummet, kanske bättre ventilation som inte bidrar till den fuktiga känslan.

Bekräftad gäst: 2018-05-11


9 av 10

Georges,
Tullinge

+
Trevlig och glad personal, god mat, rökfria zoner och bra läge.
-
Inga bad byxor och tofflor vi midagen.

Bekräftad gäst: 2018-05-05


7 av 10

Glenn,
Gävle

+
Helheten
-
Städa lekplatsen varje dag från halvdruckna drinkar och tomma glas som gäster lämmnar

Bekräftad gäst: 2018-05-05


7 av 10

Heidi ,
Kolding

+
God plads på værelset vi blev opgraderet til et med 2 badeværelser. Flotte nye lyse værelser.
-
Synd når det er så fine nye værelser, rengøringen er mangelfuld, vi fik ikke vasket gulv hele ugen på vores familie værelse, men fejet lidt. Allerede da vi ankom var jeg i receptionen og spørge om lejligheden havde fået vasket gulve inden vi flyttede ind, da der var pletter og snusket flere steder. Hvor dem vi rejste med fik vasket gulve hver dag. Så man gik og blev små irriteret på ferien over man havde betalt for et lækkert hotel i den gode kategori og sø var der ikke ordentligt rent. Derudover tog indcheck meget lang tid, de kludrede rundt i værelserne og vi ik 2 værelser, hvor af vi skulle flytte fra det ene dagen efter, til et andet.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1714 omdömen
Utmärkt
 
992
Väldigt bra
 
487
Bra
 
144
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2019-04-17

Inlägg av Sandby Lund, Sverige

Semesterhotell med all-inclusive

Hotellet består av två delar, en äldre del med gym och en nyare del med gym och inomhuspool, direkt vid stranden. Varje del har en utomhuspool med bar, där lokala drycker vin, öl, alkoholhaltiga drycker serveras fritt mellan klockan 11-23- Det finns även snacks, smörgåsar, sallader och kakor, vissa tider. Hotellet ligger lite isolerat. Det är ca 2 800 meter in till orten Kalyves. Det tar 25-30 minuter att gå dit längs stranden. Efter ca 1 000 meter ligger en Supermarket. Hotellet har en aktiveringsgrupp som erbjuder olika aktiviteter och anordnar något uppträdande varje kväll vid 21-tiden. Vi var där första veckan i april, när säsongen inte kommit igång riktigt. Vi hade därför inga problem med köer och upptagna platser och solstolar runt poolerna. Vädret var rätt så dåligt och det var kallt i Medelhavet och i poolerna.

 
2018-09-17

Inlägg av bkb152018

Dålig service i receptionen och svårt att få besked.

Vi var 2 par från samma researrangör som anlände till hotellet på kvällen. Av någon anledning blev vi tilldelade ett rum för alla fyra trots att vi bokat 2 rum. Efter en del diskussion fick vi ytterligare 1 rum.Det rummet med spädbarns säng och 4 bäddar saknade i stort sett fönster bortsett från ett litet fönster intill dörren. Till rummet hörde en mindre terrass med utsikt mot en mur ca 2 meter därifrån. Rummet var mycket mörkt och en av lamporna trasig, senare exploderade en lampa och gjorde rummet strömlöst. Ingen hjälp utan en medresenär fick lösa problemet. Därefter gick dörren i baklås efter ett antal försök att öppna låset fick vaktmästaren brytas sig in. Förstår inte hotellets höga klassning. Utebliven information om hotellets olika delar gjorde att vi inte kunde utnyttja intilliggande anläggning vilket dock löstes efter några dagar av en mycket servicevänlig och duktig massör, Stelios; i det intilliggande SPA som tillsammans med dithörande receptionist informerade oss om anläggningen. För övrigt var maten mycket stereotyp. Positivt var alla aktiviteter som erbjöds när vi väl fick information om detta. dessutom var den personalen tillsammans med de i strandbaren mycket trevliga och kompetenta.

 
2018-09-16

Inlägg av schwen92 Gävleborgs län, Sverige

Toppen semester

Vilken bra semester vi fick hos kiani beach! Fina fräscha rum med smarta lösningar för familjer. Personalen är toppen och snäll mot barn. Maten var bra men har dock haft bättre. Ligger precis vid stranden. Mycket fräscht och nytt poolområde med bra lekpark för små barn. Solstolar finns till alla som är mycket bekväma. Här fick vi en lugn och underbar vecka! Vi reste med en 19 månaders. Bara positivt. Om jag inte ville åka till olika ställen varje gång så hade jag kunna åkt hit igen.

 
2018-07-26

Inlägg av Kami H

Dåligt service

Vi fick inte stanna första natten i hotellet, fick höra att det är fullbokat och ebeach borde informerat om det innan som vi inte fick nån meddelandeh. Dem skickade oss till en två skärnings hotel som var jätte dåligt och nästan ingen AC som vi kunde inte sova där. Du som har glutenfri eller laktosfri har ingen plats där i hotellet. Maten var nästan samma sak varje dag och resturang chefen ville inte höra nån dåligt feedback när vi försökte förklara det han blev till och sur på det. Den som vi upplevde var så att hotellet brydde inte om kunderna vill komma tillbaka på just det hottellet igen eller inte. Annars själva läget om hotellet var bra för barn och hade stor lekplats.

 
2018-06-30

Inlägg av MM12641 Stockholms län, Sverige

Familjehotell

Ett medelmåttigt hotell. Väldigt fina pch bra rum (4 bädds). Maten var medioker och ganska fantasilös. Matsalen hade hög ljudvolym. Bra pool för familjer. Fin strand. Inte avancerad All inclusive utan klart begränsad. Trevlig personal och bra aktivitetsutbud.