Santa Marina (Agios Nikolaos)

Välkommen till härliga Santa Marina i Agios Nikolaos på Kreta, en medelstor stad med småstadskänsla, som har mycket att erbjuda. Här kan du promenera runt och bara njuta av stadens puls - du lär dig snabbt att känna igen dig i staden kring kanalen, Ammos-stranden och marinan.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 804 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Härliga Santa Marina ligger i hjärtat av Agios Nikolaos, precis intill marinan. Den populära stranden Ammos Beach ligger bara några få meter bort. Här kan du njuta av närheten till både stranden, marinan och staden med dess livliga restauranger och butiker.

På hotellet finns en liten pool med gratis solstolar och poolhanddukar, mot avgift.

I Agios Nikolaos ligger stränderna Kitroplatia och Ammos Beach på var sin sida om hamnen. Närmast har du till Ammos Beach, där finns det solstolar och parasoller, mot avgift.

På hotellet finns en huvudrestaurang och en bar, det ligger även en till bar precis utanför hotellet. Frukostbuffén serveras i huvudrestaurangen varje morgon. Där finns allt som hör en hotellfrukost till, som till exempel ägg, bacon, bröd, ost, juice, kaffe och te, samt hälsosamma favoriter som smoothies och mörkare bröd. Specialmat (gluten- och laktosfritt) kan tillhandahållas på begäran om detta meddelas före ankomst. En tidigare kontinental frukost är också möjlig på begäran.

På hotellet finns biljard och tvättservice (extern tjänst), mot avgift.

Agios Nikolaos ligger i närheten av flera berg och om du vill kan du bege dig upp i dessa, både till fots eller med mountainbike. Här kan du beundra de natursköna omgivningarna medan du tar dig runt mellan små kretensiska bergsbyar. Du kan också göra en utflykt till halvön Spinalonga med venetianska fästningar och en spökstad, som en gång i tiden var en koloni för spetälskesjuka.

Måltider

Frukost.