Kundomdömen om Almyrida Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 550 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

,

+
Trevlig personal. Sköna sängar och god frukost
-
Insynsskydd mellan balkongerna. Hyllor eller skåp till förvaring både i sovrummet o på toaletten

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Rolf,
Forsbacka

+
Vi fick bo på Almyrida studios i ställer för Resort, vilket gjorde att vi fick ett bättre och trevligare rum ca 30 m från havet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Bert,
Stockholm

+
Frånsett trafiken på lokalgatan utanför uterestaurangen och vår balkong så var det lugnet på hotellet. Vi bodde på Beach.
-
Lite mer variation med smörgåspålägg t.ex. var det en och samma sort ost var morgon och dito med salami. Ordna så vattnet inte stannar kvar i duschen efter användandet, det gjorde så att det var fuktigt i badrummet hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Per-Olof,
Beddingetrand

+
Lugnt både på hotellet och i omgivningen
-
Hotellet är väldigt handikappvänligt utom då det gäller poolerna, det skall finnas ramp eller trappsteg med räcke att hålla sig i, helt nödvändigt för handikappad person, måste rättas till för att få en bra semester. Till strand angavs 0 meter, detta visade sig vara ingen strand utan ett stycke med stora stenar helt omöjligt att gå i havet därifrån. Till strand var det ca 200 meter.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

lilleba,
hudiksvall

+
Vi fick ju byta, off season. Det var ju bra det, för det rum vi skulle haft var en bedrövelse, ut mot ngn väg-vägg
-
Info om att det är väldigt lugnt ställe, bara en gata.....i princip

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

Nils Bertil,
Viken/ SE

+
Personalen och läget
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Bente,
Børsa, Norge

+
Betjeningens hjelpsomhet og Service. Vennlighet og smil! Jobber TIL beste for gjestene. Orden og renslighet generelt. Lekre og velstelte Rom hver dag.
-
Badene er for lite tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Mangler handle ved badekaret.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

,

+
Personalen.
-
Maten var inte tillräckligt varm. Det var otroligt mycket mat, verkade som en hel del inte åts upp.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


4 av 10

Monica,
Ingarö

+
Frukosten
-
Utveckla det sk gymmet! Skriv att det ligger väldigt lugnt och att det inte lämpar sig för löpning och cykling.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Evert,
Visby

+
Bra läge, snyggt o trevligt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

607 omdömen
Utmärkt
 
410
Väldigt bra
 
163
Bra
 
24
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-07

Inlägg av Katja M

”Semester”

Vi hade ett rum med havsutsikt på Almyrida Studios, utsikten var fantastisk. Hotellet består av tre olika byggnader. Vi hade privat balkong mot havet och ett fönster mot andra sidan. De flesta rummen på Almyrida Studios har ingen privat balkong eftersom det inte finns något skydd mellan balkongerna utan man ser direkt in till varandra. Personligen tycker jag om att få vara lite privat då jag är på balkongen. Vi hade rum 201. Rummet var välstädat och personalen helt fantastisk. Vi begärde att bli uppgraderad, eftersom vi först hade fått ett dubbelrum som vi inte var riktigt nöjda med. När jag ringde researrangören Apollo så vägrade de att hjälpa till, så jag ringde direkt till hotellet på Kreta och sa mitt problem. De var genast villiga att hjälpa till och helt utan extra kostnad. Det kallar jag service. Det är ett av de bästa hotellen som vi har bott på i Grekland med tanke på städning, den vänliga personalen och de moderna byggnaderna. Ett minus var att frukosten serverades i huvudbyggnaden, så vi var tvungna att gå ca. 400 meter för att äta frukost. För oss var det inget problem, men det kan vara en nackdel för barnfamiljer och äldre. Den lilla vägen till huvudbyggnaden är väldigt trafikerad, speciellt om man reser med små barn kan det kännas jobbigt. Frukosten var ordentlig, tyvärr ingen vidare variation på det som serverades utan det var samma buffé varje morgon. Maten var fräsch och man vågade äta av det som serverades. Finns tyvärr inte så många alternativ för den som äter glutenfritt eller vill ha mjölkfritt. Visst fanns det att välja på även för mig, men det kändes lite enformigt att inte ha ett större urval om man är matallergiker. Har man matallergi eller intolerans mot vissa saker så är man tvungen att fråga av personalen vad de olika rätterna innehåller för att vara helt säker. Man hade märkt ut glutenfri och vegan mat, men det stod inget om vilken mat som innehåller tex. mjölk. Det är normalt i Grekland att man inte riktigt har förståelse för glutenintolerans eller laktosintolerans eftersom det inte är något större problem för grekerna själva. Glutenfrittbröd får man sällan tag på i Grekland. Överlag så var det svårt att hitta glutenfritt på restaurangerna i Almyrida. Det som fanns var bla.pasta, risotto, omelett och sallad. För den som kan äta allt så finns det ett stort utbud av mat. Åker man till en större ort som tex Chania eller Rethymnon så är det inget problem med allergimat. Stranden är ganska stenig och man kan lätt riva sig på de vassa stenarna, något att tänka på om man har barn. Badskor rekommenderas. Sandstrand finns också i närheten. Poolområdet var litet och trångt. Solstolarna var upptagna redan från morgonen. Kan bli en besvikelse för den som vill bada i poolen. Poolområdet är snyggt och välstädat, personalen är alltid hjälpsam. Hyrbil är nästan ett måste ifall man inte bara vill ha en semester på stranden. Avstånden är långa och den kollektiva trafiken ganska sparsam, Det går att beställa taxi också om man ska iväg. Vi hade hyrbil och det fungerade perfekt. Hyrde bil där på orten när vi kom till vårt resmål. Man får det allra nödvändigaste i de små butikerna på orten, det är dock litet dyrare att handla där än om man tex. åker in till Chania till en större affär. Hotellet är lyhört och man kan störas av högljudda rumsgrannar och en ganska livlig trafik på den lilla vägen nattetid. Öronproppar är ett måste för den ljudkänslige även om det inte håller allt ljud borta. Den lilla byn sover aldrig, utan det är människor, bilar och motorcyklar i rörelse dygnet runt. Det kan blåsa rejält och gå stora vågor och då är det badförbud, något att tänka på för den som vill garantera ett dopp i havet varje dag. De två första dagarna var det badförbud i havet och poolområdet fullsatt. Vi hade bil så för oss var det inget problem. Överlag så är det ett hotell som går att rekommendera. Ett stort plus till personalen för den goda servicen och utmärkta städningen. Minus kan vara att det är dålig variation på maten och sparsamt med alternativ för den som är matallergiker. Det beror ju helt på vad man äter, för det finns alltid färsk frukt, ägg, grönsaker och vegetariska rätter på buffén som alternativ. Som sagt en riklig buffé för den som är allätare. Man måste checka ut klo.12 på avresedagen dvs man får inte behålla rummet tills man åker. Ibland går det att behålla rummet längre, men då debiterar hotellet 10€ för var timme som man stannar på rummet. Har man då ett plan som går nästa natt så kanske man vill ha rummet några timmar till. Personalen är hjälpsam och transporterar väskskorna till receptionen på avresedagen

 
2018-08-31

Inlägg av marina l Västerås, Sverige

Mrs

Bra läge vid havet/stranden.( God ide att köpa badtofflor då bottnen var stenig och vass) Lugnt och litet hotell med trevlig serviceminded personal.Nära till byns restauranger och några små minimarkets. Strålande😍

 
2018-08-07

Inlägg av EvaL2073

Semester

Bra och nära till stranden..Supertrevlig personal .Trevligt bemötande..God mat..För dom som bara vill koppla av är detta hotell utmärkt så lungt och fridfullt..Ett ställe för barnfamiljer och vuxna som vill ta det lugnt..Bra och trevliga rum ..

 
2018-07-16

Inlägg av magdalenarystedt

Fantastiskt ställe!!

Super fint hotel, trevlig personal, mys faktorn är 11 av 10! Vi älskade det! Frukosten helt okey.. Rent och fräscht , AC fungerade utmärkt och sängarna va super sköna!!! Vå återvänder gärna igen!!! Lugnt och skönt ställe

 
2017-10-04

Inlägg av Haneis Taby, Sverige

Haneis

Snyggt och fräscht hotell med en mycket serviceinriktat personal en särskild eloge till Hotellets städpersonal! Vi bodde två veckor 9.sept 2017 till och med den 23 september på detta hotell, vi var mycket nöjde med rummet men påståendet av Apollo att vi skulle få ett rum med "begränsad havsutsikt" var i det närmaste förolämpning av benämningen! Det vi såg av havet var ett litet hörn av vatten ( se bif. bild) Det som kanske hotellet måste titta på är schampo hanteringen i duschrummet! Nämligen dessa små plastflaskor som är onödig slöseri med plast! sätt upp en väggfast tvålautomat istället! Hotellets strand straxt över gatan är inget att ha kanske skulle den bli bättre ifall man såg till att kratta bort alla småsten ! Frukosten är helt OK men kaffeautomaten bör anpassas till en mera Svensk kaffestandard d..v.s. lite starkare vi tog med oss en extra påse Näskaffe för att förstärka smaken! Ett minus vore att man får betala extra för att förvara sina värdesaker i! (ganska omodernt) Mitt emot Arymida Resort ligger huvudbyggnaden nämligen Almyrida Resident men fashionabel takteras med olika arrangemang i veckan vilket kan rekommenderas!