1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Palazzo Arhontiko

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anastasia ,
Katrineholm

+
utsikten! AC i rummen och Wifi
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Eva,
Tomelilla

+
Vi trivdes väldigt bra i vår lägenhet med havsutsikt. Rymligt och svalt, vilket uppskattades i värmen. Superläge vid liten strand med fantastiskt klart vatten.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-24


9 av 10

Charlotte Louise,
Allinge

+
Beliggenhed. God lejlighed.
-
Morgenmadsbuffet i stedet for personlig servering.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Niels ,
København

+
Selve lejligheden var super med god plads
-
I jeres opsætning da vi bookede troede vi at det var med havudsigt.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Gitte,
Liseleje

+
Beliggenheden
-
Ned med de to træterrasser, de er små og man er bange for at gå ud på dem, da det er træ der holder træ :(

Bekräftad gäst: 2018-07-08


9 av 10

Trond,
Tønsberg

+
Balkong med utsikt over stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Grete,
Fredrikstad

+
Det personlige preget, beliggenhet og god service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


6 av 10

Roald,
Oslo

+
Beliggenheten
-
Bedre beskrivelse av omgivelsene rundt hotellet. Mye støy fra omkringliggende barer og lekeplass.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Anne Beate,
Bergen

+
Åpen dør, selv om resepsjonen ikke var betjent hele tiden.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


9 av 10

Trond,
Hamar

+
Beliggenhet. Nærhet til strand, restauranter og sentrum
-
Bytte ut madrasser. Veldig harde.....

Bekräftad gäst: 2018-08-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

175 omdömen
Utmärkt
 
135
Väldigt bra
 
31
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2016-07-08

Inlägg av Jan L Luleå, Sverige

"Gammalt hotell som fullständigt överlevt sig själv"

Att det här hotellet fick " Certificate of Excellence 2015 " är fullständigt obegripligt. Inget fel på själva byggnaden, rent och snyggt, bra AC och fin utsikt från balkongen, men herregud så gammalt och spartanskt rummen är inredda. Verkar vara kvar reliker från 1978 då det byggdes. Dåligt utrustade rum, uråldriga husgeråd, fanns inte ens en kniv eller sax. Gammalt badrum, med telefonlurar som duschhandtag, urdålig bemanning i receptionen???? mellan 9,00 - 16,00 det är ju då man är på stranden. " Dåligt ". Fanns det bara en anställd på hotellet??? mellan 9,00-16,00 Att sen ha mage att ta betalt för frukost 9Euro/person då rummen är nog svindyra.." Dåligt ". Vi har rest i 30-år på Kreta, och det här hotellet lider av vad ska man kalla dåligt Sheraton komplex.....dom är ljusår från att ens vara i närheten. Stökigt och bullrigt från stranden nedanför den lilla balkongen.....dock inte hotellets fel. Ta till er kritiken och låt gästerna få något för vad de betalar för, om inte...sänk priset. Nu pratar jag om ett av de dyrare rummen B1. Men det kanske ska vara så här när det ligger mitt i smeten?? Familjärt?.... var då? Dags att ni får lite kritik så ni inte somnar in....ni ligger långt efter hotell, som i Sitia, Agia Galini och lilla Myrthos. Hade förväntat mig mer.... Exempelvis, riktig spis med ugn, brödrost, knivar och framförallt brödknivar, skärbrädor fräschare badrum, separat minibar och eget kylskåp. Pumptvål på toaletten och i köket, bättre möbler på balkongen. Kaffe och te istället för Raki. Titta på andra och använd er fantasi Besviken

 
2014-05-14

Inlägg av Ewa50 Abbekås, Sverige

Semester

Ett underbart litet och vackert familjehotell i Agios Nicolaus på östra Kreta. Hotellet ligger perfekt vid en underbar liten strand. Kvarteret är också fullt av bra cafeer och restauranger. Popi och hennes personal gör allt för att man ska trivas. Hit åker vi igen!!

 
2013-02-15

Inlägg av Ewa50 Abbekås, Sverige

Fantastiskt

Hittade hotellet av en slump i början av maj 2012. Vi hade planerat att stanna 1 dygn i Agios Nikolaos men det blev 3 dygn. Hotellrumen/lägenheterna är vackra, med antika golv som tagits från ett gammalt palats. Hotellet ligger i ett lungt område nära centrum och har en liten strand utanför hotellet där fler bra tavernor finns. Vi bokade just in oss igen då vi reser till Kreta i maj igen.

 
2018-09-07

Inlägg av umpisteph Bangor, Maine

Doesn’t get any better

Beautiful hotel! The apartments are large and spacious, and you can’t beat walking out of your hotel and right onto the beach (ok, across one small street but who’s counting). The view alone is worth it. We decided not to spring for a sea view room, but we were outside so much that it didn’t make a difference. The staff is very nice and accommodating. On check-in, she made several suggestions for places to visit and restaurants to try (I’ve also reviewed two of those restaurants), and her suggestions were spot on. It’s possible, on booking, to choose an option with breakfast included. We didn’t do that, but did sit outside at the restaurant attached to the hotel by the same name. Not a lot to choose from for breakfast, but what the do have is extremely good. It doesn’t get much better than sitting by the beach sipping your morning coffee! If we ever come back to Crete, this will 100% be our destination!

 
2018-09-03

Inlägg av 488heinrichh Tutzing, Tyskland

Just wonderful

This place is an amazing blend of a beautifully decorated downtown hotel and a classic beach hotel. The beach is just a few steps away, it is very well kept and organized (two sun beds plus umbrella are 9 Euros per day), and the water is crystal clear. Shopping, bars, restaurants, everything just a few steps away. The view from our spacious balcony was breathtaking. The only drawback is that if you like to keep the windows open during night it can get noisy from the bars below and the garbage collector in the morning. But closing the windows cuts off the noise. Joanna, who served the breakfast and did the reception service, is a wonderful host. The reception closes by 4pm, and we arrived late in the evening - but she prepared everything perfectly for us, so no problem at all. This is a highly recommendable place to stay!