Kalives Beach

 • Två poolområden
 • Har egen strandremsa
 • Genuint grekiska omgivningar

Hotell Kalives Beach har ett utmärkt läge direkt intill den fina sandstranden i Kalives, och bara ett stenkast från centrum. Hotellet har en genuin grekisk charm med vackra utsmyckningar och en väderkvarn vid det ena poolområdet. Här kan barnen kan plaska och leka, busa på lekplatsen eller dansa av sig på minidiskot.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-4 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalens vänlighet och bemötande.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1295 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det charmiga hotellet Kalives Beach består av två byggnader och är belägna vid den fantastiska Kalivesstranden. Här finns två härliga poolområden där den ena poolen har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller vid såväl pool som strand.

Hotellet har en bufférestaurang med en stor veranda (vårdad klädsel krävs under middagen, långbyxor för män), där floden flyter fram alldeles bredvid. Poolbar som serverar enklare rätter, snacks och cocktails. Room service är tillgängligt när baren är öppen. Temakväll flera gånger i veckan.

Nyrenoverat minispa med bastu, jacuzzi och massage mot avgift. Gratis litet gym (för gäster över 16 år) och bordtennis. Inomhuspool. För barnen finns en lekplats och olika spelfaciliteter (mot avgift). Underhållning och aktiviteter. Minidisco flera gånger i veckan under maj-september. Gratis wifi. Hotellet har en egen del av stranden med gratis solstolar och parasoller. Strandhanddukar mot avgift. Taxiservice mot avgift. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg.

I halvpension ingår frukost- och middagsbuffé. Middag kan bytas mot lunch om du anmäler en dag i förväg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-9.30.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30.
 • Kaffe/te och kakor samt snacks, kl. 11.00-12.00 och 16.00-17.00.
 • Glass, kl. 11.00-12.00 och 16.00-17.00 samt vid lunch och middagsbuffén.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-20.30.
 • Obegränsat med utvalda lokala alkoholhaltiga drycker, förfriskningar, raki, öl och vin, kl. 11.00-23.00.
 • Temakväll en gång i veckan.
 • Underhållning och aktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Luftkonditioneringen är på under begränsade tider (den är inte igång ca 1-3 timmar/dygn).