Kundomdömen om Sgouros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 133 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Gunborg,
Varberg

+
Trevlig personal god frukost nära till stranden
-
Dålig städning mer krokar att hänga badkläderna på städade mkt. dåligt på toalett städningen utfördes på fem minuter !

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

Lars-Olof,
Mariestad

+
Bra läge, trevlig personal
-
Städa och torka golv i rummet. Byta alt på frukost, precis samma hela veckan!

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

,

+
Trevlig personal Fantastiskt läge Frukostbuffé fräsch
-
Städning?? Golven - på 2 veckor såg de nog inte en våtmopp eller dammsugare. Jag tappade en tablett och den låg kvar i 2 veckor. Vattenkokare på rummet. Många tog med detta- låt de vara kvar på rummet då de ej tas med hem.Snart är vartenda rum fyllt med vattenkokare. Variera frukosten med annat småvarmt och pålägg. Lunch på hotellet finns det ?

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Niclas,
Vetlanda

+
Nära till stranden och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

Gith,
Fristad

+
Läget Mycket frukt på frukostbordet
-
Städningen på rummen kunde varit bättre! Duschdraperiet luktade så illa! Frukosten kunde varit klar i tid och den mat som skulle varit varm, ägg, äggröra å bacon kunde varit varmt!

Bekräftad gäst: 2019-08-25


7 av 10

Nicklas ,
Skövde

+
Läget!
-
Mindre myror, främst färre myror.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

mathias,
Gnosjö

+
närhet till havet, familjära känslan
-
städningen var inte den bästa

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Lennart ,
Gislaved

+
Storleken ! Ett mysigt mindre hotell !
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

,

+
Närheten till strand, restauranger och shopping.
-
Saknas krokar i rummet. Finns ingenstans att hänga blöta badkläder.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Helene,
Farsta

+
Rum 305, närheten till strand och hav, mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

53% av resenärerna rekommenderar

101 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
49
Bra
 
11
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-11

Inlägg av Peter22845 Västerås

Perfekt läge

Tveluddigt. O ena sidan ett hotell med mkt små rum, fantastisk utsikt över Kitroplatia beach o superbra läge i Agios Nikolaus. Helt okay frukost, men tyvärr samma i 14 dgr utan någon variation gör att man tröttnar på den. Kunde vara någon variation på bröd eller pålägg. Tyvärr kände vi en lukt av fukt/mögel eller klormedel från badrummet under hela vistelsen(la man en blöt handduk över golvbrunnen i badrummet, minskade lukten). Trevlig personal. Detta var 3:e besöktet i A Nikolaus i rad. Tveksam om vi återkommer till samma hotell igen. Lägger hellre till lite pengar och får ett större, fräschare allternativ ex vis 9 muses, El Grecco, m flera.

 
2017-09-07

Inlägg av saral013 Linköping, Sverige

Bättre kunde det inte bli!

Sgoruos är ett litet och familjärt hotell med ett toppenläge precis vid havet och nära till centrum. Personalen hade verkligen en god känsla för service och hjälpte oss med allt från vägbeskrivningar till att boka utflykter. Gratis AC och wifi. Något för hårda sängar. Budgethotell som har allt man behöver och lite till.

 
2017-08-19

Inlägg av Malin E

Fantastiskt!

Fantastiskt hotell, lagom stort rum med havsutsikt, fantastisk service, god frukost, närheten till havet, ta med badskor så underlättar det för härliga bad. Stort utbud av härliga restauranger i närheten. Vi kommer tillbaka!

 
2017-07-09

Inlägg av Gunilla H

Bästa läget

Hotellets läge är fantastiskt. Vi har blivit bemötta på ett vänligt och välkomnande sätt av all personal som vi aldrig upplevt på något tidigare hotell rekommenderar varmt detta hotell. Hotellet ligger precis bredvid en vacker badstrand som har perfekt service .

 
2016-10-06

Inlägg av Veronica G

Mycket nöjd

Mycket bra läge på hotellet. Gångavstånd till centrum (ca 2-3 min), strand precis nedanför hotellet med mycket bra restauranger i närheten. Hotellet har gratis wifi på hela hotellet samt vid stranden bredvid. Bra service, helt ok rum men dock lite små. Även helt okej frukost. Prisvärt hotell. Kommer gärna tillbaka hit!