1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kalives Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kristina,
Visby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Jan ,
Solna

+
Bra läge i en mycket trevlig by, trevlig och tillmötesgående personal.
-
Kanske en ny apelsinpressare till morgonjuicen, den behöver renoveras med nya packningar, nu sprutade det i princip över allt.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

Lisa,
Älvsjö

+
Superbra Wi-Fi. Gott om solstolar
-
Slarvig städning. Lite trångt vid frukostbuffen, borde går att göra det luftigare genom att flytta kaffemaskinerna, nu står de längst in.

Bekräftad gäst: 2018-05-26


8 av 10

Marie,
Nyköping

+
Trevliga och service inriktad personal. Glada och positiva mot oss gäster. Rent och fräscht hotell. Familjärt. Lugnt området. God omväxlande grekisk mat, fick prova många grekiska rätter som jag aldrig hade provat tidigare.
-
Solstolarna bör fräschas upp. De var ofta fläckiga och smutsiga.

Bekräftad gäst: 2018-05-19


6 av 10

Ann-Mari,
Västerås

+
Sköna sängar. Nära till havet. Mysigt litet samhälle
-
Maten var fräsch och bra tillagad, men dåligt med kött eller fisk till huvudrätt. Efter en vecka var man bra less på maten, framförallt för att den var dåligt kryddad oxh allt smakade likadant. Vattenflaska borde ingå i all-inclusive, likaså poolhandduk.

Bekräftad gäst: 2018-05-19


7 av 10

Anna Maria,
Stockholm

+
Närheten till havet och de grekiska specialiteterna vid frukost, lunch och middag
-

Bekräftad gäst: 2018-05-05


10 av 10

Ellen,
Tierp

+
-
Bättre bemötande när man kommer till hotellet. Kom mitt i natten och fick inte mycket info och allt kändes väldigt stressat. Fanns inget vatten att köpa nånstans.

Bekräftad gäst: 2017-09-28


10 av 10

Jan,
Solna

+
Läget, förhållandevis tyst och skönt. Bra lägen i Kalyves.
-
Behövs egentligen inte

Bekräftad gäst: 2017-09-15


10 av 10

Margit,
Greve

+
-
Bedre morgenmad meget ensformig Det er også bed at blive dyrt

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Jette,
København

+
At det lå så tæt på stranden Og der var til at få solsenge uden problemer Velegnet til forældre med børn Meget venlige personaler. Ok værelser
-
Et familierum Værelserne så meget større ud på billederne Der kunne ikke have været plads til opredninger Foruden den dobbeltseng der er på hvert værelse. Vi havde bestilt babyseng - den droppede vi pga pladsmangel - barnet sov i sin barnevogn Ellers kunne man ikke bruge skabet på dette værelse Jeg synes ikke det er ok at man skal betale 20 Euro For at bruge safetyboksen på værelset.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1013 omdömen
Utmärkt
 
579
Väldigt bra
 
294
Bra
 
98
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-08-21

Inlägg av piagle2018 Taby, Sverige

All inklusive not necessary at all.

Ett ok hotell men tråkig mat. Man behöver absolut inte ha all inklusive. Dåligt betyg då ingen verkade bry sig om att ha ordning på stranden och solstolarna. Parasollen trasiga och även några solsängar. Snålt med tider för snack i på förmiddagen och eftermiddagen.

 
2018-06-20

Inlägg av 216kristinag

Supernöjda med vår semester!

Vi bodde här i en vecka och hade en fantastisk semester! God mat, trevlig personal, underbart läge precis vid stranden! Buffén hade mycket att välja på och många grekiska specialiteter, frukt och grönt! Kocken var väldigt trevlig och inläst på olika specialkoster och talade varje dag om för oss vad vi kunde äta och inte (vi har glutenintolerans). Väldigt bra underhållning med flera träningspass per dag och superbra kvällsaktiviteter såsom grekisk afton, liveband och en otroligt duktig piananist. Vi är väldigt nöjda med hela resan och skulle gärna återvända! :-)

 
2018-04-18

Inlägg av Svenn-Erik M

Tipp topp ställe!

Underbart hotell med bästa läge i ett lugnt område! Mycket trevligt bemötande i receptionen av Penelope med personal! Nära stranden med gratis solsängar. Härligt med aktiviteter, gym, bastu och jacuzzi. Rymliga, fräscha rum med daglig städning. Fantastisk buffé alla måltider och hjälpsam, positiv personal. Hit åker vi gärna igen! 𗁧

 
2018-04-17

Inlägg av zanziluel Åhus, Sverige

Harmoniskt ställe med bra mat och service

Kalyves Beach Hotel är ett pittoreskt hotell på stranden med allt man behöver för en avkopplande semester. Vi var 3 par som besökte Kalyves Beach Hotel över en långhelg och allt var över förväntan med rum, mat och dryck. Före resan var jag i kontakt med hotellet flera gånger. Svaren kom snabbt och professionellt av Penelope på mejl. När vi kom till hotellet togs vi emot av Penelope och trots sen ankomst blev vi erbjudna mat. Maten var genomgående väldigt bra både till frukost, lunch och middag. Vi köpte till VIP All-inclusive och det kändes väldigt lyxigt. Ett bra val för oss! Rummet var bra planerat med dubbelsäng, badrum, kylskåp, kaffe och the kokare och en balkong. Sängen var mjuk och skön Vi var aktiva under vår vistelse och gick långa morgon promenader i området som avslutades med styrketräning i gymet. Vi provade även på det fullspäckade aktivitetsschemat med vattengymnastik, aerobic, pilates, yoga, boule, minidisco etc. Väldigt bra! Det finns två pooler ute och en inne. Stranden är gullig och det finns solstolar som är gratis. Sanden är grovkornig. Poolbaren ligger på bekvämt avstånd. Vi tog bussen in till Chania en dag och det var enkelt och billigt att ta sig in och tillbaka. Personalen på hotellet är genuint vänliga och trevliga. Om du funderar på att boka detta hotell behöver du inte tveka. Missa inte Kalyves Beach Hotel och tack Penelope för att du proffsigt tog hand om oss under vår vistelse. .

 
2018-04-17

Inlägg av petrah685

Mrs

Superfint hotell med trevlig personal. Rummen moderna och fräscha. Mycket och god mat på buffén. Perfekt läge vid stranden. Vid poolen fanns mycket aktiviteter. En toppen vistelse helt enkelt och vi kommer gärna tillbaka!👍😊