1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sgouros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

peter,
strömstad

+
läget på stranden, nära till centrum
-
bättre frukostcervis

Bekräftad gäst: 2019-05-26


8 av 10

Gunilla,
Skövde

+
Läget, nära stranden och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


4 av 10

Mia,
Smögen

+
Läget
-
Bättre frukost, kan inte kalla det frukost. Balkongen var mycket liten, när kallar man det balkong? Rummet var mycket litet och det fanns aldrig något varmvatten. Vi hade havsutsikt men och det var det men det var även ett skrotupplag. Behöver städas upp !

Bekräftad gäst: 2019-05-26


9 av 10

Åke,
Övik

+
Läget är perfekt! Lugnt, men bara ett par minuters promenad till centrum och med stranden direkt utanför frukostserveringen. Trevlig personal.
-
Mer att välja på vid frukosten. Gärna även några lättare lunchrätter.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


7 av 10

Anna-Lena,
Lidköping

+
Läget och personalen. Nära till allt. Bra bad precis utanför dörren, nära till allt. Jättebra frukost för ett hotell av den kategorin, allt man kan tänkas villa ha fanns. Wifi på hela hotellet som fungerade, det gör det inte alltid i Grekland.
-
Krokar på väggarna i rummet, att hänga sina grejer på. Skohylla och större garderob. Hade eget rum, hade vi varit två så hade man en liten garderob att dela på. Frågade personalen om det var ett enkelrum, det var det inte, möjligt alltså att lägga två personer i detta rum. Rummen är mindre än det står på Apollos hemsida, inte 15 kvadratmeter. Ett "rack" för resväskan. den ska inte stå på golvet!

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Mathilda,
Stockholm

+
Fräscha rum med sköna sängar, rena sängkläder varannan dag. God frukost, fin terass och bra läge till stränder och staden.
-
Nej.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Malin,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Pia,
Sundbyberg

+
Fick ett typ källarrum som inte gick o bo i men hade möjlighet o byta rum till hsvsutsikt som var det jag trodde hade bokat. Kostade extra men klart värt det.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Pirjo,
Stockholm

+
Läget
-
Om man ska hem på natten man ska kunna hålla rummet längre.Om man ska åka 9dagars resa det blir inte 9 dagar när man ska lämna rummetpå morgonen.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Anders ,
Visby

+
Läget precis vid stranden och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

53% av resenärerna rekommenderar

95 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
45
Bra
 
11
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-11

Inlägg av Peter22845 Västerås

Perfekt läge

Tveluddigt. O ena sidan ett hotell med mkt små rum, fantastisk utsikt över Kitroplatia beach o superbra läge i Agios Nikolaus. Helt okay frukost, men tyvärr samma i 14 dgr utan någon variation gör att man tröttnar på den. Kunde vara någon variation på bröd eller pålägg. Tyvärr kände vi en lukt av fukt/mögel eller klormedel från badrummet under hela vistelsen(la man en blöt handduk över golvbrunnen i badrummet, minskade lukten). Trevlig personal. Detta var 3:e besöktet i A Nikolaus i rad. Tveksam om vi återkommer till samma hotell igen. Lägger hellre till lite pengar och får ett större, fräschare allternativ ex vis 9 muses, El Grecco, m flera.

 
2017-09-07

Inlägg av saral013 Linköping, Sverige

Bättre kunde det inte bli!

Sgoruos är ett litet och familjärt hotell med ett toppenläge precis vid havet och nära till centrum. Personalen hade verkligen en god känsla för service och hjälpte oss med allt från vägbeskrivningar till att boka utflykter. Gratis AC och wifi. Något för hårda sängar. Budgethotell som har allt man behöver och lite till.

 
2017-08-19

Inlägg av Malin E

Fantastiskt!

Fantastiskt hotell, lagom stort rum med havsutsikt, fantastisk service, god frukost, närheten till havet, ta med badskor så underlättar det för härliga bad. Stort utbud av härliga restauranger i närheten. Vi kommer tillbaka!

 
2017-07-09

Inlägg av Gunilla H

Bästa läget

Hotellets läge är fantastiskt. Vi har blivit bemötta på ett vänligt och välkomnande sätt av all personal som vi aldrig upplevt på något tidigare hotell rekommenderar varmt detta hotell. Hotellet ligger precis bredvid en vacker badstrand som har perfekt service .

 
2016-10-06

Inlägg av Veronica G

Mycket nöjd

Mycket bra läge på hotellet. Gångavstånd till centrum (ca 2-3 min), strand precis nedanför hotellet med mycket bra restauranger i närheten. Hotellet har gratis wifi på hela hotellet samt vid stranden bredvid. Bra service, helt ok rum men dock lite små. Även helt okej frukost. Prisvärt hotell. Kommer gärna tillbaka hit!