Kundomdömen om Kalives Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 41 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ingrid,
Luleå

+
Gästvänligheten och viljan att hjälpa oavsett vad. All personal vänlig i sitt bemötande och en mycket hög service nivå. Maten mycket god och en stor valfrihet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


7 av 10

Anders,
Stockholm

+
Rummen och läget vid stranden. Bra och lugnt område.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

Anna ,
Göteborg

+
Läget och frukosten.
-
Skriv inte AC, då det inte var det.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Ehsan ,
Stockholm

+
-
Mer traditionell mat

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Håkan,
ONSALA

+
läget rikligt med frukt o grönsaker att buffén hade en kompletterande mycket bra grekisk hörna
-
den metaxa som erbjöds i baren kan verkligen inte rekommenderas

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Kristina,
Visby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Jan ,
Solna

+
Bra läge i en mycket trevlig by, trevlig och tillmötesgående personal.
-
Kanske en ny apelsinpressare till morgonjuicen, den behöver renoveras med nya packningar, nu sprutade det i princip över allt.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

Lisa,
Älvsjö

+
Superbra Wi-Fi. Gott om solstolar
-
Slarvig städning. Lite trångt vid frukostbuffen, borde går att göra det luftigare genom att flytta kaffemaskinerna, nu står de längst in.

Bekräftad gäst: 2018-05-26


8 av 10

Marie,
Nyköping

+
Trevliga och service inriktad personal. Glada och positiva mot oss gäster. Rent och fräscht hotell. Familjärt. Lugnt området. God omväxlande grekisk mat, fick prova många grekiska rätter som jag aldrig hade provat tidigare.
-
Solstolarna bör fräschas upp. De var ofta fläckiga och smutsiga.

Bekräftad gäst: 2018-05-19


6 av 10

Ann-Mari,
Västerås

+
Sköna sängar. Nära till havet. Mysigt litet samhälle
-
Maten var fräsch och bra tillagad, men dåligt med kött eller fisk till huvudrätt. Efter en vecka var man bra less på maten, framförallt för att den var dåligt kryddad oxh allt smakade likadant. Vattenflaska borde ingå i all-inclusive, likaså poolhandduk.

Bekräftad gäst: 2018-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1246 omdömen
Utmärkt
 
725
Väldigt bra
 
356
Bra
 
116
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-08-12

Inlägg av liselotteo2014 Malmö, Sverige

Fantastiskt läge

Ett fint hotell med underbart läge precis invid stranden. Stranden var ren och fin med gott om solstolar på bägge sidor om den lilla "floden". Rummet var fint med sköna sängar, bra badrum och stor balkong. Det städades varje dag. AC:n var bedrövlig, kändes inte att den var på överhuvudtaget, fick nöja sig med en takfläkt. Det var extremt varmt på natten. Maten var en besvikelse, väldigt vacker att titta på men smakade ingenting. Ett undantag var de fantastiska sopporna. Fanns även gott om frukt. Mysig plats att sitta och äta på. Det fanns två mindre pooler. Den vi låg vid, belägen vid det andra huset bredvid matsalen, badade mycket barn som inte tog hänsyn överhuvudtaget. Lite jobbigt bitvis. Poolbaren var trevlig med bra service. Saknade dock snacks. Som snacks serverades vattenmelon och annan frukt. Inte vad man vill ha till ölen! Underhållningen var sådär, hade önskat lite grekiskt istället för tung klassisk musik och en saxofonist. Nu till receptionen... Blev väldigt bra mottagna när vi kom dit. Men det ändrades snabbt, och jag kan inte ta det personligt heller. Såg flera som hade lite dispyter med Penelope. Det var arrogans på högsta nivå. När vi skulle checka ut la jag nyckeln på disken och hon sa "Bye" och vände sig om till den som stod efter mig. Ville ha hjälp med att boka en taxi till Chania, hon menade att vi hade inte bråttom så vi kunde sätta oss ner och vänta tills hon hade hjälpt alla andra. Har aldrig upplevt dess like i en reception. Annars var personalen väldigt trevlig. Städ, de i serveringen och i poolbaren.

 
2019-07-13

Inlägg av 928ehsanj Stockholm, Sverige

Charmig

Mycket charmig hotel vid medelhavet. Trevlig personal. Poolen är något litet för vuxna och äldre barn. Vi hade med oss en 2 åring och för honom var det perfekt. Jag hade dock förväntat mig mer traditionell grekisk mat men förutom det var det toppen.

 
2019-06-03

Inlägg av Peter K

Bra service, trevlig personal rent och snyggt. Bra strand 50 meter från hotell baren

Hotellet ligger perfekt vid stranden och det är nära till bad, restauranger, butiker, bil/moped/MC uthyrningsfirmor. Rummen är rymliga och har en lagom stora balkonger med bra stolar och bord, nog så viktigt på en semester.

 
2019-04-18

Inlägg av Richard_Desiatnik Umeå, Sverige

Väldigt trevligt hotell

Otroligt välstädat och ordningsamt. När vi lyfte att det var lyhört så fick vi genast ett annat rum. Personalen vill verkligen att du ska trivas och deras sängar var otroligt sköna. Närheten till stranden och gratis solstolar är ett extra plus.

 
2018-08-21

Inlägg av piagle2018 Taby, Sverige

All inklusive not necessary at all.

Ett ok hotell men tråkig mat. Man behöver absolut inte ha all inklusive. Dåligt betyg då ingen verkade bry sig om att ha ordning på stranden och solstolarna. Parasollen trasiga och även några solsängar. Snålt med tider för snack i på förmiddagen och eftermiddagen.