1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vasia Ormos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva,
Ängelholm

+
Rent och snyggt. Fin trädgård. Städning och bäddning varje dag.
-
Roligare underhållning på kvällarna. Stranden har mer att önska, vattnet kändes inte ok - grumligt, kanske beroende på den djupa viken och med båtar ankrade runt omkring.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Annika,
Göteborg

+
Trevlig personal, rent och fint överallt. Städningen av rummet väldigt bra. Bra med gratis solstolar på stranden.
-
Det blev lite tråkigt på kvällarna, vi tycker inte det är roligt att spela bingo eller att se en film med tysk textning. Den så kallade kvällsunderhållningen riktigt usel.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Leena,
Värmdö

+
Vänlig personal och god mat!
-
Fler aktiviteter t ex olika gympapass i och runt poolen, fler redskap på gymmet. Humanare flygtider.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

,

+
Allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


8 av 10

Wictoria,
Göteborg

+
Bra läge med hav och pool. Trevlig och tillmötesgående personal.
-
Saknade krokar på rummet samt hylla i duschen.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


6 av 10

Anne ,
Svinninge

+
Det var rent og pænt. Venligt og imødekommende personale, hyggelig stemning
-
Personalet i poolbaren havde ikke styr på betjeningen. det tog urimeligt lang tid at få sin mad. Det var synd at den smukke udsigt var dækket af træer.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

D,
Stockholm

+
Personalen
-
Fräschare poolområden och bättre gym.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Katarina,
Kungälv

+
Rent och fräscht. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


7 av 10

Tommy,
Älmhult

+
Personalen i receptionen och städteamet.
-
Middagarna var en katastrof, den varma maten var smaklös, dåligt tillagat och allmänt tråkig. Borde satsa på riktig grekisk varm mat under middagarna. Frukosttallriken och lunchbagen man fick när vi skulle iväg tidigt med transferbussen var ett stort skämt. Vi fick inte ta av den riktiga frukosten, kl 7.00 fastän det mesta redan stod framme!! Gymmet var enbart öppet kl 10-18 och det var för deras personal skull. Bäst effekt av träning är innan frukost så de borde ha öppet kl 6-10 och 15-18.

Bekräftad gäst: 2018-05-20


5 av 10

Jane,
København

+
Morgenmaden
-
Ikke give indtryk af det er et fint hotel, med privat strand,stranden var både dårlig,beskidte madrasser, nærmest en båd havn. Bedre terasset med udsyn og ikke et mørkt hul, hvor solen ikke kunne komme til

Bekräftad gäst: 2018-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

225 omdömen
Utmärkt
 
126
Väldigt bra
 
68
Bra
 
20
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-09-29

Inlägg av anpeb

Fräscht hotell

Bra hotell, 30 min promenad till stan. Bra frukost. Maten på kvällsbuffén var ok, det fanns alltid något man kunde äta så man blev mätt. Stor salladsbuffé, goda efterrätter och frukter. Rent och snyggt inom hotellområdet, men på stranden och i vattnet behövs en rejäl uppfräschning. Personalen är trevlig och hjälpsam.

 
2017-08-06

Inlägg av tsagner Stockholm, Sverige

Semester i augusti

Första gången vi varit på Kreta. Hotellet var ok inte mer och ligger lite off. Hyfsad frukost men sämre variation på middagsbuffén, kostnad för all dryck inkl kaffe tillkommer. Renligheten på rummen var god. Båda poolerna var små men ok. Den närliggande "stranden" ett skämt. Tag en rejäl (2km) promenad till staden och bada där istället. Vattnet i havet är blått och fint, ser fräscht ut men tyvärr grått och trist under ytan inte mycket att snorkla efter. Åker vi hit igen kommer vi hyra bil hela veckan så man kan åka runt och se mer av ön.

 
2017-08-06

Inlägg av Luddeludde Haninge, Sverige

Inget speciellt. Helt ok.

Ett helt ok hotell 3 eller kanske 2-stjärnor tycker vi. Små rum och halv bra Ac. Stranden är inget att rekommendera och poolen är medelmåttig. Maten lite sådär, dåligt med variation på buffén. Dålig kunskap hos restaurang personal. Tråkigt att ingen brydde sig om "dress-code" samt att personalen inte sa till om detta. Staden Agios Nikolaus är däremot en stad vi verkligen rekommenderar. Jätte mysig stad med fina stränder och bra restauranger. Besök gärna denna staden men välj ett annat hotell. Vi betalade mindre för ett 5-stjärnigt hotel på Kreta förra året.

 
2018-10-17

Inlägg av yvonnekU7169EG Playa de las Americas, Spanien

Wonderful stay

I'll start with all the positives and let me tell you there are very few negatives. As this was our 3rd visit we knew what to expect on arrival and this was a light meal and a drink from the bar. The night manager welcomed us warmly and checked us in efficiently. Our room overlooked the bay, we were delighted with the view and enjoyed our 1st drink of our holiday there shortly after arrival. The bedrooms are bright and clean and simple with everything we needed, although we required extra hangers and pillows some we brought to our room within minutes of asking for them (this was the following morning when we unpacked). The bedrooms are cleaned every day and bedding and towels also changed. We have stayed in far more expensive hotels which do not meet the standards of this hotel. A special thank you needs to be given to Kristina who looked after us and kept our room so clean and fresh and always greeted us with her wonderful smile. The dining room is open sided but this was something we enjoyed as we normally try to eat outside on holiday. At popular times you sometimes had a short wait for a table but this isn't a problem, you go on holiday to relax so a little wait for a table is nothing and you are always greeted with a smile when a table is available. The best part for us was always finding PLENTY of empty sunbeds everyday which negates the crazy mad dash of putting towels out before breakfast. Our days were full of joy and relaxation. The food isn't amazing, it's pretty basic but we always found something to keep us going. The breakfasts were an absolute joy which started our day with a smile after the lovely greetings from all the staff we met between leaving our room and sitting at a table. We had drinks and lunch every other day at the pool bar which overlooks the lovely garden (we have seen such a change in the garden over the last couple of years)The food was always fresh and lots if it served with a smile. All we can say is that we had a wonderful holiday which was made special by the truly lovely staff. I wish l could name the whole team but l can only remember some of their names so it would be unfair of me to do so. I will just say from the reception desk, cleaning team, restaurant, bar and animation, thank you all. We have stayed at expensive hotels in Crete and although they are swish and stylish they need to learn from these guys about customer service. The negatives...safe a bit low. A little more music in the restaurant, although l know you can't please everyone in this area. Well done team Vasia Ormos we hope to see you again in a couple of years.

 
2018-10-15

Inlägg av CasualTraveller1969 Reykjavik, Island

Relaxing

This adults only hotel is probably what we needed. The hotel is nice, clean and I love the gardens and plants. Lots of work put into the gardening. The room was good and clean, the maids get my thanks for professionalism, thoroughness and honesty. The food was good, if one is looking for fine dining, this is not it, but it was usually good. Salads could use some more attention. The pools are good, not big but good, and the sunbathing area is good. The staff in general is nice, polite and willing to accommodate. Now the bad stuff: I hate slow bar service, a drink does not take 20 minutes. And I hate water in my alcohol; I know all hotels do this but there must be a taste of the alcohol in the drink and Baileys is never watered down. After few attempts to get drinks at the bar we just bought our own at the nearest supermarket or went to the coctailbar close by. Managerial issues were a bit visible as the manager was having "hard talks" visible to guests. Would like to see the hotel operating in the IN Season as I am here at the end of summer. Good hotel, recommend for older people traveling without children.