1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Vasia Ormos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Sofia,
Örebro

+
Kockarna och mannen som arbetade i buffén.
-
Stranden: den var under all kritik. Trasiga stolar. Fullt av fimpar, tomma ölburkar och annat skräp. Så synd på den fina stranden och det läget. Önskar att den skulle kunna rustas upp. Tänker mig en liten restaurang där nere - fina stolar och en som är anställd. Betalar hellre för hyra av stolarna varje dag än att det ska vara gratis och så där. Effektivisering i restaurangen: ofta fick man sitta och vänta jättelänge på att få beställa dryck. Ett exempel: En dag satt vi och vänta i 15 minuter. När det väl kom en, fick vi vänta 5 minuter på ett glas, fem minuter på nästa glas. 10 minuter på vinflaskan och när vinflaskan väl kom - kunde inte servitrisen öppna flaskan. Så min kille fick öppna den.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Eva,
Ängelholm

+
Rent och snyggt. Fin trädgård. Städning och bäddning varje dag.
-
Roligare underhållning på kvällarna. Stranden har mer att önska, vattnet kändes inte ok - grumligt, kanske beroende på den djupa viken och med båtar ankrade runt omkring.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Annika,
Göteborg

+
Trevlig personal, rent och fint överallt. Städningen av rummet väldigt bra. Bra med gratis solstolar på stranden.
-
Det blev lite tråkigt på kvällarna, vi tycker inte det är roligt att spela bingo eller att se en film med tysk textning. Den så kallade kvällsunderhållningen riktigt usel.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Leena,
Värmdö

+
Vänlig personal och god mat!
-
Fler aktiviteter t ex olika gympapass i och runt poolen, fler redskap på gymmet. Humanare flygtider.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

,

+
Allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

Wictoria,
Göteborg

+
Bra läge med hav och pool. Trevlig och tillmötesgående personal.
-
Saknade krokar på rummet samt hylla i duschen.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


6 av 10

Anne ,
Svinninge

+
Det var rent og pænt. Venligt og imødekommende personale, hyggelig stemning
-
Personalet i poolbaren havde ikke styr på betjeningen. det tog urimeligt lang tid at få sin mad. Det var synd at den smukke udsigt var dækket af træer.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

D,
Stockholm

+
Personalen
-
Fräschare poolområden och bättre gym.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Katarina,
Kungälv

+
Rent och fräscht. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


7 av 10

Tommy,
Älmhult

+
Personalen i receptionen och städteamet.
-
Middagarna var en katastrof, den varma maten var smaklös, dåligt tillagat och allmänt tråkig. Borde satsa på riktig grekisk varm mat under middagarna. Frukosttallriken och lunchbagen man fick när vi skulle iväg tidigt med transferbussen var ett stort skämt. Vi fick inte ta av den riktiga frukosten, kl 7.00 fastän det mesta redan stod framme!! Gymmet var enbart öppet kl 10-18 och det var för deras personal skull. Bäst effekt av träning är innan frukost så de borde ha öppet kl 6-10 och 15-18.

Bekräftad gäst: 2018-05-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

251 omdömen
Utmärkt
 
140
Väldigt bra
 
74
Bra
 
24
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-13

Inlägg av ioanna p Kista, Sverige

Semester

Ett fint o rent hotell. Städning varje dag, bra frukost och en kvällsbuffe med mycket utbud och grekiska specialiteter. Servicen var suverän och personalen vänliga. Hotellchefen gjorde allt för att tillgodose dina önskemål. Om du vill ha en avslappnad och lugn semester men samtidigt ha allt nära dig rekommenderar jag det.

 
2017-09-29

Inlägg av anpeb

Fräscht hotell

Bra hotell, 30 min promenad till stan. Bra frukost. Maten på kvällsbuffén var ok, det fanns alltid något man kunde äta så man blev mätt. Stor salladsbuffé, goda efterrätter och frukter. Rent och snyggt inom hotellområdet, men på stranden och i vattnet behövs en rejäl uppfräschning. Personalen är trevlig och hjälpsam.

 
2017-08-06

Inlägg av tsagner Stockholm, Sverige

Semester i augusti

Första gången vi varit på Kreta. Hotellet var ok inte mer och ligger lite off. Hyfsad frukost men sämre variation på middagsbuffén, kostnad för all dryck inkl kaffe tillkommer. Renligheten på rummen var god. Båda poolerna var små men ok. Den närliggande "stranden" ett skämt. Tag en rejäl (2km) promenad till staden och bada där istället. Vattnet i havet är blått och fint, ser fräscht ut men tyvärr grått och trist under ytan inte mycket att snorkla efter. Åker vi hit igen kommer vi hyra bil hela veckan så man kan åka runt och se mer av ön.

 
2017-08-06

Inlägg av Luddeludde Haninge, Sverige

Inget speciellt. Helt ok.

Ett helt ok hotell 3 eller kanske 2-stjärnor tycker vi. Små rum och halv bra Ac. Stranden är inget att rekommendera och poolen är medelmåttig. Maten lite sådär, dåligt med variation på buffén. Dålig kunskap hos restaurang personal. Tråkigt att ingen brydde sig om "dress-code" samt att personalen inte sa till om detta. Staden Agios Nikolaus är däremot en stad vi verkligen rekommenderar. Jätte mysig stad med fina stränder och bra restauranger. Besök gärna denna staden men välj ett annat hotell. Vi betalade mindre för ett 5-stjärnigt hotel på Kreta förra året.

 
2019-08-12

Inlägg av Stiliana8

Perfect place to relax with a perfect location spot !!!

Great facilities !!! I absolutely recommend the room with sea view !!! The room was big and comfortable, nicely decorated and spotless!!! The cleaning lady surprised us with an artificially made up swans with the towels !! So nice !! Breakfast and dinner buffet had a big variety of food and it was very tasteful !! It also has a parking space for those who have a car !! The hotel was very close by car to Agios Nikolaos, Elounda and Plaka !! The staff especially Mr Michalis and the chief manager Mr Dimitris were very helpful and always willing to give us directions and advice about were to go !!! I would just like a bigger coffee variety at breakfast . It only offered American coffee and tea.