1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vasia Ormos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva,
Ängelholm

+
Rent och snyggt. Fin trädgård. Städning och bäddning varje dag.
-
Roligare underhållning på kvällarna. Stranden har mer att önska, vattnet kändes inte ok - grumligt, kanske beroende på den djupa viken och med båtar ankrade runt omkring.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Annika,
Göteborg

+
Trevlig personal, rent och fint överallt. Städningen av rummet väldigt bra. Bra med gratis solstolar på stranden.
-
Det blev lite tråkigt på kvällarna, vi tycker inte det är roligt att spela bingo eller att se en film med tysk textning. Den så kallade kvällsunderhållningen riktigt usel.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Leena,
Värmdö

+
Vänlig personal och god mat!
-
Fler aktiviteter t ex olika gympapass i och runt poolen, fler redskap på gymmet. Humanare flygtider.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

,

+
Allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

Wictoria,
Göteborg

+
Bra läge med hav och pool. Trevlig och tillmötesgående personal.
-
Saknade krokar på rummet samt hylla i duschen.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


6 av 10

Anne ,
Svinninge

+
Det var rent og pænt. Venligt og imødekommende personale, hyggelig stemning
-
Personalet i poolbaren havde ikke styr på betjeningen. det tog urimeligt lang tid at få sin mad. Det var synd at den smukke udsigt var dækket af træer.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

D,
Stockholm

+
Personalen
-
Fräschare poolområden och bättre gym.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Katarina,
Kungälv

+
Rent och fräscht. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


7 av 10

Tommy,
Älmhult

+
Personalen i receptionen och städteamet.
-
Middagarna var en katastrof, den varma maten var smaklös, dåligt tillagat och allmänt tråkig. Borde satsa på riktig grekisk varm mat under middagarna. Frukosttallriken och lunchbagen man fick när vi skulle iväg tidigt med transferbussen var ett stort skämt. Vi fick inte ta av den riktiga frukosten, kl 7.00 fastän det mesta redan stod framme!! Gymmet var enbart öppet kl 10-18 och det var för deras personal skull. Bäst effekt av träning är innan frukost så de borde ha öppet kl 6-10 och 15-18.

Bekräftad gäst: 2018-05-20


5 av 10

Jane,
København

+
Morgenmaden
-
Ikke give indtryk af det er et fint hotel, med privat strand,stranden var både dårlig,beskidte madrasser, nærmest en båd havn. Bedre terasset med udsyn og ikke et mørkt hul, hvor solen ikke kunne komme til

Bekräftad gäst: 2018-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

243 omdömen
Utmärkt
 
136
Väldigt bra
 
71
Bra
 
23
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-09-29

Inlägg av anpeb

Fräscht hotell

Bra hotell, 30 min promenad till stan. Bra frukost. Maten på kvällsbuffén var ok, det fanns alltid något man kunde äta så man blev mätt. Stor salladsbuffé, goda efterrätter och frukter. Rent och snyggt inom hotellområdet, men på stranden och i vattnet behövs en rejäl uppfräschning. Personalen är trevlig och hjälpsam.

 
2017-08-06

Inlägg av tsagner Stockholm, Sverige

Semester i augusti

Första gången vi varit på Kreta. Hotellet var ok inte mer och ligger lite off. Hyfsad frukost men sämre variation på middagsbuffén, kostnad för all dryck inkl kaffe tillkommer. Renligheten på rummen var god. Båda poolerna var små men ok. Den närliggande "stranden" ett skämt. Tag en rejäl (2km) promenad till staden och bada där istället. Vattnet i havet är blått och fint, ser fräscht ut men tyvärr grått och trist under ytan inte mycket att snorkla efter. Åker vi hit igen kommer vi hyra bil hela veckan så man kan åka runt och se mer av ön.

 
2017-08-06

Inlägg av Luddeludde Haninge, Sverige

Inget speciellt. Helt ok.

Ett helt ok hotell 3 eller kanske 2-stjärnor tycker vi. Små rum och halv bra Ac. Stranden är inget att rekommendera och poolen är medelmåttig. Maten lite sådär, dåligt med variation på buffén. Dålig kunskap hos restaurang personal. Tråkigt att ingen brydde sig om "dress-code" samt att personalen inte sa till om detta. Staden Agios Nikolaus är däremot en stad vi verkligen rekommenderar. Jätte mysig stad med fina stränder och bra restauranger. Besök gärna denna staden men välj ett annat hotell. Vi betalade mindre för ett 5-stjärnigt hotel på Kreta förra året.

 
2019-07-12

Inlägg av janepitney kent

Excellent!!!

This hotel is amazing ! Beautiful, clean and such friendly staff , nothing was too much bother. Food was buffet style and so much choice and delicious! Our flight was not till 11pm and demitri sorted us out with a room to shower and change in after we’d checked out . Restaurant staff amazing especially the lovely Maria . Would go back in a heartbeat 💗 thank you guys you made our holiday!

 
2019-06-19

Inlägg av Jenny E Worthing, Storbritannien

Very Relaxing Stay

I have just returned from a weeks holiday at Vasia Ormos. We hired a car so only took 45 minutes from Heraklion. Our room was really nice and very clean. The maid came in everyday and I think the towels were changed every other day. We had a room with a balcony overlooking one of the pools and it was very quiet. There was no music thumping so very peaceful. We didn't go in the pool but there were always sunbeds available and there was no mad rush at 6am to put your towels down. We often left the hotel at 11am and there were still the majority of the sunbeds available. There is a little cove/beach opposite the hotel with about 20 sunbeds (free) again very quiet and peaceful. The staff are friendly. The main areas were always clean and tidy. Overall very impressed with the cleanliness of the hotel. Breakfast was good. A selection of cereals, bread, hot food, fruit, yoghurts, cold meats and cheeses. Definatley something for everyone. Even the fussier eater would be happy! Even though we were her half board we didn't sample the evening meals as we like to go out and about in the evenings. Town is about a 20 minute walk but there a a handful of bars/tavernas within a 5 min walk. The town isn't too lively but has plenty of shops/bars and places to eat. We spent most of our time at the beach about a 10 minute drive away and it was lovely. At most of the beaches the sunbeds are 2.5 euros and an umbrella is 2 euros. This holiday has been peaceful and relaxing and I really couldn't have wanted more from the hotel or Crete in general - Thank you